Shoppingturens fynd!


Minns ni den? Jag hittade den, den passade och den kostade mig bara 125 kronor! Svävade igår min avänner, svävade!


Denna vackra och enkla kjol hittade jag på Cubus för halva reapriset vilket var 75% rabatt. 74 kronor gav jag totalt för den :) Riktigt litet fynd som kommer göra min sommar lite finare.

Köpte även en liten, svart väska på accent och en ny bh. Hittade även ett likadant armband som jag fick av mamma i julklapp men som jag olyckligt tappade i Ullared... Så det kändes skönt :) En lyckad dag!

Dagens egna kläder


Långt ifrån den bästa men den duger och jag vet att jag tittar i taket ^^
Tröjan är ett fynd från Gina sen i sommras sen är de vanliga svarta leggings.

31 Januari

Så var januari till ända! Bara en tråkig månad kvar innan man kan känna hopp om att våren kanske infinner sig iår igen ^^

Har sovit gott i natt och dagen till ära så ska jag plugga och se på film :) Även städa men hu för sånt!

Shoppingturen igår gick jättebra men hittade inget av det jag egentligen skulle ha... Haha!
Dock var Agnetas föreläsning en riktig höjdare! Agneta Sjödin var nämligen i lilla, lilla Smålandsstenars kyrka och berättade om sin pilgrimsvandring :) Man blev nästan sugen även om det var 88 mil... Bra iaf! Riktigt synd att hon åkte ur let's dance!

Så vet ni vad jag gör idag :) Men vad gör ni?

>Ciao!

Åh!


Nelly.com - Avanna
299 och jag är sjukt kär i den! Funderar på om det ska bli en alla-hjärtans-dags-present bara för att jag kan!

Melodifestivalen

Första deltävlingen är den 6 Februari, alltså nästa helg. Började faktiskt tänka på det av ren slump. Det brukar ju alltid gå igång nu så man får nytt sving i musikvärlden och något att gnälla över ;)


Detta är årets utbud. Ni kan läsa mer om det på svt.se :)


Scenen ser riktigt fin ut så vi får hoppas att den sprakar och ett bra pausprogram :D

Vad tycker ni om Melodifestivalen? Tråkigt eller ett måste?

Ett klick ifrån mig


Jag vill ha det. Vågar inte riktigt klicka... Ska kolla igen efter shoppingen i Halmstad så kanske, kanske!

Fredagen i kläder


Dagens plagg kommer från Gina Tricot, Nelly.com och H&M :)

Har ju lyckats variera mig ;)

Arg


En dag jag helst vill glömma existerar..!

29 Januari - Studiedag!

Go middag!

Idag är man ledig och jag ahr kikat runt efter praktikplats. Kan nog bli svårare än jag anat... Tycker inte det är roligt med praktik får jag ju säga. Mycket mer givande att sitta i en skolbänk. Nåväl..

Idag ska jag ner och kika på klädhörnan och fundera ut vad jag ska göra ikväll. Får väl se till att städa rummet också men det prioriteras kanppast.

Vad gör ni idag?

>Ciao!

Muscel Spinn

Detta måste vara det absolut roligaste jag testat på!

Passet började med styrka i olika former ofta 2x8 med armar, mage, rygg osv :) Så härligt att få kämpa luite och känna att man jobbade! Sedan följdes det av spinning i intevaller och jag klarade hela passet och jag hade så roligt trots att jag var själv! Ska så göra det nästa vecka oxå! :D


Dagens söta :)


Allt från H&M as always ;) LIke them a lot emn får nog vidga mina vyer ^^

28 Januari

Go morron!

Yogan var verkligen inget för mig och jag går inte tillbaka. Bokade dessutom om kick n' box till muscle spinn. Låter roligare så får vi se om jag kan gå imon :) Hoppas faktiskt på lie träningsvärk. Börjar sakna den...

Nåväl idag är det ju även skola. Så har en del samtal att ringa i eftermiddag åt vårt UF. Efter de ska jag kanske gå till Team Sportia och kika på rean. Men har inte bestämt mig än. Ganska kallt ändå...

