27 December

Go morron på er :)

Nu har jag nästan packat allt som ska med på lägret. Kommer vara borta till den första och sedan ska jag shoppa så förhoppningsvis hittar jag till datan den tredje ;) men det är bara ett litet hopp ^^

I övrigt så känns det kul att komma iväg till en ny miljö. Dock ska allt hinnas med och jag ska ordna med de ena och andra. Ja tiden rusar som aldrig förr!

Nu ska jag skynda mig åker ju om 25 min :)

>Ciao! -> GOTT NYTT ÅR!

Julafton

Vill bara önska er alla en riktigt god jul! :)

Dan före doppare dan!

23 December idag då. Myspys!

Jag har både gått en runda och gjort morzartkulor så jag tyckte att jag förtjänade att sitta här en stund ;)

I övrigt så tycker jag att daegn går ovanligt fort. 23 brukar vara en sån evighetslång dag! Men inte idag :) Skönt att känna ledigheten och kunna ha mjuka kläder och sitta inne och mysa.

Kvällen ser ut som så att bingolotto sätts på vid spel sitter vi klistrade för att inte missa något nummer mellan 22-23 kommer samhällstomtarna kan man kalla dem ^^ Ett gäng ungdomar som klär ut sig till tomtar och kommer på stora flak och bjuder på pepparkaka. Då är det jul mina vänner!

>Ciao!

Fail!



Sorgligt. Min egna motvilja vann över nyfikenheten. Skoj... Fler som vill bli min vän och fylla igen hotmailen? Någon?

Hos Ika

Det blev inget städande (A) Gick bort till Ika istället för att byta julklapp :)

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till rean som jag lär misssa. Meningen att Tobbe ska titta förbi ikväll men jag undrar om han faktiskt gör det. Är inte så säker men men framtidne utvisar svaret ;)

Nu ska jag kika på era bloggar :)

22 December

Skolan är över! Jag fick låna morfars bil till min lycka. På vägen hem tänkte jag sladda. Gissa vad den underbara bilen var utrustad med? Just precis anti-spinn system. SÅ förbannat tråkigt. Men jag fick mig några sladdar ändå, även om Eliin klagade. I love!

Nåväl avslutningen var lam som vanligt men det var okej. Nu har jag hunnit prata med Jerker, satt på potatisen och saknat min blogg och kära läsare :*

Så idag ska jag städa övervåningen och mitt rum är det tänkt. Kanske hämta ner en väska att lägga kläder till VM i oxå.. Kanske!

Näväl ni får ju veta mer senare ;)

>Ciao!

Lindex rea


Indeed I want! Särskilt mössan, sånt perfekt inslag! Åh!

21 December

Go morron vänner små!

idag så vaknar man med snö och ett piggt humör. Är bra orolog för psykologi B just nu men vi får väl se hur det blir med det där... Blev godkänd i A kursen iaf :) Kändes skönt!

Nu har man bara en meningslös svenska och religion kvar sen så är det hemfärd :D Då ska jag lämna böcker på bibblan och promenera samtidigt tänkte jag mig :) Om jag nu får mig själv till det :p

I övrigt så börjar jag nog packa idag. Hatar att göra det så tar lite i taget onödigt tidigt... Hua.

Nä måndag igen och snart lov... varför inte sluta nu?!

>Ciao!

I snöyran


Standardklädsel i kylan. Ska som sagt bort till mormor sen men vet inte vad jag ska ha på mig för att inte frysa. Jag är inte typen som klär mig efter vädret  :p

20 December

Det snöade när jag vaknade. Så för att undvika att se det duschade jag och städade rummet.

Nyss läste jag igenom min religion och självklart såg jag några brister som måste rättas till. Usch på sånt. Kommer inte orka med marknadsföringen även om jag borde. Skolavslutning på tisdag. Jag KAN klara det.

Nåväl blir kanske fika hos mormor senare oxå går det sjukt många filmer på tv ikväll. Hoppas de inte ha reklam samtidigt så man kan titta på flera ^^ Jag älskar att titta på film. Igår blev det tre stycken plus dansbandskampen som slutade hemskt som vanligt, men pappa var lycklig.

