31 Mars

*biiiiiiiiiiiiip* Jag har feber, så totalt opassande är det! Blir säkert inte frisk imon heller och då missar jag hela fashion night! Jag kan inte köpa mina efterlängtade jeans och jag missar massa i skolan, helvete! Torsdagen bara måste gå jag klarar inte av att missa den. Ärligt talat hatar jag att vara sjuk, man får bara massa arbete när man är borta! :'(

Men jaja, har sovit hela natten och till och från från halv sju till kvart i elva. Så ska väl inte klaga om det inte vore för alla galna drömmar som surrar samtidigt. En kille hade stickat en halv tröja och var vinnare av något och sedan var jag på ett skepp och snurrade nog trettio varv i sängen ja herregud. Så då är man sjuk.... Samhäll, projekt och svenskatalet kan jag arbeta med, om det inte vore för huvudvärken. Inser ni hur allt jag gör är irriterande? Gör mig frisk!


Fick syn på en moussé förpackning i förrådet och började dregla, jag ska så ha moussé efter maten! I övrigt hoppas jag innerligt att alla andra mår superbra för det här är hopplöst! Är lite orolig för Per som verkar ha fått tillbaka sin hosta, hoppas verkligen att han är frisk till påsk. Men man vet aldrig. Tyvärr...

Min vän Ika har lyckats slå stort och hamnat på bloggs framsida. NI HÖRDE RÄTT MIN KOMPIS!!! Jag är kompis med en kändis (A) hehe ^^ Inte för att någon läser min blogg utan för att jag kan skriva det :D

Nä ska läsa alla andras bloggar nu ^^

Ciao!

30 Mars

Ännu en dag i skolan och mitt argumenterande tal är okej men just nu känner jag mig inte inspirerad. Så då tänkte jag skriva lite för det är jag iaf bra på :)

Dagen började med en dusch och en lång dragning i sängen. Jag uppskattar verkligen sovmorgon. Så skönt att bara kunna ligga och dra sig. Men sen drog min KÄRA syster igång musik nära högsta och dagen kändes en aning grå. Solen hade inte gått upp. Suck. Men började klä på mig...i minst en halvtimme... Jag ahr inga kläder, behöver shoppa, NU! Men iaf så är det. Mitt ena öga har börjat bättra sig men det andra ser fortfarande hemsk ut. Jag ahr en bula nära nacken som skapar huvudvärk och en vid nacken som i allmänhet gör ont. Jag har dessutom ont mellan skulderbladen för att jag inte kunnat träna i veckan. Jäkla förkylning!

Pers mamma vill flytta ifrån det idylliska och perfekta hus de bor i. Jag är lessen men Per menar att man inte kan göra mycket åt det, det är ju hans mamma som bestämmer. Jag fick bara känslan av att jag stött på en ny farmors typ. Flyttfågel. Suck säger jag bara. Hoppas Per gillar det för jag vill då inte att han ska må dåligt av sånt. Det är väldigt jobbigt. Sen hoppas jag att han kommer hit i påsk för just nu vet jag inte. Vågar inte riktigt fråga honom heller eftersom jag tjatade så innan helgen. Så känns lite så...

I övrigt så ska jag idag vara en duktig liten elev. Ska till Weland och sedan skriva samhällen. Jag kommer aldrig bli klar som de känns nu iaf. Måste få tag på skolsköterskan med så jag kan fråga vad det är för fel på mig för det börja dra på krafterna nu. Inte så roligt ka jag allt tala om. Mår lite bättre med allergitabletten i mig men jag vill helst inte knarka så stor del av året. Men jag vill inte se ut som ett freak heller. Suck.

Men ska allt se till att få allt gjort i tid så jag kan se fram emot shoppingen och att Per kommer :) Ska nog bowla på fredag med vilket kan bli mycket roligt :)

Ciao!

Lördagsfynd!

Lyckades ju fynda igår med :) Hittade min önskade jacka på H&M för halva priset :D 150 kronor och en superglad Fia :D

29 Mars



Så idag går vi in på sommartid. Känns helt underbart! Dessutom har jag haft en så makalöst bra dröm inatt att jag ahr lovat mig själv att bli klar med samhällen och börja läsa den sega svenska boken. I övrigt så var jag sjukt sur i går. Hittade de perfekta slapp byxorna på lindex oxå fanns de inte i min storlek >.< Så sur är jag. Får se om jag hinner titta efter dem i Gislaved på tisdag annars får de vänta tills på lördag.

