28 Juni

Ledig dag i Halmstad med en go vän, de är grejer det!

Att sitta på stranden idag var som att sola i luftkonditionering, tycker jag var bra toppengytt! Dessutom hittade vi kakor för 3 kronor till mellanmål så förutom fynden man hittade i butikerna så har jag blivit lite brun/rödare :)


Gytt!

Vad gör ni denna soliga dag? :)

27 Juni

Go middag! (nästan iaf!)

Idag hoppas jag att mitt underbara älskade favorithalsband blir lagat. Då blir jag lycklig!

Sen ska jag tydligen stå för maten och sysselsätta mig hela dagen... Blir tufft. Tror jag ska umgås med mormor och morfar kanske :D De är ju så roligt! Imon blir de troligen Halmstad med shopping och stek i solen! Nom!

Hur som haver håller jag på att krascha mitt eget hjärnkontor på dell. Enheten de är meningen att jag ska avinstallera finns inte vilket tydligen betyder, inget hopp för dig inte!, åh ändå så har den fungerat och jag har inget gjort. Nä nästa gång blir de en hp!!


(Tänkte att ni ville se en lycklig bebis på morgonkvisten ;) )

Men vad gör ni sötingar idag? :) Överlevet midsommar?

22 Juni


Min arbetsplats denna vecka, tok älskar mördarmolnet... (NOT!)

Sysselsättningen... de var hyfsat grönt när man började ^^

Mina läckra beundrare ;)

Så detta sysselsätter jag mig. Idag var jag uppe i tid och fick veta att jag inte skulle jobba igen förrän imon eftermiddag så somnade om och har plöjt en bok idag. Flickan från tjugotalet. Mycket bra!

Vad gör ni i midsommar? :)

19 Juni


Alltså, inte snygga men ack så sköna! Som ett par foppa tofflor fast för övriga kroppen, kanske årets fulaste mix? ;)

Hur som haver är dessa från Gina och nersatta till 250 pix. Hoppas innerligt att de finns i butik för jag vill prova men har inga större förhoppningar, så kanske, kanske beställer en. Men den som lever får se :)

Idag har jag slappat och hittat mitt headset samt tagit hand om kroppen min :D Så nu är man supersnygge!

Hur har ni spenderat söndagen? :)

18 Juni

En veckas jobb avklarat! :)

Idag har jag däremot fortsatt i samma anda genom att skrapa bort ogräset mellan stenarna på framsidan och sedan kört till Värnamo och slösat pengar innan jag fortsatte med rensning av mitt skrivbord. Även om mina vänner inte kommer tro mig så är det bra mycket mindre där nu :) Känns skönt!

Ikväll blir de taco och en film skulle jag tro. Regnet gör en lite lessen sådär. Så får bli en feel good movie :)

Vad gör ni denna lördag? :)


Bra dag!

14 Juni

Jag har ont, jag är stel och jag vill gräva ner mig i en etta med jordvärme.

Har börjat jobba efter en myshelg som jag börjat undra hur den egentligen gick. Svider i hjärteroten...

Hur som haver så ska jag jobba denna veckan och se om jag kan få några timmar även nästa vecka samt fira syster på fredag. ÄNTLIGEN EN URSÄKT TILL TÅRTA!! :D mihihi! Jag med min fin fina present!

Ja de var nog allt, ska försöka svinga upp mig men just nu är jag lite low så de kommer.

Puss på er :)

9 Juni


SOMMARLOV!!! :D Redovisningen gick kanoners och nu funderar jag på att släpa mig ut i regnet för klassfest som avslutning på detta :)

Imon är de packande och hemfärd som gäller sedan Ullared på lördagen och mys hela kvällen... Sen kommer måndagen innehålla jobb. Men de förtränger vi HELA helgen :D

Helt sjukt att ett helt läsår redan gått! Men godkänd är jag så de ska ta mig tusan firas i sommar ;)

Hur har er torsdag varit? :)

7 JuniJaa vi älskar alla min mobilkameras kvalité ;)

De är iaf ett fin fint armband med numera fyra berlocker. Ett kors, ett ankare, ett hjärta med nyckellås samt ett kors :) Alla med sin egna betydelse för mig. Föredrar sånt framför tatueringar som innebär nålar ;) Skulle dock vilja ha ett i silver men nåväl :)

Igår kom man hem och skrev en massa på projektet efter att ha suttit i en evighet i bil upp. Idag gick jag till skolan vid tolv och därifrån vid kvart i sex. MEN vi är klara nu. Ska bara kommentera någon annan med :) GYTT!

På torsdag är de redovisning och klassfest sen ska jag hem på fredag och njuta av helgen innan de blir en jobbvecka :) Sommarn är i startgroparna med andra ord :)

Hur definierar ni er sommarstart? :)

4 Juni


Det här har jag sysslat med idag. Tänker dock inte lägga upp orginal ^^

Igår var de slappdag i stugan i solen och jag lyckades självklart bränna ryggen.. så har en snygg rand mitt på med ^^ Men de syns iaf att jag solat! :D

Idag har jag däremot kört på min favorit motorvägen och skräcken i Göteborg :) Gick hyfsat även om min kompis vars föräldrar ägde bilen höll på att slå mig för att jag inte var riiiiktigt van vid kopplingen (A) Men jaja!

När vi väl kommit till p-huset (MARDRÖM!) så kom vi upp till Nordstan och rusade runt tills vi äntligen hittade upp till The Studio. Sen var de igång med smink och puff på frillan innan ombyten och in för att le falskt och äkta ^^ höhö! jag var faktiskt bättre än jag trodde men som fattig studetent har man inte råd med allt så vart en bild jag har gjort om ett par gånger redan :) Gytt! En upplevelse helt enkelt :)

Så ikväll tar jag de lugn och ska se om jag får tag i Evelina om Sigges imön! Vore superkul! :D

Hur spenderar ni långhelgen?? :D

2 Juni


Mitten, dvs Pineapple crush är verkligen en crush för mig. Knarkar den för att den är så god, riktigt trist att den inte finns i stor flaska :/

Nåväl min frånvaro beror på resande och en student igår. Först hos syster pojkvän sen hos min gamla psykologivän och där stötte jag även på min gamla samhällslärare, roligt värre! Åh god mat!!

Så just nu är jag i Halmstad, dagen har varit dryg men imon hoppas jag på att få sola!! Sen blire göteborg på lördag med ett härligt tjejgäng innan man ska hem och sova för att ev ta på sig dansskorna på söndagskvälla :) Vore kul!!

Hur är de med er mina fina? :)
RSS 2.0