Hade ett långt samtal innan jag somnade oxå men när jag vaknade på morgonen var samma person små sjuk. Skoj... Jag har en tendens att bli sjuk bara för att jag pratat med dem. Lite som en hypokondriker fast utan att jag vill det.

Hittade julklappar till mamma och pappa igår oxå så kan jag släppa det. Har mycket att tvätta och ordna innan lägret nu oxå så ska bli skönt att dra till parken på juldagen och titta på folket :)

>Ciao!

19 December

Snart så är det jul igen, jultomten myser ;)

Ja men så är det ju faktiskt. Imon är det den tjugonde, söndag och skolan är nästan slut :D Just nu sitter jag med religionen som nästan är klar. Faktiskt förvånad över mig själv att jag kunnat få den klar. Trodde att den aldrig skulle ta slut. Typ som skolan ;) Dock ligger marknadsföringen i bakgrunden och gnager. Behöver göra klart den oxå... Nåväl det kommer.

Idag går det sjukt mycket roliga filmer på vanlig tv för bode stora och små. Jag tänkte försöka sikta in mig på Happy Feet som jag inte sett. Visst den är animerad men de är ju så söta, de små pingvinerna :) Så det så!

I övrigt så ska jag städa mitt rum, leta julklapp till mor och far plus hinna göra packlista till VM. Hmm...

Så blir det snart uppesittarkväll med bingolotto. Gissa vem som ska sjunga? ;) Erik Grönwall!

Vad händer under er helg? :)

>Ciao!

Minnen

Sitter och bläddrar igenom massa bilder så tänkte bjuda på några;


Mina up-tjejer! Härlig tid i Frankrike! Louise och Emil var oxå en i gänget precis som Helena men dessa ler så gulligt så ;)


Filmkväll som var i början av detta året ^^ Man är ju så läcker efter ett fem dagarsläger eller vad säger ni? ;)


Inte har vi tråkigt en enda sekund på ku ;D


Vår på shalom. De ni! Sol, kalla vindar och skratt. Blir till våren igen ;)


På väg till Vaxjö för en ungdomskväll. Det var riktigt mysigt och det var första gången jag och Per träffades efter att ha blivit ihop. Ett fint minne.


Orkestern tog en tur till Tyskland och då har man roligt ;)


VM 08/09! Detta vill jag sluta med för det blir minst lika roligt iår! Fast då blir det svart klänning och ett 2010!

Har ni oxå fina minnen som kan göra er riktigt glada att tänka på? :)

Var jag korkad?



Var det ett korkad och ogenomtänkt beslut att inte köpa dem?

18 December

Idag är det fredag. Så underbart med helg igen :D

Så idag har dagen varit helt okej i skolan. Känts helt okej :) Sådana dagar vill vi ha fler av ^^

I övrigt så har jag bara lite kvar att göra i skolan och man slutar ju snart :) SKa oxå bli skönt. Men vet inte hur det blir på juldagen. Har lite problem med de där men det ska jag nog få på fötterna igen ;) Dit ska jag iaf på ett eller annat vis :)

Nu har jag inget mer att skriva förutom tack för alla kommenatrer. Det gör mig så lycklig!

>Ciao!

Halkfara


Detta är ungefär vad man möter vart man än går. Min kamera kopplar inte till datan så fick ta en från google.

Men som sagt -10 C och jag håller inte ihop. Öronen skriker av ilska och blir röda. Kinderna vill hoppa av och benen skakar. Nä jag kan leva med snön men jag gillar inte isen. Den får hålla sig på sjöarna.

Vad tycker ni om snö och is?