I går kände jag mig också lite sorglig helt ärligt. Sitter hemma med ögon som har påsar på ögonlocken med mina kära föräldrar och tittar på babben o co under earth hour, dvs i ett svart hus. Dock kändes det bättre när filmen "Keeping mum" började på fyran. Då vart de inte lika sorgligt utan mest skönt.


Att vakna idag var helt otroligt. Solen lyste, jag hade drömt om Per och jag kände mig både pigg & glad. Så otroligt härligt. Idag ska jag försöka få så mycket som möjligt gjort så jag kan ta det lugnt i veckan för jag orkar inte stressa mer. Det är inte meningen att jag ska stressa som en tok. Så ska allt ta tag i det och sen är det ju änterligen lov om bara fem dagar. Dessutom är en av dem för mig en temadag så jag behöver knappt tänka den dagen :)

Så då kan jag se fram emot simning, oboespel, kören, shopping och Per en tid framöver. Låter hel bra enligt mig. :)

Ciao!

26 Mars

Idag ville jag verkligen inte gå upp. Det var så otroligt skönt i sängen och jag var så trött. Dessutom är det kallt ute och jag har upptäckt att mina skor har hål vid hälen. Behöver nya nu. Vita snygga skor :D Nya ballerina vill jag oxå ha. För att inte tala om kläder ^^ Men bara några dagar kvar och vi ska kanske till värnamo på lördag med :) Slutar nog med att jag följer med.

Funderar på att simma på fredag eftermiddag och verkligen pressa mig och sedan titta på Let´s dance finalen med Ika om hon är intresserad. :) Sen skulle jag och Lollo försöka titta på film under lördagskvällen men vi får väl se. Bara 14 dagar kvar :D Sen så kommer min lilla söta pojke :D Mihihi!

I övrigt så ska jag idag spela oboe, åka hem äta, övningsköra, orkester, hem, kören, SOVA! ^^ Visst låter de små kul :P

Nu har jag dessutom fått frågor att besvara till på onsdag. Gjorde klart tyskan idag men så har man ju massa annat kvar. Söndag blir min lilla pluggdag så jag får något gjort, om jag inte hinner idag :)

I övrigt så ska jag dagdrömma och skriva mitt tal nu ;)

Ciao!

Nytt men fel ^^

Ny header men resten är ju inte för snyggt... Får börja leta hjälp märker jag... ;)

I övrigt så tyckte Elin om min gamla header men de går ju byta tillbaka :)

Dreams

Får leta efter detta och mer när jag far till Borås den 4 April ;)

25 Mars

Mitt hår är fint, mitt skolarbete går framåt och jag känner mig smal! Vilken undebar onsdag. Det bästa är att vi hade step up på gympan som jag tycker är sjukt roligt trots att det är så jobbigt. Men för det mesta pressar jag mig till max bara för att det är roligt. Men tyvärr så hindrar min förkylning mig en aning men jag gjorde mitt bästa. :)

I övrigt så är det konfamöte idag och jag slutar tidigt imon men har flyttat oboen så får se om jag äter i skolan eller hemma. Ska iaf sluta tidigt och skriva klart projektet för att jag måste. Samhällen är lättare för att det finns fakta. En både glädjande och tråkig nyhet är att vi ska ha hållbar utvecklingsdag nästa torsdag. Då slutar vi tidigt men vi slipper iaf Selma-svenska-boken ^^ hehe flyttar hon fram den blir jag dock lessen för jag anser att boken har ett tråkigt upplägg. Jag menar hur kul låter det? Följ ringens väg genom historien! Urk nä inget för mig.

Måste försöka plugga matte med för mitt prov klarade jag men det var ju inget lysande resultat dock. Sen har jag börjat filura på min lilla blogg så vi får se om det blir en förändring ^^ har skaffat idéer men behöver lite hjälp från Kenny för att ordna de (A)

Så har Per och jag klarat 10 veckor tillsammans. Himmel säger jag bara vad tiden går fort :O

Nä nu ska jag arbeta lite till innan jag slutar :D

Ciao!