Sedan blir de pepp för träningen och imon blir det sovmorgon :D

>Ciao!

Dagens stil


Lite små kyligt idag så allt funkar utom skorna även en dag som denna :)
Allt från H&M!

Min terapi

I know God
What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore

Denna låt kan jag lyssna på om och om igen och ändå aldrig tröttna på den. Förr tyckte jag den var bra nu är jag helt enkelt ute efter de tröstande orden i den. Musik läker mycket även om det kan förstöra. Just denna värmer mitt hjärta.

Minns ni den från melodifestivalen?

Beroende...


Min "farm"

Jag kan erkänna det nu. Jag är beroende när jag väl börjar spela. Det är helt otroligt. De är knappt roligt ändå är jag där hela tiden. Det har tagit över mitt akvarium!

Fler som är lika tokiga i simpla spel som jag?

27 Januari

Go middag!

Då har man klarat av halva skoldagen och ska ha 25 min matte innan föreläsning som ska vara anknytet till UF. Borde kanske sova under den första delen. Låter inte så inspirerande får jag säga. Nåväl det blir väl bra antar jag.

Kören gick bra igår och jag bokade in mig på Kick n' box på torsdag. Lite nervös för de där... Yoga ikväll iaf. Mammas byxor och stelt kylskåsstil gäller ^^ Fast tror jag är vigare än Eliin så de kan kanske gå ;)

I övrigt ska jag gå igenom mina skor och städa rummet efter oboen. Ser inte så vackert ut längre och finns ingen organisation. jaja...

>Ciao!

Psykologi lektion

Glömde ju berätta om den lilla råbocken som traskade förbi på psykologilektionen igår ^^ Dock blev den lite rädd när den såg min mobil kamera och alla som tittade p den men fick en bild :D (i svart vitt pga Eliin)

Lite närmare...

Förbaskat söt med de små hornen :)

Halmstad


Dessa tre tjusiga plagg ska jag kika efter och prov när jag ska till Halmstad i helgen. :) Ska bli kul att se lie vårnyheter. Dessa är från Gina alla tre :)

Eclipse


154 dagar kvar tills den går på sf!

Åh nu blev jag riktigt sugen på film. Tyvärr tror jag inte denna kommer bli bra eftersom det händer på tok för mycket i boken för att få med allt på film. Man skulle behöva göra två filmer av en bok isf.

Nåväl, hur många komemr vilja se den?

26 Januari

Ny dag!

Vaknade jättepigg och pratade med Jerker. KOmmer med bussen och när jag går av bussen och komemr in i skolan är jag mystiskt otroligt trött. Har nog sovit för mycket i natt (A)

Tränade spinning igår och klarade nästan hela passet. Bara lite kvar nu så ska käpa lite till på nästa pass. Blir kören ikväll eftersom vi ska sjunga på söndag och yoga på onsdag. Känns bra att testa något nytt och snart får jag kanske med mamma oxå :)

Idag gäller alltså ett seminarium på psykologin, hem och skicka diktanalysen, handla små grejer till helgen och sedan äta innan kören och efter det bums i säng :) Låter skönt de. Sova är bara för skönt! ^^

>Ciao!

25 Januari

En ny kall dag är här.

I morse ville jag verkligen inte gå upp. Hela kroppen skrek i protest och jag öppnade inte ögonen förrän jag stod i duschen. Hua vilken morgon. Missade bussen oxå så fick åka med morfar upp. Bekvämt men irriterande.

Nåväl ska träna ikväll. Sjukt pepp! SKa gå igenom en presentation oxå och försöka öva på oboen. Ett måste faktiskt.

Hanna är på gott humör tack och lov. När man retas med henne och behandlar henne som handikappad är det extra roligt ^^ Hehe.

Nä nu go vänner ska jag läsa era bloggar!

>Ciao!

Will it be something better in a month?


Detta är vad jag vill ha just nu. Ska tydligen ha en sju tusan musikupplevelse och den jag har nu har verkligen, verkligen dålig musik. Brusar, är tyst och tja värdelös. Dock känns det som om det borde komma något nytt snart, eller är det bara jag?

