30 Oktober


Scared yet? ;) (Fargadelinser.com)

Dessa små onda saker som ger mig skyddslappar ska användas på torsdag. Till vad och hur det blir får ni se då för jag tror de kommer blir RIKTIGT bra :D

Hur som haver har jag haft en riktigt softhelg tillsammans med mina allt för många kanaler. Tvingade dock ut mig själv på promenad idag när jag dragit tillbaka klockan. Så när jag diskat har jag varit tillräckligt duktig för idag så väntar omhemtenta imon tillsammans med två föreläsningar och körsång. De rusar lite nu vänner :)

Så vad har ni för planer i november för att månaden ska bli uthärdlig? :)

26 Oktober


Kofta-Stadium / Klänning-Rosebud / strumpisar-okänt...

Såhär läcker var jag idag! Får faktiskt tycka att de var lite av en snilleblixt från ovan men jaja ^^

Har kommit på den ultimata idén till maskeraden som är nästa torsdag och är alldeles övertaggad så ska allt köpa biljett imon... efter grupparbete och presentationstekning innan det ska pluggas till nästa tenta... Sen är det fredag! Men de blir då studiebesök så måste klura på något varmt att bära... Hmm.

Nåväl min vardag är lite fylld just nu så de failar i bloggandet... även om ingen kanske märker det ;)

Vad gör ni i helgen? :)

23 Oktober


Albrekts guld har gett mig begär!

Hej vänner! Jag hamnade på en inflyttningsfest och senare på stan igår. Oväntat och väldigt roligt :) Innan dess hade jag hunnit plugga, bada och rensa avloppen så var väl inte helt fel :)

Idag däremot släpade jag mig iväg till Bergvik för att köpa schampoo till min syster och införskaffa ytterligare basplagg eftersom de var 20% på det. Har klurat länge på det så fick bli så. Må de bli jul snart!

Har hemtenta i tre dagar framöver förutom fritiden för att sedan ha mer föreläsning och utflykt innan omtentan drar igång den 31... Ska vi inte dra tillbaka klockan snart med? Sånt där jobbigt som sabbar tids rytmen??

Nu ska jag sluta gnälla och se fram emot en tv kväll som varvas med litteratur ;)

Vad har ni gjort i helgen? :)

21 Oktober


Enkel smörgåstårta är vad jag skämmer bort mig med idag!

Idag hade jag seminarium som gick helt okej. Fick tentan från helvetet i handen och fascinerades över att man ville ha mer argumentation på en fråga jag hade noll aning om. Ibland undrar jag hur smart min idioti låter...

Nåväl, ikväll blir de slött framför idol och imon ska jag ta hand om kroppen innan jag och Helena ska plugga tills vi inte orkar mer :) Låter väl som en fin, fin lördag? ;)

Hur spenderar ni er helg? :)

17 Oktober


Kappahl... Jag vill ha! Vem vill ge mig?! :D

Jag har träningsvärk. Typ överallt. Efter 2,5 timmes volleyboll så var jag rätt stel men hade inbokad spinning idag så var bara att masa sig iväg. Nu har det förbättrats lite i benen men är fortfarande jobbigt när de stelnar till också är jag i ett enormt behov av massage. Har en bula nedanför nacken som beror på spänningar så känns ju bra. Suck, får önska mig massage i julklapp. och en pilatesboll. och nya gympaskor. och träningsbyxor. Dyra materiella värld.

Nåväl, det regnade mysigt idag och jag har skaffat mig världens mysigaste vinterjacka så tror nästan att jag står ut denna vinter trots kommande snö och iskyla. Kanske.

Har ni någon favorittröja? Stickad eller i anant format? :)

15 Oktober


Emil Jensen 8 Oktober

Veronica Maggio 8 Oktober

Seminarium (Folkpartiet) med Marit Paulsen, Olle Schmidt och Cecilia Wikström

Det är ganska kul att bo i en stad när man är från landet när det här händer som på beställning. Emil var ren magi och fick en att både tänka, le och skratta. För 40 kronor tillsammans med allt annat på Fair Trade forumet. Otroligt!
Maggio var som sagt ännu mer overklig. Henne vill jag se igen! Åh det var verkligen värt den stressen och hetsen för att få biljett och vänta. Hon ger valuta :)
Seminariumet var helt gratis och visst var det intressant men jag är då ingen folkpartist iaf. Men som de sa, man ska kunna ta in kunskaper från alla håll så var bara att köra :)

