29 Augusti

 Med början idag och avslut den 10 september.

Tycker dock att de är väldans tråkigt att de måste vara massa tråkig kyla och regn bara för att jag valt att vara fadder. Känns lite bittert sådär men får väl ta det med ett leende så försvinner nog molnen!

Idag börjar de nya samhällsplanerarna, imon politiska kandidaterna och på onsdag börjar jag själv. Ska även ha mitt första och enda träningspass under nollningen. Om de inte ställs in vill säga ^^ Men den som lever får ju se :)

Vad gör ni denna mulna måndag? :)

Dagens outfitLänge sen men kunde inte låta bli nu. Såhär galet snygg kan man vara i höst!

Med ett hårband, ett kul armband eller ring så blir de strålande vackert!

Vad tycker ni? :)

24 Augusti


Är de inte bedårande?!? Kjell & company för ynka 49:-
Tror de blir ett par i mint! Kommer vara perfekt när man ska sitta på buss eller tåg i evigheter för att ta sig hem och mina nuvarande hörlurar gör mig tokig eftersom den enda ständigt glider ur så en investering!

Hur som helst! Idag har jag varit duktig och både kommit upp i tid, gått en runda, ordnat träningskort och gjort en bra middag. Tänkte fortsätta den med shopping och läsande på biblioteket när jag väl får ändan ur ^^

Vad gör ni sötnosar en dag som denna? :)

Reese Witherspoon


Jag kan inte låta bli att älska att Lindex av alla företag väljer att skapa en kollektion med Reese. Ända sedan första gången jag trollbands av henne i "Sweet home Alabama" har jag inte kunnat slita ögonen från henne när hon tycker upp. Ungefär som Emma Stone som spelade i "Easy A". Det är något med dem som bara trollbinder mig fullständigt.

Åh visst har de lyckats? Hon ser ju strålande ut! Hon är hösten själv kan jag tycka :)

Vad tycker ni?

21 Augusti


Efter en helg med färd mot Karlstad och underhållande av morföräldrar medan man ska packa upp allt så har jag inte riktigt haft tid för datorn förrän nu. Dessutom betalat alla räkningar och ändrat till eFaktura. Vuxen tjej!

Hur som haver vann jag mirakulöst 200 på en trisslott och blev ännu mer sugen på en mormorskänga... Men jag vet inte än. Tänk om de kommer ett superfint plagg senare i höst liksom? Hmm...

Vad tycker ni? Sko eller vänta?

17 Augusti


weheartit.com

Lite känslan idag. Som om allt bara vill gå snett och fel och inte som jag tänkt och vill. Livet är jobbigt idag.

Men jag har ändå packat en stor del, kokat spaghetti, läst en massa och tryckt i mig massa av mormors underbara budapest :) Den är smaskens! I övrigt har jag en grubbeldag. Nåväl de löser sig med tiden.

Vad gör ni idag? :)

16 Augusti


Jag har storartade planer för en viss septemberdag framöver då jag hade tänkt att ha stenkoll på läget. En fest i 50-talsanda. Tror ni jag blev glad eller glad? :D

Mitt enda stora problem är att klura ut vad fötterna ska bli klädda i och vilken frisyr jag ska ha. Tänker inte köpa en ny klänning eftersom jag har en med liknande figur och dots så de lämnar jag åt ödet. Dessutom har jag koll på sminket och naglarna men frisyren?! Noll komma noll...

Har ni några bra tips på frisyrer som passar temat? :)

I övrigt sitter jag husvakt tills min systeter kommer hem för då ska de handlas linser och hälsas på en vän! Så vet ni det liksom ;)

Höstmys!


Jag vet att man ska dra ut på sommaren så mycket så möjligt och jag älskar sensommaren men se själva! Så himla mysigt att jag riktigt dra på smilbanden i längtan :)

Jag är en tjej som älskar koftor och investerar i allt för få. Därför försöker jag istället finna tunikor med långa armar och liknande men de slår ju aldrig en gosig kofta :)

Vad tycker ni om det? Mest en stickig historia som borde utdömas till november?

15 Augusti


Hade jag inte haft min mamma så hade jag ägt minst 50 påslakanset. Jag är tokig i dem och desto billigare desto roligare! Det finns ju supermånga fina och man kan kombinera och ha sig, piffar alltid upp sovrummet!
Dessa är från Hemtex (kuddfodralet 79) och H&M (Påslakanset 149)

Idag har jag en riktigt seg dag. Mår inte helt hundra och har saker på dagordningen som inte sker. Regnet piggar inte precis upp och när man får kortfattade svar från någon som brukar få en att le börjar man undra. Därför skyller jag på att det är en skitmåndag och tänker spendera den med att byta lakan och läsa!

Så lästips till er är Janet Evanovich. Ge första boken en chans och är de din humor plöjer du resten ;)

Vad gör ni denna usla måndag? Har de bra? :)

14 Augusti


Källa: weheartit.com

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Hela framförandet: http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&ob=av3e

12 Augusti


Jag är riktigt sugen på vad min mamma kallar en "mormorskänga". Dvs en känga som påminner om de madicken har i sina filmer. Svarta snörskor med grov klack. Snyggt tycker jag! Hittade även två låga som ser lovande ut men borde inte köpa fler vinterskor iår men den som lever får se.

Idag är de fredag och jag har börjat packa och planera. Dessutom rensa för hjälp vad mycket man äger som man helst ine vill veta av! Nåväl ^^

Mamma skämmer bort mig med lasange och imon blir de skönevards marknad och träff med gamla up-gänget för gamla minnes skull ;)

Vad gör ni denna helgen? :)

10 Augusti


Jag har fastnat igen... Så himla mycket fint i höst ju!

Pumpsen har jag provat och funderar starkt på. mest en fråga om hur jag ska ha inlägg eftersom den glappar om jag har nylonisar på.... Men de reder sig nog :)

Klänningen gjorde mina ögon större. Så. Himla. Vacker! Helt perfekt och antagligen på tok för liten för mig, men skam den som ger sig! Tänker ge den ett försök om jag finner den inne på ett trångt bikbok! :D

Så vad gör ni sötnosar idag? :)

7 Augusti

Imon börjar de flesta jobbar. Jag har precis jobbat klart för iår och är riktigt sugen på ett par lata dagar framöver :)

Helgen har tillbringats med en god vän och morföräldrarna i stugan vid kusten. Riktigt härligt och nya höstkläder har det blivit :) Dessutom har jag hittat ett par pumps med möjligheter. Vet dock inte om jag ska ha dem än eller inte... Får se lite framöver tror jag ^^

Imon blir det en runda till stan då jag hade sönder min favoritöverdel och kräver en ny! Så stadium är på listan helt klart!

Nåväl... I veckan ska jag se vilka polare som orkar med mig och skriva listor samt städa och börja packa de jag inte använder så de är klart ^^

Vad gör ni såhär i början på augusti?? :)


Längtar tillbaka till den utsikten!
RSS 2.0