31 Oktober

Hej på er :)

Det verkar skrika halloween i varenda blogg, själv tog jag en middagspromenad i solen upp till kyrkogården. passar mig mycket bättre. Har ätit middag hos mormor idag vilket var gott och jag blev mätt. Mormor brukar annars gilla att koka det mesta lite för länge men idag var det riktigt gott. Kanske var chokladmoussen efter men jaja ^^

När jag är klar här ska jag ner och spela oboe innan jag tar itu med mitt tal och religonen. Boken vi fick att läsa i svenska är helknasig. Förvanligen av Kafka, lr vad han hette. Stollig som sjutton!

I övrigt så blir det en lugn dag och jag ser fram emot att se Djävulen bär Prada på tv3 21.00 imorgon!

>Simma lungt!

Senaste inköpet


Inköpt i Halmstad på H&M från LOGG. Riktigt nöjd med den lite lantiga stilen. Idag har jag svarta riddstickade strumpbyxor till och linne under men funderar på att leta fram något i marin lr lila till :)

30 Oktober

Välkommen tillbaka till mitt tilltrasslade liv!

Jag har varit på ett helvetiskt läger som ni säkert minns och nu shoppat i två dagar med endast tre varor inhandlade ^^ Låter precis som jag om jag får säga det själv. Idag väntar skolarbete och massa skrivande. Är trött i skallen och ska ut på fotorunda med Ika sen. Om jag nu kan förmå mig att komma någon vart med mitt tal. Fasar inför nationella med de där. Kommer gå dåligt även om jag tänker positivt, är ingen talare.

Så solen lyser med jag ser en dimbank från mitt fönster. Kallt är det tydligen oxå så man får kurera sig lite ^^ Mamma ska förhoppningsvis göra lasange idag. I love! Så hoppas de blir mat snart (A)

Hoppas ni får en toppen dag!

>Ciao!

Kanske inhandlas


249 och jag tror de var 199 från Gina :)
Båda är mysiga men vet ju inte hur de sitter ;)

27 Oktober

Hej igen.

Jag är tillbaka från gropen efter stupet. Känns inge vidare men ska ta igen mig med lite shopping och en stärkande promenad, hoppas jag. Har varit på MTM som blev en salig röra av känslor. Slutade med att Per inte ville att jag skulle sova hos honom. Sov hos bex. 15 timmar i sträck. Ovanligt för mig, var verkligen psykiskt utmattad. Skithelg.

Men de är ju lovvecka så nu kan väl allt bara bli bättre? Hoppas iaf, två shoppingdagar inplanerade och sen får jag se.

Hoppas på en bättre vecka och en skön helg men man vet aldrig ;) Hoppas fortfarande att Jerker kan hålla sitt löfte och komma i november. Men man vet aldrig.

>Ciao!

23 Oktober

FREDAG! Morgonen började hemskt dock. Per på sjukan, ingen Jerker och allmänt depp. Dumma helg. Men det ska väl gå bra det med antar jag... Suck, känns som en toppenstart på lovet! Men snart så, shopping väntar iaf :D
I övrigt så vet jag inte vad som sker. Mycket som är halvklart... Känns ju bra ^^

Vet att ni inte gillar läsa sånt så får skriva att jag ska hem och packa det sista, köpa förnödigheter och åka till Kalmar. Därför kommer de inte vara något kul på min blogg i helgen.

>Ciao!

Jimmy Choo <3 H&M


Mycket vackert man vill ha till priser jag sällan ser men jag ska kanske lägga ut för en gångs skull?

*ÅHHH!*

22 Oktober

Jag fick huvudvärk av morgonens prov. Huvudvärk, inser ni då hur mycket jag ogillar ämnet?

men jag fick en glad överraskning också. Godkänd på första matteprovet :D Känns urbra!

Så är det ju fredag imon och jag har äntligen fått koppla av lite idag. Packa, städa och hälsat på Ika. Känns mycket bättre nu :) Så vet alla det ;)

Något som är mindre roligt är att mitt ex har magkatarr ocg verkar inte kunna hämta mig imon, som han lovat! Jäkla mage! Inte går de övertala honom till att jag har dte varje månad heller fastän han har upplevt det. Klenis.

