Dell - Yours is home


Den är min, den är hemma och den laddar.

Nämnde jag att jag älskar den?! :D

Tyvärr i svart men mattsvart så är ändå ganska nöjd. Den är bara min iaf och morfar betaöar tven så nu har jag all elektronik!

Have fun lovers!

27 Juli

104 arbetstimmar kvar...

Nä jag är inte så pepp på jobb men behöver pengar och blir inte bättre av att gnälla så bara att stå i!

Nåväl... hmm jag gillar det ordet xD Som sagt jobbat idag och jag var på ett sånt myspyshumör i morse att jag nästan kramade en av mina arbetskompisar :p Illa vet ni... behöver kramas mera men nä si så är det inte.

Väntar fortfarande på mitt efterlängtade samtal från STUB. Behöver det så jag slipper gå på mina egna nerver och trötta ut mig själv. I övrigt går flyttplanerna bra. Vill bara veta var jag hamnar, att tiden ska gå fortare och att jag får som jag vill. Inte så mycket begärt ;)

De sista ni vill göra innan sommaren tar slut? :)

25 Juli

Jag är lyckligt längtande!

Det var och är helt underbart uppe i Karlstad! Jag vill bara tillbaka. Men först 120 arbetstimmar, Ullaredsbesök och massor av packning, samt ett samtal från STUB så jag har någonstans att bo (A)

Men det känns på riktigt och det känns bra. Jag tror att jag kommer trivas, hoppas i alla fall starkt på det! Det var riktigt roligt att gå på Ikea och veta att man för första gången hade en bra anledning av att gå där, kändes lite stort. Men ännu bättre var det att mamma hittade massa fina saker till mig och att jag slipper köpa precis allt själv. Däremot känns elektroniken som ett hot. Blir mest irriterad på allt :p Dyrt och massa komplikationer. Men men!

I morgon är det första dagen på sista tre-veckors-perioden. Sen är det över. Frihet och Karlstad för min del :D

Har ni planer för hösten? :)

21 Juli

Min bostadsansökan blev godkänd! Halleluja! Nu ska de bara ringa mig och göra mig till den lyckligaste på planeten! hihi!

Nåväl i övrigt har dagen gått ut på att ordna en massa, fixa naglarna och fika hos mormor. Resterande blir till att packa, fylla i bidragslappen och äta grillat :) Sounds good to me!

Men i alla fall så åker vi imorgon och kommer hem på söndag sedan börjar jag jobba igen. I tre veckor, 120 timmar. Känns lite tungt just nu men jag har ju faktiskt redan gjort 119 timmar så ska väl gå :)

Njuter och svettas i värmen men det får man ta! Njuter av mina höstkataloger ist (A)

Ha de bäst och berätta om era helgplaner! :)

Säg att det är så!Är detta hösten 10 så kommer jag sväva på rosa moln av ren lycka! jag längtar verkligen efter mina kataloger fyllda till bristningsgränsen med höstnytt!

Hösten är det bästa på året, bara är så :)

20 Juli

Ingen dator än men det är väl på gång i seg start.

I övrigt så börjar jag kika på bostad osv nu. Äntligen tar jag mig tid till det men det känns så stort och jobbigt på något vis. Vill fortfarande hålla mamma i hand angående allt...

Nåväl packa om imon och sen är det Karlstad som gäller :) Ska bli superkul tycker jag!

Så vi ses :)

Robert Frost - Fire and Ice

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.


Så inleds tredje twiligtboken. Men det är oxå mycket mer bakom den än en roman. En dikt jag fastnat för och tänkt på många gånger. En dikt att minnas. Jag har tre ord som bakgrund i min mobil.

Andas, tänk, älska. Livet ska levas men det går alltid att stanna upp och tänka efter. Så vill jag söka kärleken.

Vad anser ni?

15 Juli

Grattis Filip! :) God tårta var det oxå!

Så dagen har varit, ta sig upp och överleva regnet med tårta i magen, ganska lätt trots att jag gnäller ;)

I övrigt så ska man jobba sista dagen innan en veckas frihet imon, därefter är de raka vägen till Halmstad hem en dag och vidare till Karlstad :) Ska bli riktigt intressant tycker jag! Har massor av frågor men det ska man ju ha ;)

Nu ska jag smita igen. Ha det bäst!

14 Juli

De är bra segt att komma ur sängen på mornarna nu. Kroppen vill inte riktigt, alls :p

Ikväll blir det iaf bio, eclipse :) Ser fram emot det även om de brukar vara dåliga. Men måste ändå se den!