2095 på netonnet iaf :)

Good gift


Detta var en av julklapparna jag fick av min syster fast det var mintdoft och stod "you light up my day" på. Får faktiskt säga att det var överförväntan. Man kunde faktiskt känna mintdoften i rummet och ljuset höll riktigt länge. Ett toppen tips från Lagerhaus!

Beställning?


LIten bild men ni ser ungefär. Den övre raden vill jag definitivt ha men sen tror jag de blir ett till av någon av de nedre palggen. Men kan inte bestämma mig. Sen får man ju se. Kanske byter ut remsandalerna mot en dyrare klänning ;)

Vad tycker ni?

24 Januari

Bara elva månader till julafton då ;)

Idag har jag varit extremt lat och trött. Har gått upp två gånger sedan jag vaknat och där mellan bara läst. Men boken var fängslande och verkligen värd mer än 1 krona! Lust och fägring är ett varmt tips om ni vill ha kärlek och sexuell spänning!

Nåväl har även gjort läxor och ska ta tag i oboen om en stund. Känns bra att få något gjort :) Men det blir ingen träning idag. Både för att det är fullbokat och för att jag inte orkar. Få bli mer i veckan ist :) Eliin ska ju äntligen köpa sitt träningskort oxå så då kan jag tvinga med henne på en del :D

Nä nu ska jag kika in på H&M och se om det blir någon beställning :)

>Ciao!

Fynden + Drömmen


Detta var vad jag betalade ynka 41 kronor för! Lust och fägringsboken kostade dessutom bara en krona ;)
Blev så glad när jag såg "åter till cold mountain". Den filmen är helt underbar så ska bli roligt att läsa den :)


Fick Karlstads universitets katalog i går. Har haft näsan i den nästan hela tiden. Vill verkligen!


Nu ska jag ta tag i skolarbetet och kolla vad som händer ikväll :)

Vad gör ni idag?

Mer träningskläder


Dessa snyggingar är från H&M. Jag är väldigt förtjust i deras hemsida plus att de har mycket så fint så min blogg är ganska fylld av det (A) Men desa är iaf från 129 - 249 så man kan ju välja att mixa lite :)

Shoes


Festskor från have2have. Tyckte det var riktigt snyggt att ha nitar på klacken och på platån. Sen är det ju alltid snyggt med paljetter ;)

23 Januari

LÖRDAG!!! (Y)

Nu har jag varit och inhandlat fyra böcker för 41 kronor på second hand. Knappt använda dessutom och de flesta från 2000-talet, det ni! SJukt mycket saker var det iaf och på tre plan. Gnosjö har verkligen lyckats där :)

I övrigt så har min syster stukat foten rejält under morgonen när hon spelade volleyboll. Har en känsla av att hon kommer vara ganska grinig i veckan. Brukar bli så när hon inte får träna. Men men får väl skämma bort henne eller något ist :)

Dagen bjuder på min favvopaj till kvällsmat och så ska jag kolla läxor och kanske låna mormors spinningcykel :)

>Ciao!

PS. I love you!

Långt inlägg med egen recension.

Denna filmen tänker jag ägna den närmsta timmen åt. Får se om jag drar mig iväg till netto sen för att införskaffa fika eller om jag bakar en kladdkaka senare.

Hur som helst. Detta är en film jag tycker att alla ska se någon gång i livet. För den handlar om just det. Livet. Att ha det bästa man kan få och sedan förlora det. Att då kunna bygga upp sig själv igen och vara tacksam för det man fick. Att man kan ta sig igenom vardagen igen med god och hård erfarenhet bakom sig. Det kommer alltid finnas där men man är stark nog att leva med det.

Läste något bra på svenskan idag eller om min lärare sa det; Även i det bottenlösa hålet finns det bara en väg att gå. Uppåt och tillbaka mot ljuset. Aldrig neråt. Inte att man landar förr eller senare. Det bottenlösa hålet finns alltid där. Men du kan välja att klättra upp ur det ist för att fortsätta falla och lägga det i bakgrunden. Alltid närvarande men inte krossande.