Men happy day!

21 Oktober

Go morron!

Usel dag idag. Vill gå hem och lägga mig igen. Men nä massa att göra i stället. Känner mig stressad och som om allt hänger över mig. Det är för mycket nu. Kroppen vill inte. Men gör vad jag kan, tycker inte om att vara negativ heller så. :)

Så idag ska jag ta mig igenom lektionerna och sedan ska jag på konfa möte och plugga redovisning och beskattning. Verkligen plugga. Usch >.< Sedan måste jag börja planera packningen. Det ser ut som en storm i mitt rum just nu vilket inte är vackert. Vill träffa Ika. Behöver prata av mig men mitt dumma schema är fullt. :(

Nåväl Go och Gla som en kexchoklad ;)

>Ciao!

Vågar du?

H&M marin. Ser sjukt mysigt ut :)

20 Oktober

Det är snart November. Redan! Uhaaa... Nä idag är det inge bra dag. Inte alls.

Morgonen började gasnak bra men sen har det gått utför och fortsatt neråt. Men lika glad är jag för det men gladast är nog räven ;)

Men i alla fall så ahr vi ett grått väder som är kyligt och för stunden uppehåll. hade tänkt gå idag i stället men funderar på att komma på en bra ursäkt till att inte göra det. Men det hjälper ju inte mig så måste ut. Ingen kaka än idag iaf :D

Men ska återgå till skolans krav...

>Ciao!

Hatar att välja >.<


Alla dessa val! Vilken prisklass, vilken typ, vad ska ingå, minnesstorlek?

Inte vet jag men dessa verkar lovande ^^ Från!

19 Oktober

Jag vaknade lycklig idag. Rikigt glad och uppåt. Kändes som en bra dag. Jag är fortfarande positiv men det går inte hela vägen ut längre. Vädret och datan är emot min glädje så försöker få igenom den. Ska gå :)

Har oboelektion idag som jag ser fram emot. Om det inte regnar för mycket tänkte jag gå i eftermiddag. Måste försöka sluta äta kakor hela tiden. Kakförbud, någon som vågar sätta emot mig? (A)

Så idag har jag fått tag i Luftslottet som sprängdes och hittade även min typ brosa som jag letat efter :) Så nu kan jag läsa massa igen. Men fick även en bok i svenskan som får gå före antar jag. Suck. Vill inte, skjuter upp (A)

Så vet ni min dag, hur ser din dag ut?

>Ciao!

18 Oktober

Helgen har varit så där men just nu är jag på ett tipp topp humör! En vecka kvar till MTM och lov, så skönt, Har dock ett prov i vägen men sen så ;) Får försöka börja på religonenn och svenskan oxå annars blir det problem, hjälp vad mycket skola det blev där :O

Jag har läst ut Flickan som lekte med elden och blir snart tokig om jag inte får läsa fortsättningen! Längtar till Top Model ikväll med, det glömmer ni väl inte? :) I alla fall så sov jag ut idag. Första gången på två veckor. Jag blir alltid så långsam inför lov. Hmm. Ska tvinga iväg mig på sinnesrogudtjänst ikväll med. Lär bli ett intressant kapitel i livet.

Har på mig myskläder som ser fina ut och är rätt nöjd. Fast vill inte visa mig utanför dörren för då blir de kallt :p haha men får byta senare. Dagen till ära sitter glasögonen på oxå, i otippat rosa. Väntar bara på att behöva byta ut dem ^^

>Ciao!

Allvarligt?

http://lindex.com/se/

Ska man behöva betala 399 för klänningen och 399 för att få en snygg volym för kjolen?

Känns lite långsökt i mina ögon... Fast vem vet, jag kanske bara är snål?