17 December

En vecka kvar tills man sitter och längtar till dopp i grytan och kalle anka då :)

Idag har jag sista oboen, får ett praktikfalll i marknjadsföring och har matteprov. Jag är så trött på det att jag inte bryr mig längre så jag är ganska glad för stunden ^^

Vädret är lite värre. Ca 7 minus och is överallt. Det var bra kallt att vänta på bussen i morse med andra ord ;) Men jag överlevde ju och när jag kommer hem så blir det mer jobb och sen är det Julcafé i Villstad tror jag så då blir det att klä sig lite fint och värma rösten. Hoppas att det är slut till Glee Club annars missar jag det :(

Mén snart snart så är det fredag och då är jag nästan fri! Oh happy day!

>Ciao!

Julmys

Det bästa med julen är allt som är runt den. Så mycket som ska göras, ätas och se. Listan är full och ändå är julen så lång och lugn. Otroligt faktiskt. Man stressar i en hel vecka för att få en perfekt julhelg som ändå slutar med ett extra träningspass ;)

Några små favoriter :


Glögg ska man dricka på julen precis som att julmust måste stå på julbordet. Gilla det eller inte men det ska vara där och drickas. Sån julkänsla, särskilt doften :)


Dessa små dödsgoda sakerna började vi göra för något år sedan och nu kan jag inte vara utan dem. Det är oj så goda! Mitt i är det nougat sen är det marsipan och ytterst choklad :) MUMS!


Julmusiken och att slå in julklappar är också en grej som är kul med julen. Varför inte kombinera dem? :)


Julkläderna som går i rött :) I år har det blivit en klänning, ovanligt faktiskt men riktigt fin är den ^^


Sedan kommer själva julkvällarna. Först bingolottos uppesittarkväll som för evigt kommer vara lika gammal som jag ^^ På julafton är det kalle ankas jul och jag bara älskar julkortet från jultomtens verkstad :) Sen får man ju glo sig igenom resten oxå men det är så kul när man kommer till Ferdinan och Morfar lyser som en sol ^^

Så fungerar min julkänsla för jag vill helst slippa tänka på städandet och julklappsletandet ;)

GOD JUL!

16 December

Go morron!

Jag är trött som tusan, har en hel hög med skola på axlarna och tusen fritidssysslor att göra. Får man gå i idé till kvällen den 23? Vore skönt.

Försöker få någonting vettigt ur min religionsuppgift. Det går faktiskt ganska bra men just nu är det drygt. Behöver lite inspiration. Den sk vara klar imon kväll. Har case idag. Oväntat eller så har jag förträngt det. Suck. Sen har vi case på marknadsföring och matten imon ja. Bröl. Livet är hårt. Väldigt hårt.

Nåväl det roliga idag är att jag ska göra mozartkulor och öva på oboen. Det är faktiskt roligt. Dock ska jag slava framför matteboken sen så nja. SKolan förstör julstämningen just nu. På riktigt. Hua.

>Ciao!

Uppdatering! Religionen flyttat. JUL FRIDEN ÄR TILLBAKA!

15 December

Snön är kvar och jag har min biljett! Så nu är julen räddad ;)

Har miljoner saker att göra i skolan men dock så lockar inegn av dem. Möjligen religionen men jag har kört fast där oxå så det börjar bli körigt. Matteprovet som är på torsdag hade jag nästan glömt så kommer att få plugga som tusan imorgon och helst idag emn mycket som ska göras så jag vet inte. Känns jobbigt.

Så dagen till ära ska jag gå min skoldag, gå en promenad och plugga. Sedan blir det kören och då ska vi tydligen vara i smågrupper och min grupp ska sjunga himlen i min famn som bl.a Carola sjungit in på cd:en Jul i betlehem. Mys faktiskt :) Tyvärr är det på torsdag och jag kan bara hoppas att jag hinner. HOPPAS!

Nåväl när denna veckan är över är det lugnt. Nä just det sen kommer rea vs läger problemet. Och julen sen ja. Behöver städa mitt rum oxå. Sucka!

>Ciao!