Kikar runt överallt för att finna böcker, bostad osv. För mycket info säger jag bara, susar i huvet men hoppas verkligen det blir skitkul :)

Vad tycker ni om värmen? :)

13 Juli

Antagen. karlstads Univeristet. Samhällsplanerare.

Mamma mia!

På två sekunder vändes min värld upp och ner. Anade inte hur stort det faktiskt är att plugga på annan ort. Mina ögon poppar nästan ur skallen av all info som går att finna. Känner mer panik än längtan just nu...

Men det ska gå bra för att jag KAN! Helt själv kan jag! Men hjälp vad mycket jag har i huvet. Shit!

Först jobba klart veckan, sen glassa i Halmstad innan världen trillar över mig, andas!

Ha de bäst vänner, jag ska få en dator! :D

12 Juli

Värmen fortsätter trots åska, surprice! ;)

Såå att jobba på kyrkogård i 30+ är inte en höjdare, eller joo till viss del men inte när man ska klä sig anständigt och måla staket och hata bevattningssytemet :p Annars är det sjukt bra! Trodde de skulle vara riktigt jobbigt denna veckan men det börjar ju faktiskt bra... Eller jaa inte för han som låg i kistan på begravningen eller de sörjande men för mig :)

Men det är ju galet hett så tog årets första ordentliga dopp idag, i en kall sjö som var underbar tills jag solat en stund för då var jag tillbaka på ruta ett ^^

Men jobbar ni eller är ni lediga och käkar glass? :)

Fast Juli...

Å det var juni och enkla beslut
Fast tusen ting stod tungt på lut
Men vad behöver man mer
än att lugnt ta del av allt som sker
På promenad genom stan

Per Gessle, på promenad

8 Juli

TORSDAG, imon är de fredag! Sen helg! LEDIG! Halleluja!

hehe Sorry men nu börjar jag bli trött på att gå upp i tid :p

Idag har vi haft lite roligt och mycket att göra men dagen gick fort för det och en våffla blev det :) Så helt dumt är de ju inte! Imoin blir de dessutom en ganska lugn dag, de gillar vi!

Sen är de den ljuva helgen! Åååh!

Vad gör ni i helgen? :)

DreamingVill, nu ligger det under urval... Åh hoppas så det skriker! Då blir de dataköp och inget snack om saken. Sen upp till Karlstad och se hur mycket jag behöver packa ner, så får packandet börja. Mitt rum behöver ju röjas ;)

*HOPPAS*

7 Juli

Trött...

Har gått och undvikit godis i två dagar. Idag bara orkar jag inte gå. Somnade jag kom hem och är fortfarande trött. Livet är hårt ibland ;)

Men iaf så är veckan snart slut och då blir de helg med sömn! Jippi!! :D Men tills dess är de lite småpyssel på kyrkogården som gäller ;) Stolpar ska upp, ska rensas och barkas om. Mm kan bli bra ^^

Börjar längta till Karlstad nu. Och intagningarna! Mycket nervös, vill så intensivt!Så vad gör ni i höst? :)

5 Juli

Ååh vilken härligt galet varm dag!

Ja jag är faktiskt på ett strålande humör trots jobb! Har legat och svettats bland ogräset men tusan vad det gick fort idag!

Vidare funderar jag på en promenad. Sötsugen skriker i mig men ska försöka sluta käka godis på veckorna nu. Räcker med helgen! Så vad tror ni, klara jag av det trots att jag fick sex chokladkakor och en godisbukett i födelsedagspresent?

Så dagens fråga: Har ni någonsin rensat en rabatt? :)

Made for meSom gjord för mig ju! 299:- på H&M!

4 Juli - Födelsedagen

Då var man 19... Känns inte, märks inte mer än i id-handlingar.

Nåväl, dagen börjar med tandvärk som vägrar ge sig. Helt uppsvullen på hägersidan och har svårt att svälja, så ska man jobba imon med! Nåväl...

Har fått mitt älskade påslakan och massa choklad så helt värdelöst att bli äldre var det ju inte :) Ganska gött!

Så nya arbetsbyxor och tandvärk. Då kör vi hårt med en ny jobbvecka!

Pusshej på er!

1 Juli

Ny månad och på söndag är man äldre ^^ Firas troligen i stugan ;)

I övrigt har jag varit i Halmstad från igår och över dagen idag. Riktigt mysigt när solen väl vågade visa sig. SÅ nya fynd och en underbar dag med Ika blev det :) Samt lite mer rött på huden ^^

Ikväll väntas det grillfest med vännerna och imon ska vi fira mig på restaurang innan vi far till Halmstad :) Ska ju bli sjukt varmt har jag hört! Hihi.

Njuter ni av värmen eller är det en plåga? :)
RSS 2.0