16 Oktober

Fredag idag och det känns riktigt skönt nu :) Särskilt efter att det slutat snöa ;)

Idag har jag inget på schemat. Känns underbart. Om det är uppehåll när jag kommer hem ska jag gå en sväng. Eller ordna varm choklad och sätta mig på övervåningen med en filt och "flickan som lekte med elden" :) Låter lockande ^^ Undra vad Ika gör...

Nåväl så dagen är bra helgen är soft och sedan är det bara en skolvecka kvar innan MTM och lov+Per på ett hörn ;) Ska antagligen upp te Jkpg då med och tänkte kika på tyger och testa en sak men får se hur ambitiös jag känner mig då.

Nu ska jag läsa alla andras bloggar och kommentera ;)

>Ciao!

Om du vill

Du väljer själv att läsa detta. Jag skriver detta från hjärtat och menar rubriken. Bara om du vill!

Träden börjar känna av kylan som kommer med hösten. Därför blir de röda, gula och en del klarar sig att vara gröna länge innan det blir bruna. Men människan blir oftast röd i ansiktet av en annan orsak. Ibland kan det vara av höstkylan men främst för att man är generad eller helt enkelt rodnar. Något som även jag är duktig på. Jag vet känslan av att blodet plötsligt susar upp i kinderna och lyser av glädje över att finnas just där. Ett litet bevis på att man uppskattar en komplimang eller att man skämt ut sig. Det första är det trevliga alternativet och något jag ofta föredrar. Jag har lyckats med båda men oftast är det de där ljuvliga kommentarerna som ligger och matar i huvudet. Ger en kolsyra och glädje resten av dagen.

Vi kallar det ofta i vardagligt språk för förälskelse. Jag kallar det personligen för det första steget. Första steget till en förälskelse. Det sker inte så lätt. Jag behöver mycket, bland annat tid. Känslan måste få mogna i kroppen. Vid varje tanke kommer kolsyran att gå genom kroppen. Ge en kittlande känsla som värmer hela kroppen. Jag känner mig oövervinnerlig. Men jag tas ofta ner på jorden. Känner han det samma? Tanken gör dig nerslående, till dess jag får veta att han känner detsamma. Känslan är tillbaka med dubbel styrka. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men någonstans ska jag. Långt upp bland de rosa molnen. Frågorna pulserar inne i huvudet liksom de varma orden av en bekräftelse av vad vi känner för varandra. Orden slår som en trumma. De susar genom kroppen i samma takt som kolsyran tills vi ska bestämma en tidpunkt att träffas själva. Nervositeten spelar in och tankarna på hur det ska gå färgar i stället tankarna. Jag blir orolig och nervös. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tankarna rusar jag vill, JAG VILL VERKLIGEN. Känslan har förföljt mig i 2 eller 3 år nu. Snart får jag kanske min chans. Kanske redan om två-tre veckor. Jag kanske är den lyckligaste på jorden då. Kanske mitt hjärta flyger. Annars står jag där. Ensam, övergiven och funderar på vad som gick fel. Varför blev det som det blev.

Heaven or hell? -Find out soon...

Mys höst!


Direkt från H&Ms Logg lilla kampanj med höstkläder ^^ Kika :)

Hemma

Sitter och ska börja med herr Strindberg. Ser inte ljust ut. Skituppgift. Varför denna tråkiga människa? Varför var han tvungen att vara duktig på att skriva och ytmärka sig? Gubbe... Nu får jag en halv värld efter mig. ^^

Så i alla fall så gick matteprovet dåligt och prinssesbakelsen från igår var riktigt god idag med ;)

har provat och beställt min studentmössa nu. Vet redan vissa ändringar jag ska göra ^^ Hehe inte lätt att bestämma sig direkt ;) Men just nu är slutsumman på 728+årsbok. Som jag tro att jag ska ta bort igen. Har ingen nytta av den. ^^

Men nu ska jag göra det jag sak så jag blir klar :)

Puss!