Nyårs blåsor från Gina



Mycket fint på Gina perfekt nu till nyår, det har ni väl hunnit ordna? :) pris varierar mellan 200-400 kr tror jag :)

P. Gessle - med tankegång

She says what?
She doesn’t like your new haircut?
Way too long in the back? - it’s alright!
She comes and goes
She doesn’t like your faded clothes
Hey you’re sleazier than most but it’s alright!
She can still change her mind
And stay the night
Stay the night

You’re a substitute for the real deal
A substitute for the real deal
That she wants so bad
She wants so bad

She says so
She doesn’t like your rock’n roll
Cos it makes her feel old but it’s alright
She comes and goes
She doesn’t like your fading clothes
You look cheaper than most but it’s alright!
She can still change her mind
And stay the night
Stay the night

You’re a substitute for the real deal
A substitute for the real deal
That she wants so bad
She wants so bad

You killed an elephant to find an ant
You made a point that came and went
You’re a substitute for the real deal
Such a substitute for the real deal


Var det så du kände?
Drog jag dig omedvetet till gränsen?
Eller ville jag bara för mycket?

Kärlekstrubbel

För desperat.

Detta ständiga problem. Vara så där mystiskt lockande när allt man vill är att kasta sig över personen. Jag har upplevt det på båda hållen så att säga. Olycklig kärlek och förbjuden kärlek.

Varför drabbas man då?
Jah ahr inget bra svar på det men jag vet att jag själv helt enkelt måste se bort i från mitt tunnelseende. Det håller inte. Samma gäller den som är överförtjust i mig. Det håller inte när jag inte vill. Jag kan inte ensam få den att inse det. Han måste själv förstå. Så jag dras med människan för att jag håller mig till mitt egna tunnelseende.

En ond cirkel igen. Många drabbas antagligen dagligen. Jag vill ha det gamla tillbaka, men ändå inte. Vad var det egentligen som var så bra? Hur mycket var dåligt?

Släppa taget våga leta på nytt är svårt för mig har jag märkt. Jag kan fortfarande vända bort blicken från lyckliga kärlekspar på tv eller i verkligheten, de som inte gjort mig något alls. Jo för det är en bild av mitt förflutna med framtiden som jag hanterar dåligt. Jag skulle behöva ta mig till flera råd som går igenom sex and the city boxen. Utan att överdriva det för då blir det också tokigt.

Var Realistisk.

14 December

10 dagar kvar te julafton och jag drunknar i skoluppgifter. Jag som tänkt göra både det ena och det andra denna veckan. Hua. Nä får bli en promenad i snön och sitta framför datan.

Det har iaf snöat i helgen som faktiskt lagt sig. Nu får man bara hoppas att den stannar till nyår oxå :) I övrigt så hade jag en toppenkväll i parken, tills någon vräkte sin drink över mig för att slå en annan på dansgolvet. Men Emilia lyfte det lite iaf ^^ Så på det stora hela en toppenkväll. Om jag går på juldagen blir det nog samma outfit för jag gillade den och den är röd. Ingen lär ju märka det ändå ;)

Näväl nu ska jag göra något åt religionen och ta itu med alla andra grejer som skolan ska ha ^^

>Ciao!

JAG SKA HA DEN!


Endast 199 på Gina och jag ska såååå ha den. Helt underbar. Perfekt med rosett i ryggen :)

Frågan är vilken färg, funderar på den svarta, vad tror ni?

11 December

Då sitter jag här på svenskan igen. Otroligt att veckorna går så fort.

Idag hade jag en ganska bra morgon. Faktiskt. Men sen blev dagen lite knasig och alla är så trötta så jag mest skrattar. ^^ Så som det borde vara på fredagarna.

När jag kommer hem så ska Ika kika förbi. Behöver välja kläder till imon då det troligen blir parken. Men vet inte. Sen ska vi gå en promenad för att se den kalla naturen ;) Tror jag blir riktigt mysigt!

Imon är det Halmstad och ikväll är det avslutning på ku. Julklapp och rusning hem för att se Idolfinalen ;)

>Ciao!