:')

jag är så otroligt stolt över mina fem starka läsare som alltid glädjer min statistik :) jag finns i en liten skala :D

Nach oder Zu Hause... lr e de Haus?

ja jo tyska e inge kul när man är dålig på det. Vore trevligt med lite högstadie tyska :D Vad jag skulle vara duktig ^^

Så har skrivit klart tyskan och borde börja med samhällen som kommer ta de mesta av min lyckliga tid. Men suck va trist. Bara öppna dokumentet gör en lessen. Borde simma ikväll med men så vet man inte vem som sitter i kassan och om de är en sur får man ALLTID höra att de är vuxenkväll... Ja vad tror ni att jag ska göra? Strippa och plaska som en dåre? Nä just det... Suck kan de inte fatta att man utnyttjar vuxenkvällen för lugn och ro? I skolan är det ju standard. Vuxen alltså inte lugn o ro. Hell no!



Simma eller skriva samhäll... Jaaa det var iaf lätt ^^ hehe (A) Men ändå... Tråk vill hellre att de ska vara lov nu :D Mihihi!

Nä ska väl inte förstöra min blogg ytterligare mer än att tillägga: Jag vill inte bli 18 år längre!

Ciao! ;)

24 Mars

Jag är ju så duktig. Skulle plugga e o i igår, på allt. Jag lärde mig det klassen skrivit frågor på och gjorde sedan tyskan. Varför ersätter jag alltid tråkigt skolarbete med annat? Bara för att slippa plugga igår skrev jag nästan klart tyskauppsatsen och städade+dammsög hela mitt rum. Och jag känner mig ändå rätt lugn inför det hemska provet. Seriöst jag förstår inte varför jag ska kunna ett rembursärende. Ja det är viktigt om jag ska arbete med det eller driva ett företag men för tusan! Jag ogillar det starkt helt ärligt.

Men idag så vaknade man med snö, en stängd näsa, kvinnliga problem och nya linser. Jag vill hem. Men upp med humöret ska ju få skriva fingrarna av mig när jag kommer hem... Jippi! :'( Men blir jag klar nu slipper jag det nästa vecka :D Wiiie! Sen har vi svenska talet ja... Jay.... Stryp mig  jag har inte ens en student att se fram emot...

Men inte nu i helgen men därefter så ska jag få shoppa i Borås! Jag längtar som fan för då är jag ledig plus att Per ska komma under påsken :) Men sen behöver jag leta jobb med. Det kommer gå dåligt. Jag behöver både sponsor och jobb. Inser ni att konjunkturen suger?

Men idag ska vi ta efter Ika. Se dagen i ett positivt ljus. Ehm... positivt... DESPERATE :D

Ciao!

22 Mars

Jippi... Meningen att jag ska sjunga just nu i Villstad. Men ack så blev det inte med Pers förkylning i kroppen. Jag kan idag dokumentera att det är hans fel då jag har samma sympton och mönster som han hade. :'( Men imon så får jag prata med honom en stund, på hans bekostnad! :D

I övrigt har vi ätit hos mormor idag och jag börjar allvarligt oroa mig för Pers vistelse där. Kommer bli svårt med min pinsamma släkt i mini format :s Han anar inte sitt öde, min lilla tröst är att han inte läser min blogg mer än när jag uppdatera den hos honom ^^ hehe

I mon har har sovmorgon men till vilken nytta när man vet att skolan hänger över en? Ett projekt, en samhälls inlämning, en bok, ett prov och en tyska redovisning och skrift om sig själv! Sen skulle man försöka plugga med Lollo men jag har upptäckt att jag inte hinner :O Jag har stickcafé, simning, konfamöte, oboe-orkester-kören, och slappkväll som jag ska slöa på, INTE PLUGGA! Mamma mia vad veckan kommer rusa iväg :s Måste komma på något att tala om oxå innan lovet :O Hjälp skolan gör mig mörkrädd!

Okej lugn o fin, Per kommer om 19 dagar och håller om dig... Hoppas jag!

Ika finns iaf :D Hon fyller 20 snart.... Vad önskar hon sig.... Ehh ja just det, dyrt... Eh sen då eeeh? Aj då...

Men glädje i mitt liv då? ....................................Nähä den saknades för stunden jaha.

Men får glädjas för alla andra ist :D Ika blir ju 20, Per tar studenten, jag ska på shalomläger och Hanna ska konfimeras. Ja så vart de med det ;)

Men vi hade ju en trevlig mässa igår även om jag gnisslade tänder som den dåliga förloraren jag var igår... hehe (A)

Ciao!

