27 DecemberDagen ska spenderas i Halmstad och känner på mig att jag lär ångra mig men jag är så sugen på att få traska bland kläder att det får vara värt det!! :D

Fick bara massa fina julklappar som fick mig att le iår så julafton var suverän. Dessutom har jag fått dopp-i-grytan tre dagar i rad ist för de sedvana två. LYCKLIG TJEJ!! :D

Så såg vi The Stig-Helmer Story på bio med. Var mysigt :)

Så eftersom jag ska på läger imon kan jag ju önska er GOTT NYTT ÅR redan nu :)

Shoppar ni på stan eller föredrar ni onlineshoppar under mellandagsrean? :)

24 December - Julafton

[...]
Tyst är skogen och nejden all, 
livet där ute är fruset, 
blott från fjärran av forsens fall 
höres helt sakta bruset. 
Tomten lyssnar och, halvt i dröm, 
tycker sig höra tidens ström, 
undrar, varthän den skall fara, 
undrar, var källan må vara.

Midvinternattens köld är hård, 
stjärnorna gnistra och glimma. 
Alla sova i enslig gård 
gott intill morgontimma. 
Månen sänker sin tysta ban, 
snön lyser vit på fur och gran, 
snön lyser vit på taken. 
Endast tomten är vaken. 


GOD FRÖJDEFULL JUL!

22 December


Klänning H&M, Strumpisar Lindex, Klackar H&M (men kommer troligen bytas mot kängor...)

Hemma i Småland. De är snö, slask och is samtidigt. I Karlstad var de torra gator när jag åkte. Suck... Nåväl får iaf njuta av julen hemma med alla dess tillbehör :)

Imon blir de uppesittarkväll med Bingolotto som följs av julafton, juldagen som är ganska lika förutom att jag lurat med pappa på "The Stig-Helmer Story" på juldagen :) På annandagen är de bjudning på kvällen och troligen shopping innan jag smiter iväg på nyårs läger 28-1. MYS!

Hur som haver lär jag vara en dålig uppdaterare ^^

Hur firar ni julen? :)

19 DecemberKan man annat än att längta tillbaka när ens vänner lägger upp bilder från Thailand i klarbruna nyanser?? Hade gärna spenderat en vecka till på Costa Brava även denna sommar. Men kostar ju sin lilla summa med... Nåväl!

Idag har de varit mycket skola och imon blir de nog ungefär likadant minus fixande för hemresa och bio om jag vågar gå själv. Men vill se filmen så jag tror då det!!

Dessutom får jag dopp i grytan på fredag! Lycka <3

Vad längtar ni efter? :)

17 December
Min dag i bild! Försök till packning, misslyckades. Satte nytt ljus i fönstret. Hatar min datorn för att internet inte vill samarbeta alls, vilket det alltid gjort tidigare. Min fina fotobok fylls på med nya bilder och får nu plats på bordsytan, glad!!

I övrigt så spelas musikhjälpen ständigt i bakgrunden på tv eller i radio. Mys!

Blev grymt lycklig idag med då jag vunnit någonting! Jag har inställningen att jag aldrig vinner så blir alltid skitglad när jag faktiskt gör det :D hihi!

Samlar ni in fysiska bilder i album? :)

16 December


HÄR SKÄNKER DU OCH FINNER WEBBLÄSAREN FÖR MUSIKEN!

Just nu sitter jag och njuter av P3s Musikhjälpen som iår ger insamlingen till alla flickor som borde få gå i skola :) Underbara 24/7 sändning!

I dag har jag för övrigt gjort julgodis med Elisabeth. De blev en hel radda med sorter och just nu är jag inte ett skit sugen på godis. Mycket ovanligt för mig kan jag lova... men gott blev de, särskilt hennes pepparkaksmuffins :)

Imon ska de skrivas på grupparbete och ev inköp till pepparkakshustävling på söndagen! Ska bli grymt kul och jag tänker satsa all in ska ni veta!! :D Awsome!

I övrigt så har de väl inte hänt så mycket. Har haft för mycket skola denna veckan ^^ Inte lätt då :)

Har ni några planer för fjärde advent på söndag? :)

13 December - LuciaEftersom det är Lucia och jag inte har någe glitter hemma fick det bli rött bland kläderna, dagen till ära :) Riktigt förtjust i min Lindextröja som jag idag matchade med min högmidjade H&M kjol :) fint!

I övrigt så har jag haft ännu en lång dag i skolan som jag följde upp med ett besök på biblioteket för att leta reda på information om Skattkärr för att förstå hur invånarna där kan vilja utveckla sin ort :) Tycker det är riktigt intressant eftersom de medverkar i så många delar så kan bli grymt bra!!