Black wishes


Mer shopping behov men koftan behöver jag faktiskt. Klänningen är bara snygg ;)

15 Oktober

Go morron. Haft en strulig vecka och tja dagen ser inte ljus ut :p Har lektioner till tre som avslutas med matte prov, efter det oboespelning och sedan hem och skriva om strindberg innan jag ska vara klar för att sjunga i kyrkan. Stress och mer stress. Snart helg :)

Så mitt lilla känsloliv stormar och därför har jag lite svårt att sova och tänker för mycket. Blir en stund för mig själv nästa veckas håltimma. Kommer behöva den. I helgen är det konfa i kylan och idag ska jag följa med till Tallnäs ^^ Vilket jag tycker är mysigt men låter lite b :p Får se vad som händer resten av helgen. Har inget planerat direkt så.

Nä nu ska jag fortsätta med mina vertifikaioner och tänkande ;)

>Ciao!

Natti<3

Good night my angel time to close you eyes
And save these questions for another day
I think I know what you've been asking me
I think you know what I've been trying to say

I promised I would never leave you
And you should always know
Where ever you may go
No matter where you are
I never will be far away

12 Oktober

Då var man tillbaka till skolans gråa vardag. Med sina inslag av galenskaper ^^

Helgen har varit överfylld med händelser och läxor så datan har fått stå. I fredags tittade jag på Idol och la mig tidigt för att jag skulle upp tidigt och öva innan konfaläsningen. Så var jag där till ca halv två. Sedan kom jag igång med matten emn det gick trögt och slutade med att jag läste "Flickan som lekte med elden" i stället. Men på kvällen drog Ika och Emilia med mig till Parken, vilket var rikitgt roligt :) När jag sedan kom hem vid halv tre så gjorde jag i ordning mig och somnade när huvet landade på gudden vid kvart i tre. Sedan avr det bara att stiga upp igen vid 9.30 eftersom shopping stod på schemat. Hittade en del godingar som kommer på bild senare :)

Så helgen var fartfylld och avslutades med Top Model och ett långt samtal med Jerker. Mys!

Idag ahr skolan gått igång men jag har varit ovanligt pigg faktiskt :) Så det har inte varit så plågsamt men upptäckte att jag inte skulle lämnat ett block hemma ^^ haha och ändå ahr jag med halva skåpet :p Jaja så akn det gå. Funderar på om jag ska fråga om jag får låna morfars bil imon men vet inte om det är nödvändigt egentligen. Blir nog bra ändå liksom. Ska iväg på ett möte på Arenum med styrelsen så man får se.

Nu på eftermiddagen väntar en dödsruna och efterforskning om Luther. Tänkte lämna tillbaka böcker till bibblan oxå men får se hur jag gör med det där. Tycker det är så mycket nu trots att dagarna lunkar fram. Måste komma igenom matten oxå annars går det med säkerhet dåligt på provet som är på torsdag. Ser inte fram emot det. Nåväl så är det ibland ^^

>Ciao!

I believe that the heart does go on

A thousend miles seems pretty far
But they got palnes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
that none of them have felt this way
Delilah I can promise you
that by the time we get through
The world will never ever be the same
and you're the blame.

9 Oktober

God förmiddag kära läsare :)

Idag är det fredag och jag plågar mina fötter med ett par klackar dagen till ära. Ska byta snart. Har nageltrång och det är INTE skönt.

Vet inte längre hur jag ska göra ikväll. Hoppas på det jag vill göra går bra men får se.

I övrigt så var det inte så skönt att somna igår. Världen verkar rasa in över mig. Suck, man kanske ska bli en svag gråtande varelse? Nja inte min stil. Iaf så somnade jag och vakande trött som tusan.

Psykologin är inlämnad och den borde brinna i helvetet. Urdålig!

>Ciao!

Lovely



Älskar färgen och den mysiga känslan som är över plagget. Åh vad jag vill till MONKI!

Aningens lika


Är det på mode att ha vita kanter nertill på svart eller har de bara lyckas bli två lyckade plagg?
Peronligen föredrar jag den från Monki (vänster) men den från Forever21 (höger) har viss charm den med :)

Fin fina!

Söt klänning från Monki i två färger :) WANT!