10 December

14 dagar kvar till jul då, fast jag säger 13 ;) Känns bra och dan före doppare dan är nästan bättre ^^

Idag så är det även en skum dag. Vet inte varför men något är det. Konstig och bra ändå eller något ditåt. Som sagt förvirrad. Behöver sova oxå. ´Somnade om imorse efter att ha duschat. Ganska illa. Men men till skolan kom jag iaf i tid till. Har konsert ikväll oxå. Ser väl inte supermycket fram emot det. Känns lite segt faktiskt. Men dagen tar ju slut ;)

I övrigt så hade jag deppdag igår. Satt framför min nya film och kände mig meningslös. Känns stärkande, borde tagit en promenad i sället men nej då. Suck på mig själv.

Nåväl till det roliga med dagen, IMON ÄR DET FREDAG!

>Ciao!

Shoelove!



Jag funderar starkt på att klicka hem ett par. Kärlek säger jag bara, kärlek!

9 December

Då var det i stort sett bara två veckor kvar till julafton. Två prov och en inlämning oxå ^^ Kanske tre prov förresten (A)

I övrigt så har detta varit en ren skitdag. Inget har gått min väg. Linsen sprucken. Försov mig så ingen dusch. Glasögon som skaver lite och gör en snurrig så fort man tar av dem. Dryg skoldag och ingen Tobbe. Det resulterade i godis och film. Bra där fia... Inte. Men provet gick ganska bra iaf :D

Så i morgon ska jag ha en BRA dag. Hoppas jag iaf. Har ju både oboe och orkester ;) Sen får man se hur det hela slutar ^^

Annars så är jag fortfarande nöjd med frisyren sugen på något roligt och vill ha nya kläder och skor (A)

>Ciao!

PS- Luftslottet som sprändes var sjukt bra! Ångrade det inte för en minut! VILL SE DE ANDRA OXÅ!

Stieg Larsson



Ikväll så blir det denna filmen med mamma på biografen i Smålandsstenar ^^ Hoppas verkligen att jag kan se hela filmen. Har ju tack och lov läst boken så jag är förvarnad. Den andra måste vara värst stt se, tur att man inst sett den ;)

8 December

Nyklippt och riktigt nöjd!

Idag så är det inte mycket på schemat. Men ändå en skoldag. När man kommer hem så vänta ett prov att plugga till och matte som man är efter i. Skojsigt, verkligen.

Men det är bara 16 dagar kvar till julafton och jag har bara två packet av fyra kvar :) fast samtidigt så har jag brännt 650 kronor på två dagar. Känns mindre roligt. Behöver ny klänning dessutom, nåväl det kommer.

SKa antagligen till Halmstad i helgen och ska kika på min nyinköpta "Djävulen bär Prada". Den gick på tv för ett tag sen men hann inte se klart den så det ska jag allt göra på onsdags kvällen, plus pepparkaksbak ^^

>Ciao!

7 December

Igår hade jag riktigt roligt under körkvällen. Vi åt hemsk julgröt tyvärr men det följdes av en sångtävling som vårt lag vann och jag hjälpte till med några poäng :D Sen fick vi varsin ängel och jag kände mig nöjd med kvällen :)

Idag så har skolan rullat på i vanlig fart. När jag kommer hems ka jag lämna böcker på bibblan och sedan bär det av till Ullared. Fast vi får se hur mycket folk det är där. Filip och Fredrik skulle vara där klockan elva så man kan ju hoppas att det är lugnt sen :) Har massa att handla in så hoppas min plånbok inte blir allt för lessen ^^

Måste börja plugga till provet jag har på onsdag oxå och ordna en powerpoint. Sen så tror jag julen kan vara räddad ;)

>Ciao!

5 December

Hej på er :)

Idag mår jag inte så där underbart precis. Skyller självklart på sprutan men sen var jag ju små förkyld oxå så jag vet inte. Känner mig bättre nu när jag kom upp ur sängen iaf :)

Så idag har jag haft konfa och ikväll går ju 28 dagar som jag vill se :) SÅ det kan bli en bra dag. Dessutom ska jag skriva ner vad jag ska ha i Ullared på måndag oxå blir det kanske Halmstad på lördag :D Oh happy day!