I övrigt så har jag sovmorgon imon som jag tänkte läsa i kapp mig under och om det mot förmodan är uppehåll ska jag gå en sväng annars ska de letas bh och införskaffas nougat :)

Har ni sett något Luciatåg idag? :)

10 DecemberGårdagens för att jag var på ett bra humör på de tre första bilderna och dagens lunch på den sista :)

Igår vräkte de ner regn eller snö. Allra helst båda så de blev stora pölar med slask överallt. Suveränt. Jag som trodde mina skor var vattensäkra, hjälp så fel man får ha!! Men men gick ju bra ändå :)

Övrig tid spenderades i skola och på Ikea med fina vänner som förgyllde. På kvällen blev de TP och de gick inte skit som de oftast annars gör så var rätt nöjd :)

Idag ska jag kolla efter tvättid, ev glo på skor och annars läsa om boverkets stadsplanering. Tror jag har en kul kurs på g :) Vann dessutom 20 kronor på de lotter mamma skickade på min Anna-dag så kan ju alltid lösa in dem :) hihi!

Har ni fått några julkort? :)

8 December


Det här med skor och mammalöften. Det är inte så lätt som det verkar ska ni veta!! (aka dumma rea!!)

Idag har den här tjejen varit på introkurs till en kul kurs. Helt otroligt, vi ska äntligen få göra något som vi kommer göra i framtiden! Suveränt! Sitter och läser en bok från boverket och den är faktiskt bra! Jag är nästintill taggad ju! :)

I övrigt har jag gjort misslyckat julgodis och tränat ett core pass :) Imon blir de föreläsning, balla ur på Ikea, städa och mysa med Elisabeth. Tycker det låter som en strålande fredag! :D

I morgon är de Anna-dagen, fler än jag som heter det i för- eller mellannamn? :)

6 DecemberLjusfat är nog bland det roligaste och mysigaste jag vet. Dock har jag inte råd eller ork att köpa in grejer att variera det med just nu men för julen funkar det ju perfekt :)

Idag klinkar jag vidare på tentan och de går faktiskt framåt. Snor jag mig nu så kan jag komma undan med bara en fråga till kvällen och morgonen! De känns faktiskt ganska bra så sett, att jag faktiskt ligger i fas :)

Funderar på Ikea men vet inte om jag kommer kunna bära och mina vänner har ju oxå fritid liksom.. Nåväl blir nog strålande bra de också :)

Visste ni att man firar sankt Nikolaus idag? :)

5 December - Avanna tävling


Jag tänker julaftonsmorgon och annandagen. Den perfekta tröjan för mysig morgon som jag sedan kan byta till kjol och strumpisar och behålla världens-sötaste-älg-tröjan på, det är ju helt genialt! Dessutom fryser jag som bara den precis innan det ska börja snöa så då passar de fint med både varma strumpor, mössa och en stor filt :)

Avanna (lr Garderobsgrubbel & Byråsbekymmer) har lagt upp en tävling där bästa outfit med hennes plagg vinner. Suverän idé! Tycker jag allt ni ska spana in!

I övrigt sitter jag med tentan och längtar efter jul ena stunden och sommar den andra... Fint va? ^^

Har ni börjat handla julklapparna än? :)

4 December

we<3it

Denna helgen har varit tungt för hjärtat för att överleva. Fel ord använts och smällar tillbaka som knytslag i magen. Men jag står nog på benen snart igen. Självkänslan bygger upp även om det inre brakar sönder.

Hur som haver har jag sovit och städat idag :) Ska försöka läsa och skriva lite på tentan med när jag sliter mig från tven och fira med Casablanca tills jag ska sova :) Blir nog fint!

Andra advent är det ju också samt bara två veckor kvar i skolan! Jag är riktigt glad över det faktiskt. Blir som en paus i livet med andra galenskaper som faller på. Kan bli bra det :)

Hur myser ni under andra advent? :)

3 December


IKEA 249:-

Ska, ska inte? Funderar på om jag vill ha ett skrivbord. Just nu ligger allt från skolan i väskor eller på golvet. Om den nya inte har soffa kan jag ju dessutom köra ut den dit... Går ju möblera in ett men jag funderar på om jag verkligen vill ha det eller inte. Får nog fundera på det där.

Däremot så har jag vunnit en check för IKEAs julbord som jag och Helena ska kalasa på i veckan samtidigt som jag tänkte köpa mammas matta och lite små saker jag behöver :) Tror de kan bli riktigt mysigt!

Älskade dagens julkaldender förresten. Kan inte vara lätt att vara nybliven pappa till ett äldre barn ^^ haha!

Nä idag ska jag försöka skriva lite på tentan och sedan blir de TP-kväll hos Elisabeth :) Blir mys!!

Vad gör ni denna lördag? :)
RSS 2.0