Kvällen

Det var skönt att spela och att få komma hem. Nu är jag nästan klar med psykologin och har fått gulliga kommentarer så känner mig riktigt uppåt. Ska bara be om ursäkt till Ika för att jag var en sån tölp på förmiddagen. Är inte lätt alla gånger. Min kära vän Melanie är 18 idag med så grattis till henne ^^

I övrigt så är det nästan helg nu :D På fredag hoppas jag att Ika fortfarande vill göra något med mig och på lördag träffar jag konfimanderna. På söndag får jag äntligen shoppa :D *längtar*

Har en minilista i huvet på vad jag vill ha, min stackars plånbok. Fast funderar på att klippa mig i november oxå. Hmm pengabrist igen. Får kanske skaffa kvällsjobb om någon har råd med det...

>Sov gott!

Varför?

Söker på bilder... som typ sökorden lonely, ensam och likande. Så kommer det upp ett pussande par. Ja mitt hjärta blev så lyckligt. Jäkla slag i solar plexus. Nej jag är inte helt oberöd, försöker bara vara det. Jag menar en valde att lämna mig och den andra har inte råd att komma förrän i november. Känner mig ensam även om jag har människor runt, är det inte normalt? Nähä inte det...

Så är det i alla fall. Vill ha någon nära men vet inte om jag klarar av det samtidigt som alla ändå finns långt ifrån mig. Studenten hägrar i utkanten. Vill sparkas ut i livet. Plugga något galet som jag faktiskt kan gilla! Men nej, inte än. Tid ska gå, mycket att lära. Många tårar och skratt innan dess.

Kan ni hitta en bra låt till mig?
Älskar att lyssna till text med mjuk bakgrund. (men ändå sång och gärna gitarr ;)

Uppdatering:

TACK!

The Tree Of Love


Tyckte det var ett mycket symboliskt litet träd :)

8 Oktober

Morning Darlings!

Idag är jag trött. Rikigt sliten. Hade ett mystiskt konfamöte igår och satt nästan och grät över psykologin, jag är inte ens klar :( Jag är nog dålig på det oxå. Men det gjorde mig trött. Somnade tio och när jag vaknade på morgonen hade jag fyra sms. Ovanligt för att vara mig. Men så var det tydligen, alla var uppe längre än mig.

Idag gör vi inget i skolan. Har UF men jag kommer inte åt ufonline för att vi inte betalat försäkringen. Mycket irriterande för mig som har dokumentbiten. Livet är hårt. Nåväl ser fram emot att få shoppa på söndag. Äntligen få nya plagg. Mm... :)

Idag känner jag mig inte så uppåt pga psykologin. Nedrans ångerst. Har oboe och orkester i eftermiddag oxå. Känner inte för det. Suck, inget är bra. Vill ha helg och börja igen! Men nåväl, det är iaf uppehåll ;)

>Ciao!

Future



http://images2.layoutsparks.com/1/97473/Love-is-Patient-floral.jpg

Only you

Fina små saker från only.se :)

Partyblåsa

Från GinaTricot.se
För endast 199!

Så blev de

Dagen blev faktiskt bättre än jag anat. Hittills :)

Under Jerkers lunch fick jag prata av mig lite vilket var skönt, sedan fanns Ika på sms som ett bra stöd :) Efter det så var det som sagt prov, det gick ganska bra faktiskt men sen får man ju se vad resultatet säger ^^ haha

På vägen hem tog jag äntligen upp kameran :) Så från det kommer :


Aningens blåsigt men skönt :) Jacka och skarfs från Ge-kås ;)

Jag och de fina höstlöven :)

Lite sorg med glädjestänk. Löv på hösten är bäst! :D

Njut av den fina höstdagen nu :)

7 Oktober

Singel igen. Så vet hela världen det. 13 Januari - 6 oktober 2009. Fin tid men det fungerade inte längre. Han som valde åt mig så det är som det är. Livet går ju vidare.