19 Mars

20 dagar kvar tills Per ska komma hit och denna helgen spenderar han framför en data med sin kära vän Björn. Jag vill slå någon men tyvärr hindrar min hemska förkylning mig något otroligt. Kommer bli tossig på söndag kväll när jag vet att det bara är en enda dag kvar tills man får höra hans röst igen! :D

Men idag har vi haft tyska, dubbeltimma, vi skulle ha orgle emn blev UF vilket resulterade i att vi knappt hade något att göra och pga min förkylning fick jag åka tidigt :) Så imon så jäklar då ska de säljas och positiva känslor ska flöda :D Alla åker till Gislaved bara för vår underbara monter ;)

Men i övrigt så behöver jag medicin, godis, cola och ett nytt kontantkort. De ska jag ordna nu så vet alla de (A)



Ciao!

18 Mars

SOL SOL SOL :D Lyckan infinner sig riktigt snabbt och det är inte långt kvar tills Per åter är i min famn :D WIIIE!

Men kan erkänna en viss panik. Det är vår, Ika fyller år snart, Konfimationen, två år på gymnasiet och Pers student. Allt närmar sig i rask takt :O Gosh och hilfe jag vill inte bli 18! Tänk va jobbigt om man missar körkortet för att jag klantar mig >.< mamma mia fia är rädde!

Filurar på att ändra utseende på min blogg. Den är verkligen vit trots att jag försöker. Headern är ju tjusig men resten börja faktiskt kännas lite tråkigt. men när tusan ska jag ha tid med det?! Usla skola, ska joina Emilia... Studenten snart och efter onsdagen så är det ju praktiskt taget helg ;)

Men för att bli en duktig elev säger jag hej så länge :)

Ciao!

17 Mars

Åh jag lever fortfarande i mitt rosa lilla moln. Saknar dock Per som *biiiiip* men jaja tre och en halv vecka kvar ;)

Dagen startade med strålande sol och jag kände lyckan rusa runt. men i övrigt så är jag fortfarande trött, har otroligt mycket att göra med UF eftersom vi har mässa på lördag då jag hoppas att alla mina söta vänenr kommer till Gislaved för att titta på mig i min hemska utstyrsel ;) haha Nere i sporthalalrna mellan typ 10-14 de bjuds på godis och glöm inte kontanterna ;)

Så idag ska jag ha prov, plugga inför nästa prov och strypa mig själv. Eller tja. Kören ikväll med då det tydligen ska vara årsmöte. Irriterande nog men kanske bjuds på smörgåstårta och varför skulle jag då säga nej? (A)

I övrigt Jag är så lycklig att jag inte kan samla tankarna :D

Ciao!

13 Mars - 2 Månader

Då har jag och Per lyckats stå ut med varandra i två månader ^^ Nä jag bara skojar det har varit helt underbart och vet att jag alltid kan lita på honom. :) Det bästa är att jag får träfa honom ikväll :) Jag längtar så sjukt och otroligt mycket efter att få krama honom, känna hans doft och bara vara nära honom! Men så är det nog för alla kärleksfigurer ;)


Dagen i övrigt har varit fantastisk. Jag är på ett strålande humör och känner att det kommer att bli en superhelg om jag håller humöret på topp. :) Dessutom så får man träffa alla underbara människor oxå :D Slippa ss i tre dagar känns rätt skönt faktiskt ;) haha Men kommer sakna Ika :( Men får jag åtgärda snart :)

Nä nu ska jag bara hälsa alla som läser en mysig och trevlig helg. :)

Ciao!

Secondhand Serenade - Your Call

Återfall

Sitter och lyssnar på Secondhand Serenad samtidigt som jag tittar på bilder. Råkar då få upp ett collage där Jerker ingår. Uff säger jag bara. Seriöst jag har verkligen inte släppt honom på riktigt. Jag avgudar Per tro inget annat men det jag kände och ville med Jerker fick aldrig ett ordentligt slut och de gnager liksom fortfarande. Skulle vilja skriva till honom men va fan ska jag skriva? Jag vet att du hatar mig men, lr vadå? Seriöst jag är grillad, rökt och död. Han är enbart relaterad med smärta tills jag minns de kvällar då jag mådde dåligt. Han är en jävel på att trösta och finnas för andra.

"I lose myself in all these fights
I lose my sense of wrong and right
I cry, I cry
It's shaking from the pain that's in my head
I just want to crawl into my bed
And throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die

But now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back"


Det är Per med. Han lyssnar alltid och säger oftast de rätta sakerna annars har jag Ika. De är nog mest relationen och hans sätt att vara jag saknar. Det är helt otroligt jag borde vara strålande lycklig, jag får träffa Per imon vilket jag verkligen ser fram emot, men så kom bilden och minnen osv.