Hur som helst är genren drama. Men det finns kärlek och varm humor oxå. Jag ger den 5 av 5. Lika så filmen som boken. Värt att läsa eller se :)

Early spring


Allt från H&M som alltid ;)

Tycker det skulle passa perfelt när våren börjar smyga sig på men det går redan nu dock är det kallt ^^

Men eftersom jag tycker denna idé är så lik min vän Erikas outfit of the day så titta in där så får ni se hennes stilkänsla :)

22 Januari

Tjo!

Idag så är jag lite låg. Trött som tusan och vill bara, bara hem. Vore toppenbra det!

Men iaf så har vi en kort dag och sedan ska jag kanske träna hos mormor :) Hon har ju tagit mammas hantlar och äger en spinningcykel så har en rätt bra mormor ^^

Efter det så väntar plugg och fika med Elin och då ahr jag en del att göra. Funderar på att göra en paj... Fast det låter ambitiöst :p haha!

Nä nu ska jag se om jag kan få något gjort :)

>Ciao!

Dagens önskeklädsel


Kläderna och armbandet är från H&M och skon från skopunkten.

Visst ser det mysigt och användbart ut idagens väder? :)

Nytt till soffan


H&M har best buy på dessa kuddar under home kategorin. Får säga att det är riktigt söta och skulle passa riktigt bra i vår svarta skinnsoffa ^^

Söta rosettband


Dessa två sötnosar finns på Kappahl. Blev så förtjust i sidenbanden som kan bli söta rosetter :)
Klänningen i randigt går på 199 och den svarta 179 :)

21 Januari

God eftermiddag!

Äntligen så börjar januari gå mot sitt slut, tyvärr så ligger snön kvar på marken... Jaja det blir ju vår någon gång iaf :D

I övrigt så har jag träningsvärk. Fast inte lika illa som igår men det är inte skönt att gå nerför trappor kan jag lova! Har även orkester idag och ska spela en riktigt rolig låt som jag sett fram emot :)

Kallt som tusan är det men idag är jag riktigt vårlig utan strumpbyxor under jeansen. Dock aningens kallt :p Haha

FREDAG imon vilket betyder att jag slutar tidigt och antagligen tidigare än vanligt :D GÖTT! Ska ha slapp kläder och plugga med Eliin innan KU. Tror jag ska fråga vad hon tycker om godis och fika på det oxå ^^

>Ciao!

Kommer snart :)


Små saker som kommer snart från Lindex :) Riktigt sugen på Chinosen!

Längtar till våren!

20 Januari

Hej på er vänner!

Idag har jag haft en suverän morgon! Fick väcka Jerker vid kvart över sex och sedan menade han att jag inte ska lyssna på honom när han pratar på kvällen, det kan han ju glömma! Då det är som roligast ^^ hehe!

I övrigt så har jag haft matteprov nu, vilket gick riktigt dåligt och har rast fram till tio över två. Skoj! Man blir så lycklig av onödiga raster. Kunde lika gärna åkt hem! Men jaja så är det.

Oboelektion och spinningpass väntar i eftermiddag oxå ska jag ju hinna sova oxå :)

Vad gör ni idag? :)

>Ciao!

Outfit today


Kläder som man kan ha både nu och till våren. De ni! Allt är från H&M :)
Är super förstjust i halsbandet!

A dream or reality?


Detta är min lilla dröm. Att faktiskt komma in och få gå där. Plan två är linköping vilket är nästan lika önskvärt. Vet dock inte exakt vad jag ska välja än. Beställde katalogen idag iaf :) Vad går ni/ vill gå?

19 Januari

God hemsk morgon ^^

Idag vaknade jag av sms och duschade med en spindel. En hemsk morgon alltså. Det var inte ens en dröm...
nåväl nu sitter jag iaf här med sötisen Eliin som gör min morgon tio gånger bättre :)

Träningen gick som sagt bra men min bak behöver sittring. Mördande trästolar!

Idag väntas det matteplugg och step up i 75 min. Kanske överlever det med ;)

>Ciao!