I dag har är jag trött. Som tusan. Ville inte gå upp eftersom sängen var skön och det såg kallt ut. Så massa kläder och frukost. Sedan kom jag iväg till skolan. På bussen träffar jag på Marie som tycker som jag om morgonen och ett kort samtal med Jerker. Bussen kokade och när man äntligen kom av slog det mig att nior skulle hälsa på idag med. Skoj. Verkligen. Nä inte särskilt sedan var det ett stormigt möte och rast. Då passade jag på att störa Jerker i hans fruksot, mycket roligt ^^ Dagen har ju fortsatt men de behöver ni inte veta :p

Följande blir att jag har hål på typ tre timmar och sedan prov. När jag äntligen kommer hem så väntar ett konfamöte och sedan får jag se. Borde ta tag i psykologin om jag vill ha den klar till på fredag. MÅSTE!

Nåväl vill sova och har fått det glada beskedet att jag ska få shoppa på söndag :D jippi!

>Ciao!

Toning



På ett ungefär, håret är inte helt torrt och ljuset är värdelöst. Funderar faktiskt om någon kommer se skillnaden ^^ Men det är upp till morgondagen att bjuda på. Go natt folket :)

A change in the weather

Jag känner ett tumult inombords som påminner om ovädret som härjade här igår. Mitt inre är i uppror och jag vet varken ut eller in. Det som kändes rätt känns nu fel. Det som kändes fel innan börjar bli mer rätt men ändå fel. Inget stämmer, skolan hänger över mig. Vill inget, måste mycket.

Funderar på att färga håret. Vore kul att se sig själv i något annat för en gångs skull. Men känns som om lila kommer vara en färg som inte fungerar till men jag får se ^^

Nu ska jag återvända till mitt psykologifall som tär på mig. Bye darlings <3

5 Oktober

Min skjorta fanns inte i MIN storlek i värnamo. Jag var sjukt besviken. Ullared var överfyllt och tja mitt humör har bara gått neråt under helgen. MItt liv är ett kaos, jag känner mig isolerad och jag tänker inte tala mer om det här men om ni undrar så kanske jag ligger lågt ett tag.

Så denna dag är jag trött, sugen på att förändra hela mig och samtidigt vill jag bara ut och gå. I naturen där det är som finast. Jag känner mig mil från alla människor. Ingen nära alls. Bara långt bort. Usch usch usch.
Vaknade som sagt trött fick i mig frukost och kom till ksolan. Jag har glömt psykologiböckerna. Idiotiskt jag vet så nu känns inget meningsfullt alls. Även om jag ännu inte gjort något vettigt. När jag kommer hem väntar psykologi och genomläsning av FiKa kapitlen. Kommer inte gå bra och jag orkar inte gå in för det. Men gör mitt bästa som alltid.

Nåväl nu vet ni att jag är helt rubbad, konstig och icke läsvärd.

>Ciao!

Om man ändå vore



Tänk att ha den karaktären, att man var Alice i verkliga livet. Snacka om både smak och kropp!

Fler skodrömmar



Totalt över femhundrakronor. För skor jag verkligen inte borde köpa. Hmm...

Tankar som flyger som moln


Luddiga och svävande...

Dumma rea


Någon som vill betala slut summan? :D

Den blir lite längre när alla saker jag vill ha är med (A)

1 Oktober

Imon hämtar jag pojken min :) Ev. Med Elin som sällskap ^^ Haha

Men idag ska jag läsa min kära Stieg Larsson och spela Oboe tills halsen protestera, om den nu gör det. Kan inte rikitigt det jag borde men hinner inte öva mer. Det går nog bra de med men ändå. Blev inget simmande igår men får se om det blir idag iställe. Jag vet inte än. Bros på hur trött jag är när jag kommer hem. Kan lika gärna gå en runda liksom. Nåväl bros på hur slut jag är efter dagen.

Ett konstigt problem jag fått nu är att jag inte kan läsa vanliga texter utan full fokus. Blir som en suddig 3D text. Hemskt irriterande men vet inte om jag vill traska till optikern för det. Men får se om det blir bätre eller inte.

I övrigt så blir det nog en lång och tröttsam dag :)

>Ciao!
RSS 2.0