Jag tror att jag måste prata med Per om det på lägret annars kommer jag inte må bra. De värsta som kan hända isf är att han vägrar lyssna. Då dör jag. Ärligt behöver prata och vill inte att Ika ska behöva lyssna på bröten hon verkligen hjälpt mig igenom. Måste bara tjata lite, gnata och gnälla så ska jag sluta. Försöka sluta helt men iaf inte prata med andra om det.

Nu ska jag ta tag i mina problem och lägga dem bakom mig. Inte tänka tanken. Han vägrar ändå!

fort. 12 Mars

Kul Ika det kan du ta och glömma!

Så då har man en timme att skriva klart romantiken på :s Paniken artar sig och det känns ju si så där. Vill göra massa annat i stället jag menar vad är grejen? Romantiken vilken hopplös epok!

Något för dagen är att jag heter ju faktiskt Sofia Anna Victoria ^^ Flaggdag för mig (A)  Ett grattis gillar jag ;)

Men iaf nu ska man se fram emot våren om den finns kvar när jag går ut. Morgonen var iaf kall men helt underbar, tänk vad solen kan göra med en :D nä nu ska jag börja med romantiken...

Ciao! ;)

12 Mars

Torsdag idag! :D Nästan helg, träffar Per imon och det är ett underbart väder idag :D Japp dagen kan knappt bli bättre efter en hyfsad skollunch ^^ Men mitt arbete i samhäll går långsamt framåt, panik för morgondagens tyska och tja det är väl det mesta men så mycket mer på schemat ^^

Men förstår inte hur jag ska förvara bussavgiften i helgen, måste försöka lösa det på någe vis.

Nä lektionen väntar ^^

Ciao!

6 Mars

It´s FRIDAY!!!! PÅ svenska FRI DAG :P ha ha ha xD GOsh va dålig jag är (A)

Nej nu ska jag vara en aning seriösare ;) Vaknade upp ur min underbara dröm pga väckarklockan. Per är fortfarande förkyld och mitt schema är fortfarande fyllt. Jaaa det var det ja. Usch då. Nä så när jag klädde på mig i morse tog jag bara feel-good plagg och mina vita tygskor trots vädret. Kände mig så positiv att jag började krångla med mpan och sen mådde jag super hela vägen till skolan. Tyskan gick oxå bra fast jag är otroligt dålig på hörövning :s Men får väl gå det med. Sedan hade vi orgle som gick snabbare än väntat. Nu till den STORA nyheten, det var god mat idag :D Coolt säger jag bara :) Nu har vi personaladminstration men tja jag orkar faktiskt inte. Ska skriva klart praktikrapporten och ta tag i Projektet, That is really it.


Min glädje idag är att jag har så pass mycket täckning att jag ständigt kan skicka sms. Min lilla glädjedödare är vädret. Inte en enda solglimt i Gislaved på hela dagen. Ser ut som om det ska regna eller snöa snart vilket oroar mig pga dåliga men snygga skor :p haha

I övrigt så blir det nog Shalomteamet ikväll plus massa spring i en sporthall :) Kan ju bli kul ^^ Sedan är det konfa med shalom vilket betyder Ledarna slappar :D Wiiie semester säger jag bara!
På söndagen ska jag däremot till Stina och sy upp 30 handskar som senare förhoppningsvis ska säljas på mässan den 21 Mars. Kika in på; http//:Madamuf.blogg.se 

Men nu åter till skolarbetet... lr ej ;)

Ciao!

5 Mars

Ynk... Det är grått ute. Helt ärligt ocg seriöst, grått. Ja vad glad jag är när jag dessutom har upptäckt att både kalender och tyska böckerna är hemma. Vidriga dag. Jag har dessutom inga pengar till fika innan orkestern. YNK!

Så idag ser jag starkt fram emot oboespelningen och att få simma. Sedan är det sängen, fy va skönt!
Ser absolut inte fram emot den sega eftermiddagen lr utantillövningen på orkestern.

Så vet ni det. Jag har insett att mitt tyska prov kommer gå dåligt så ska göra mitt bästa och satsa mer på andra ämnen som verkar gå framåt :D

I övrigt får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Ciao!