Träningskläder


Det fanns ju en del snyggt faktiskt! Dessa är från Stadium, Team Sportia och Intersport.
Intersport tyckte jag hade mest snyggt upptill medan Stadium och Team sportia hade mer nertill så att säga ^^

Kanske blir något framöver :)

First look


Bubbleroom.se
Detta är endast från outleten. Men är kär i klänningen. 199 kr och från B-young :)

Spinning

Åh det vara bara för roligt, även om jag höll på att dö av smärtan som gick mellan baken och fötterna hela tiden. Nästa gång ska jag klara att stå mer. SKA!

Min syster hade gjort en underbar kycklingsallad på det. Jag är så lycklig just nu. Skönt att veta att man kommer sova gott :)

Nå mina vänner hur har er dag varit? :)

Träningsdax - Första


Hehe tyckte den passade bra! Discospinning idag, step imon, yoga på onsdag :)
Kommer bli träningsvärk och lycka när jag gjort det!

Dessutom har jag börjat kika på nya träningskläder överallt (A) Tips?

18 Januari

Hej på er!

Vaknade utvilad men med en rad problem som jag inte tänker tala om i oro att skrämma iväg er ^^ Hur som helst kom jag till skolan i tid och har gjort allt :)

I övrigt så måste jag iväg till biblioteket och lämna böcker som jag lånat. Kolla praktik och sedan rusa hem igen och äta kvällsmat innan discospinnigen som kommer göra mig förlamad. Måste leta upp en vattenflaska och en frukt oxå... Varför har jag så mycket att göra jämt?

Skola. Dikt och matte. Plus internationell ekonomi. Halleluja!

>Ciao!

Tack!


Tack, Tack, Tack!! Besöksrekord, jag är så lycklig att jag tror jag ska skrika i kudden!

Go natt vänner! :)

Hannaaaw!

Min så kallade syster fick mig att skratta när jag kikade igenom hennes ego-bilder ^^


Haha bildern avar direkt efter varandra och min dåliga humor fick utlopp. Vill ni läsa om hennes så kallade liv kan ni kika in på hennes blogg!

Springshoes


1. Dinsko.se
2. Skopunkten.com
3. shop.hm.com

Är förtjust i de första men samtidigt är det alltid snyggt med helvita. Något som fungerade förra året var ju rutor. Kommer trende åter tros?

Black heels


Funderar på att införskaffa ett par nya svarta att ha i vår och sommar :) Har tidigare visat dem i det nedre vänstra hörnet men fundera på att köpa de i övre högra hörnet istället. Vad tycker ni?

Skopunkten.com

17 Januari

Go middag!

Är klar med affärsjuridiken och svenskan så har bara matten kvar :) Känns riktigt skönt. Har dessutom bokat två pass till veckan. En discospinning och ett step-pass :) Hoppas att det blir givande och roligt!

Igår så trodde jag att jag skulle explodera. Försökte få upp ett inlägg säkert tio gånger utan att varken datan eller blogg. se ville samarbeta. Så slutade att jag gick ifrån datan förbannad och skrattade åt scary movie 2 ist. Kändes mycket bättre!

Nåväl har ju sovit gott och legat och dragit mig hela morgonen så det jämnar ut sig ^^ Förstår fortfarande inte hur jag ska klara av att sjunga i eftermiddag... Usch vad har jag gett mig in på?!

>Ciao!

Yesterday and Today


Brasan som värmde oss när snön började ligga nära kroppen så at säga ^^ Det blev lite blött när man flög av snowracern av farten ;)


Eliin är fotograf till denna konstiga bild men jaja den bjuder jag på ;)
Dagens klädsel är alltså klänning, kofta och leggings :) Halsbandet är ett riktigt fynd för en tjuga ^^ Rosetten tycker jag personligen piffar upp alla mina kläder (A)

16 Januari

Halva januari nu ju :)

Idag har jag kommit försent till konfan för att jag inte kunde bestämma vad jag skulle ha på mig. Har för mycket kläder men ändå för lite. Garderobsbekymmer som ni vet... Hua!

Nåväl konfan gick bra och helt plösligt har jag sagt ja till att sjunga på en gudtjänst. Har intalat mig hela eftermiddagen att det ska gå bra.