Men nu ska jag återgå till era bloggar ist :)

>Ciao!

Exakt

Ett halvår kvar. Jag. Har. Panik!



Klänning. Skor. Grejer. Mössa. Dricka. Glad. Smink. Foto.

Bästa att denna dagen är slut snart...

Officiellt besprutad

Svins lever numera i min kropp. Dumma mamma med sin omvända psykologi... Jaja gjort är gjort. Kanske slipper något obehagligt ist :p

Får allt säga att det knappt känns. Men så fort jag känner efter kommer typ tusen olika sypmton på en gång ^^ Hjärnan är stark må jag säga ;)

Så vet alla att jag kan stryka min egen varning med kvicksilver osv om jag vill leva vidare ;)

PÖSS!

4 December

20 dagar till julafton och 6 månader till studenten. Usch då :p

Idag är det lite grått ute men det är ganska skönt i luften. Ikväll blir det KU med typ spelkväll. Tror det kan bli mysigt. I övrigt så mår jag si så där över psykologin men det får gå som det går. En kurs till jag kan ge järnet i :)
När jag kommer hem ska jag och mormor gå en runda. Hon har bättre kondis en jag så det är illa ska ni veta. I övrigt så ska mamma försöka få mig att ta sprutan idag. Jay. Hon lär lyckas.

>Ciao!

3 December

Hade verkligen velat stanna längre i sängen imorse. Usch vad det var jobbigt att gå upp. Men nåväl upp kom jag ju och hela vägen till skolan ;)

Lånade mammas röda nagellack igår. Det var bra slajmigt och resultatet blev okej. Inte världsbra eftersom det var så konstig konsistens på det men röda naglar blev det iaf :)

Nu sitter jag med psykologin. Vill helst gråta. Ser ingen koppling någonstans och det verkar bara vara ett enda stort virrevarv av antagande. Nåväl godkänd blir jag även om jag gärna skulle vilja mer.

Ätit dagens choklad oxå ;) En liten lykta :)

>Ciao!

Oh happy day!

Måste börja dagen med min trevliga kommentar!

Pelle har lovat att ge mig min önskelista! Tror ni han menade det? Ska nog tvinag honom! :D

Shoppingbegär



Shoppa... Vill, borde inte... Ge mig? (A)

Konstigt egentligen...

Det borde verkligen finnas en Carrie Bradshaw till fast i Sverige typ. Någon som ser alla normer och hur det fungerar när man möter partner och vad som kan gå fel. Vilka som för evigt är dömda och vad andra jagar. Det borde vara ett hett tips till alla möjliga ju? Eller är det bara jag som tycker det vore logiskt?

Rea drömmar


Jag vill ha! H&M har viss rea och jag är helt såld på alla skor. Har därför inte vågat titta på kläderna än ^^

2 December

Frost över hela landskapet och jag har varma goskläder på mig. Det är för en gång skull ljust ute och man kan känna att det är morgon :)

Idag har jag massa skola med en lång håltimme. Då ska det pluggas ;) Men annars så ska jag ha spelning och skriva psykologin hemma :) Börjar släppa lite nu men fortfarande svårt. Någon som vill hjälpa mig? ;)

Är supersugen på att shoppa samtidigt som jag inte vill lägga ut några pengar. Fin logik. 

Klippa mig den 8! :D

>Ciao! 

1 December


Äntligen hittade jag dem! Plus mammas rabatt på 25% så ska bara leta efter en söt tröja till i Ullared så blir jag super söt på natten oxå (A)

Första December idag då. Har blivit riktigt kallt ute. Funderar på vad man ska ha imon för att slippa frysa men ändå inte grillas inomhus. Hmm. Nåväl, har bestämmt klipptid idag :D ska bli superskönt!

I övrigt så är det kören ikväll. om en timme faktiskt. Kommer vara bra trött sen, hoppas verkligen jag orkar se Desperate Housewifes!

Så har snart halva veckan gått. Tycker det redan flyger fram jag :O

>Ciao!
RSS 2.0