Skratta bäst som skrattar sist!



Enjoy ^^ : http://www.quizmeme.com/pastlife/quiz.php

3 Mars

Grått dystert och ja regn! :'(

Men Per är 19år idag! GRATTIS :D Han får sin present på Mtm oroa er inte.


Men i övrigt. En knasig dag som var kul under UF timmarna som vanligt men som sen bara blev långsammare och långsammare. Som ni ser hade jag tråkigt och utnyttjade det!

Våren verkar vara mil bort jag vill inte ha gympa eller lång skoldag immon, någon som vill byta? Emilia kan ju ställa upp hon har ju Praktik :D JAAA!!! (A)

Fast nää de gör hon säkert inte den latisen (A) hehe

Endast 10 dagar kvar till MTM och min POJKE!!! :D

I övrigt ska min sjuka syster med och jag fasar för mötet mellan henne och Per. De har fördomar om varandra så hallö? :O Det kommer gå sååå dåligt! Stackars Per... Hanna kommer plåga ihjäl honom för att hon inte har något bättre för sig :O

Jaja ska väl överleva det med. Jag har ju mina böcker :D

Ciao!

Mums!



Mamma den urgulliga sötisen har gjort pizza bullar :D

2 Mars

Jag har tänkt på en sak idag. Helt otroligt jag vet. Jag är sjukt nöjd med min stadiga kurva som visar runt 4-5 personer som läser min blogg dagligen. Men så finns de som har ett par tusen, som Kenza, Blondinbella, Vimmelmamman osv. Det är väl trevligt med populära bloggar men när de dyker upp i mitt svenska häfte som jag ska använda till en uppsats skrivning är gränsen nåd! Gud vad ska jag få ut av att Blondinbella har en dålig hårdag?! Gosh! Nä här är vi pessimister som gillar romantisk skönhetslitteratur!

I övrigt så är jag deppig. Jag kom fram till att mitt goda humör berodde på vädret och när det började snöa föll allt. Jag blev sur, förstod inte längre något, blev förrvirrad och ville helst slå någon under Fe B. Jaa just de så gick det med den fina dag. Var t.o.m. glad när jag kånkade min överfyllda väska till bussen så kommer snön. Gah!

Per har skickat ett sms idag, ett starkt tecken på att hans pengar snart är slut. Om han bara kunde lyssna på mig och byta till Telia, ska det vara så svårt att sänka sin månadskostnad via en data? Jag menar nu lägger han typ 200-300kr för att han uppskattar att skriva med mig men det är ju inte särskilt ekonomiskt när det finns andra sätt lr hur? Som att för 150kr i månaden få 5000 fria sms och ringa gratis till Telia kunder dvs mig. Himmel.


Ika har dock lyst upp min dag med sitt evigt glada humör även om jag kände för att slå henne i slutet :p Dessutom har jag bytt mobil men denna drar batteri som en svamp. Elräkningen kommer öka telefon*biiip* ^^

Nå nu har jag kanske pladdrat tillräckligt men det var det värt! :D

Ciao!

Praktiken

Ja jo praktik på Nordin var det dååå... Tänkte visa det genom bilder efter Annas önskemål ^^

1 Mars

Nu äre Mars ^^ hehe På tal om det månaden Februari har varit himla bra i år får jag allt säga :D Jag menar en ynka vecka i skolan, En långhelg med Per inklusive Alla hjärtans dag där (A), Två praktikveckor med soft schema, en rejäl susning med UF och en förhandstitt på våren oxå gårdagens resa till Malmö :D Japp Februari har varit bra.



I dag har jag mest legat i sängen och läst min favoritbok som heter Andrum, skriven av Susan Elisabeth Phillips. Urbra bok som inte synts mycket av mer än att jag råkade upptäcka den i bokhyllan på Bibblan. Sjuktbra är den iaf :D

I fredags måste nog Ika tyckt att jag var bra knäpp men det berodde nog mest på att jag var så sjukt rastlös, svaret fick jag dagen efter dock. Urk...

Dessutom kom jag på att man skulle ha källor till Romantikenuppsatsen, jaaa va kul som om jag tänkte på det! Jaja mer jobb igen.

Något roligt var att igår när jag åt en daim på bussen lyckades jag få choklad både på tröjan och byxorna. Byxorna räddade jag men Tröjan åkte i tvätten. Gud vilken barnunge jag är!

Ciao!
RSS 2.0