Men efter pulkan igår så tittade vi på film och jag kom i säng vid två. Inte så smart nej men kul! Har dock träningsvärk nu och oj! vad roligt vi hade! Måste göras om!

Men efter en timme i sängen ska jag ta itu med läxorna nu :)

>Ciao!

15 Januari

Halloj på er!

Idag är jag faktiskt pigg men det kan bero på att jag glömde ställa klockan igår och sov därför en timme mer än jag borde så missade min vanliga buss och blev en kvart sen till skolan ^^ Inte lätt det där. Tur att dagen ändå är så kort :D Slutar ju snart och efter det blir det Ullared och pulkaåkning! SUperfredag.

Tyvärr missar jag lets dance av samma anledning så får väl titta på reprisen som går på söndagen ^^ Man ska ju inte ha det lätt som sagt :)

Nåväl jag köpte mitt träningskort igår så nu väntar jag bara på att få börja boka in mig på passen så jag kan träna :)

>Ciao!

Three cuties


Tre små söta saker att ha till våren :) Förtjust i dem alla!

Ginatricot.com

Loving it


Jag får säga att det ser väldigt sött ut. Vill nästan ha allt av den lilla anledningen!

En enkel mix från H&M.

14 Januari

Hej på er.

Trött idag. Väldigt seg och trött. Skulle vara himla skönt att sova. Men skolan tar ju upp min tid som vanligt. Funderar starkt på att kanske strunta i orkestern. Ärligt talat så är det väldigt jobbigt att inte komma hem förrän sex på kvällen. Men men man ska ju inte klaga över allt möjligheter man får. Tänk på alla som går hungriga dagligen! ^^

Nåväl ska köpa träningskortet idag oxå börjar träningen på måndag. Ska bli riktigt skönt. Dock blir kören lidande på tisdagen för jag vill gå på stepen. :D I övrigt så är det pulkarace på fredag efter Ullared för mig. Konfa resten av helegn men det låter mindre glamoröst ;)

Nåväl ska leta fler vårnyhet nu.

>Ciao!

Sött till hemmet



Små söta saker från Lagerhaus som kan piffa upp vardagen :)

Burken är jag riktigt sugen på och den kommer in någon gång nu under Januari!

13 Januari

Go morron! En ny dag har grytt, en mycket långsam dag. Ursäkta men sant.

Nåväl jag släpade mig upp i morse utan att bli väckt och var klar i tid så allt har rullat på som en vanlig dag. Men efter imon så är det i stort sett helg. Så skönt att sluta tolv på fredagar! Denna fredagen slutar det med Ullared oxå så det kommer bli en bra fredag!

Nåväl dagen till ära är det grått ute. Ingen sol och små kallt. En vanlig januaridag. Jag känner mig ironisk idag...

>Ciao!

Förnya sig


En enkel rosett i form av ett spänne. Kanske något som kan piffa upp en vanlig festoutfit. 79 kr på only.se :)

12 Januari

Go morron på er!

Idag blev jag väckt ett antal gånger. Jerker skickade säkert tio go morron innan jag blev sur och ringde upp. En halvtimme senare funderade jag på att gå upp och då märkte jag att syrran fortfarande sov. Så istälelt ringde jag hennes mobil och väckte henne och stannade själv en extra stund i sängen ^^

I övrigt så bjuder dagen på lektioner fram till halv fyra och sedan är det kören. Ska försöka få in en promenad där emellan oxå men får se hur trött jag är.

>Ciao!

Besvikelse och överraskning



Blev riktigt besviken på Lindex vårnytt. Är det flowerpower going wrong eller är jag ensam om den åsikten? Visst finns några söta saker men nja... De får skärpa sig...

Kappahl däremot förvånade mig med massa fint!

Blev genast förtjust i dessa men det finns mer kan jag lova :)

Dell drömmen


Detta mina vänner är min digitala dröm. 4999 kronor går kalaset på och jag tror den klarar Sims 3 vilket är ett krav och jag vill verkligen bara rusa iväg och köpa den. Tyvärr är det inte särskilt aktuellt då... :(

Den är så vacker, fin, underbar och den FÖRSTÅR mig!

Mycket roligt.



