10 Augusti


Nya profilbilden kanske? ^^

Jag har nu jobbat 200 timmar som vaktmästare. Om en vecka är jag på väg till Karlstad. Vart tog sommaren vägen?!

På facebook är det ena stund nollningen som blinkar eller så är det songpop. Songpop är för den delen min nya drog. Har mani på skiten och jag är inte ens bra, så effektivt!

Jag har också börjat oroa mig för hur jag ska få ihop alla mina prylar så de går in i bilen... Jag och mina problem. Eller tja, framför allt prylmani... O:)

I mon blir de marknad och Ullared. Som om jag behöver fler prylar... Men jags ka iaf titta efter kungens tal på dvd för den var riktigt bra! :D Måste nog avancera och skriva lista ikväll om jag inte ska glömma hälften av allt jag behöver.

Hur som haver, SEMESTER OCH HELG! :D

Har ert augusti börjat bra? :)

5 Augusti


Senaste älsklingarna, väskan fyndade jag på Lindex och conversen fann jag på team sportia :D

Alltså det här med att blogga på sommarn är ju inte min starka sida för fem öre. Nyss regnade det ute, imon börjar jag min sista arbetsvecka och jag umgicks med en kompis från jkpg idag. Det är min start på augusti det!

I övrigt så ska jag fira en vän imon på hennes dag och längta till fredag då jag hoppas på Ullared, är ett par saker jag behöver :)

Idag var jag galen nog att börja packa inför Karlstad med. Med tanke på vädret så är det ganska lätt att lista ut vad som kan åka ner redan nu. Såg även mina drömhöst/vinterskor på dinsko igår men provade aldrig båda och tvekade så blev inget köp men blev lite förvånad över att de inte fanns på hemsidan... Kändes lite konstigt men de kommer väl :)

Har ni de bra i sensommaren? :)
RSS 2.0