Idag ska det pluggas och slöas! Samt eventuellt traska en sväng med Helena. Annars är de lugnt ;)

Njuter ni av höstvädret? :)

12 OktoberIdag är de en sån där dag man inte riktigt orkar det man borde orka. Som de här anteckningarna som ska skrivas angående 25 engelska sidor. Jag vet att de egentligen är ganska simpelt men jag varken orkar eller vill. Sen ska det läsas så mycket mer och göras saker hela tiden så tror snart att hjärnan brinner upp.

Därför är jag inte så aktiv som jag borde som ni märker ;) Har iaf hunnit börja i kör igen och buggat samt läst en massa om regioner.

Vad som är mer intressant är att i helgen kommer ha lite mer tid för min fotobok! Woop!

Vad ska ni göra i helgen? Har ni några planer än? :)

9 OktoberSöndag och fann rosor för 29 kronor... om man då ser att jag använde min check på 25:- som jag fick helt oväntat så kostade de egentligen 4 kronor :D

Anledningen till att jag ens köpte dem var min huvudvärk som krävde cola. Åh cola hjälpte perfekt så nu ska jag allt läsa de där kapitlet vi har imon oxå! Artiklen verkar ju dock ohjälpligt ohittlig... Nåväl blir nog bra :)

Veronica Maggio var helt galet magisk igår. Fick dock bara en bra bild på henne med mobilen så det får vara. Men de var lycka från första till sista låt även om jag njöt mest av den sista låten "Jag Kommer" eftersom publiken exploderade då. Fin fint att lägga i minnesasken i skallen :)

Har ni sett Maggio live? :)

7 Oktober
En fin fin höstdag som krävde ett besök på IKEA då jag fick ett nytt IKEA-Family kort jag inte ville ha. Visade sig vara den andra Sofia Johansson i korridorerna på andra sidan frödingshöjd så traskade bort och lämnade det till en vänlig snubbe :)

I övrigt ska kvällen spenderas med en härlig vän och ev. en promenad. Ärligt talat är jag inte ett skit pepp för promenad. Jag vill dega i soffa och snacka skit!

jag har dessutom varit lite pysslig idag och fann en sån där fotopärm på Ikea med vita ark som jag spenderat säkert en timme till att placera in bilder med tejp eftersom limmen hade torkat sönder. Så ska på jakt efter det och sylt till veckan. Pannkakor är som godast med sylt ska ni veta!

Nåväl, hört att de är snö i norr? Något ni drabbats av? ^^

Vad gör ni i helgen? :)

4 Oktober


Yep H&M Kan klä även denna tös!

Hur som haver undrade min klassis vad jag gick på om jag kunde dela med mig lite av det. Så går det när jag börjar försöka träna och är glad som få! Studsig idag. Tur att man ska bugga sen så jag får ut lite av det :D

Hade även tänkt att både diska och få ut soporna innan dess... Ja ni hör hur det går för mig ;)

Vad gör ni denna mysiga höstdag? :)

Gosig dag ger mysig känsla <3

we<3it

Höst bakom rutan med dimma och regn tillsammans med de klara färgerna från de gulnande löven.

Det är nu som jag är som mest romantisk och blir till mig av ljus, mörker, varma kläder och filmer.

Hösten är min tid och min tid börjar nu <3

1 Oktober

Heeelt otroligt att de redan är oktober! Men mysigt tycker jag nog också att det är även om tiden rusar. Har fått för mig att jag vill till Venedig i sommar, tror ni någon hakar på?

Hur som helst har jag varit ut två kvällar i rad vilket ledde till att jag inte orkade mig upp idag. Så istället sov jag till typ halv tolv, gick upp och gjorde bruch vid tolv och har sedan dess försökt motivera mig till att skriva kompletteringen. Känner mig helt lost. Vill egentligen bara få den gjord så jag slipper tänka på det men ack och ve så långsamt det går!

Ikväll blir de vindruvor, maltesers och vin tillsammans med TV:n om inga andra förslag dyker upp ^^ höhö!

Vad gör ni? Fest eller mys? :)


Skjortan är en sån där gosig flanell med fickor från Ge-Kås (Ullared)
RSS 2.0