Minns ni de jag aldrig köpte? Jo men nu finns de igen, dragkedjan är flyttad och priset är höjt med 50 kronor från ursprunget. Jag är så olycklig!

(VILL HA!)

11 Januari

Visst är det tråkigt att skriva januari och februari? Kom precis fram till det ni.

Iaf så är snön kvar, det är kallt och lågkonjunktur. Ingen praktik inget sommarjobb. Kommunhuset nästa! Hur som helst var det inte roligt att börja skolan igen men man ska ju tydligen göra sitt bästa för det. Blev övergiven på psykologin oxå men jag överlever ska ni veta!

Nåväl när jag kom hem gick jag en runda oxå visade pappa en dell-laptop från El-Giganten. Älskar den bara det att vi hatar butiken. Mm... mitt liv är underbert, not. Jag vill ha den!

Jaja nu ska vi inte beklaga oss mer över det, bara vanlig skoldepp ;)

>Ciao!

A spring day



Funderar starkt på att faktiskt, för första gången klicka hem detta... Kanske slopar jeansen då har jag har ett par liknande fast mörka men de är ändå helt underbara. Frågan är om jag ska våga eller inte...

Nyår


Jag och min nyårsdejt Emil som är gammal UP:are! :)


Eliin som var med i kommiteén iår och nyårsdejten Adam :)


Louise och nyårsdejten Andreas, smått avis men life is life ;)


Marlene och nyårsdejten Jacob :)


Min nyvunna vän Pernilla och hennes pojkvän Martin :)


Mn ex-pojkvän Per och hans nya flickvän Sandra får avsluta bilderna :)

Ska jaga Louise efter mer läger bilder framöver ;)

H&M - Våren



Jag ska ha!

Vyer från bilen






Små bilder från Halmstad turen. Blev så förtjust i det gamla stuket så tänkt ebjuda på några :)

9 Januari

Jag är ganska smart faktiskt. De flesta bilderna ligger fortfarande i kameran och de viktigaste på skivor. Kan bli en ljus dag ;)

I övrigt så är det ju lördag och jag ska snart börja skolan igen. Känns tungt att behöva göra det med all snö som står ivägen. Ska köpa träningskort nästa vecka oxå för nu ****** ska jag börja röra på mig! Fast marknadsföring först... Suck. :(

Måste ändra sovtiderna oxå. Skolan börjar inte klockan elva ^^

>Ciao!

8 Januari

I tårar. Mina bilder är borta, Internet suger och jag funderar starkt på en egen data! Tänk vad skönt, då ska jag ha en extern hårddisk att lagra alla bilder i oxå! Hua för teknik..

I övrigt så är allt bra med mig. Datan dog i början av veckan och just nu missar jag lets dance så ska gå nu ^^

>Ciao!

3 Januari

Stora jag-trodde-aldrig-det-skulle-ske-så-att-jag-såg-det-dagen. Aj säger jag bara. Trodde jag skulle klara det men oj vad det ligger mycket dolt.

Idag har jag ont och är ändå lite optimistisk. Funderar på att gå senare om jag kan :) Annars händer det inte så mycket. Känner mig aningens liten och denna bloggen kommer innehålla mycket smärta en tid framöver kan jag säga... Men det klarar ni ;)

Ev. Halmstad imon :D

>Ciao!

2 Januari 2010

Hej vännerna mina!

Mitt läger var det bästa och det sämsta. Det bästa för att jag har verkligen underbara vänner som helt enkelt bara finns där och gör mig så oehört glad! Samtidigt höll jag på att gå under av en annan anledning så just nu vill jag gräva ner mig, skrika, gråta och göra galna omöjliga saker.

Men överlag så var det bara bra :) Har bara ett förflutet att ta tag i.

Idag har jag varit i Borås. Hittade en rosa kofta på JC och nya svarta jeans på Cubus så det vara fina basplagg :) Är dock trött så jag snart exploderar :p Sånt man får räkna med. Vardagen har rullat igång igen men jag får säga att skolan känns som ett fängelse för stunden. Ska man verkligen behöva gå dit om en ca vecka? Hua!

>Ciao!
RSS 2.0