28 Februari
Mars är på intågande och min inglasade balkong gör mig lyckligare än någonsin! Herregud så underbart de är med vårsol när den bränner i ansikte och på armar. Bonusen är en lätt rodnad på armarna istället för likhud :)

Dessutom har jag ordnat böckerna till kursen och hamnat i första gruppen så min påsk är räddad och därför tänker jag våga mig på att boka biljetterna hem med buss efter detta!

Imon blir de full rulle och sedan en slapp städtorsdag då familjen dyker upp på fredag då jag tänkte mig sovmorgon så jag orkar krama mamma :D Dessutom är de ju mars då! De närmar sig vår vänner!

I övrigt så är jag världens sämsta bloggare så fort solen visar sig. Beklagar men jag älskar den O:)

Vad gör ni denna vecka? :)

22 Februari


Me and weheartit.com

God middag!

Dagen till ära pluggar jag i de gråmulna diset. Tanken var att jag skulle simma med en vän men när migränen slår till för andra är jag ytterst ovillig att förvärra det. Det brukar sällan vara en bra idé ^^

Så istället fastnade jag här men ska snart läsa om kartografi innan jag fortsätter mangala de övriga kapitlena jag ska ha koll på inför fredagens ovilliga tenta. Men vad de lät på under dagens frågestund så kan det kanske gå vägen det här. Jag hoppas i alla fall i massor!

Sitter och försöker planera min påsk med men har märkt att de blir betydligt svårare när man är flera och inte vet några exakta tider. Dessutom vill jag har vår. De var sjukt kallt att gå utan mössa idag och mina converseprydda fötter önskade att jag valt vinterskorna. Men hur kul är det liksom?

Nä jag vill ha vår nästa vecka, TACK!

19 Februari


weheartit.com

Till att börja med så tänker jag vräka ur mig ilskan över att en kommentator med en flicksnärta i mello går vidare. Det var och är värdelöst att ha en så smal syn på musik att man ska behöva tala i den! Åh att de är en söndersolad människa som INTE kan sjunga gör mig enbart grinig. There, I SAID IT!

Hur som haver har jag haft min sista förkylningsvecka för nu orkar jag inte med den längre. Jag tänker börja gå promenader och bygga upp styrka igen för att sitta still är inte min grej!

I övrigt så såsar dagarna fram när man har hemlängtan. Men har sista veckan på kursen nu så ska tagga om för att göra kartor och plugga in teoribitarna till fredagens tenta. Wish me luck?

Vad tyckte ni om veckans melodifestival? :)

15 Februari


weheartit.com

Kaffe gjorde min dag. Det i kombination med tjejsnacka med världens finaste tjej i rosa :) I övrigt försöker jag förstå vår självständiga uppgift men de ringer ingen klocka what so ever så är lätt oroad nu. Känns inge vidare alls. Men de är väl som de är antar jag.

I mon är de sista lektionen för veckan och fika inbokat med en söt tjej :) Känns som en bra start på helgen även om jag måste plugga under den... Jay!

Så detta är hur rolig jag är under förkylning ;) De tillsammans med six feet under :)

Vad gör ni för roligt denna vecka? :)

13 Februari


1. Nyvaken 2. Spooky drink på nyår 3. Frukost! 4. Nya favoritvinet! 5. Morotskaka <3

Mina äventyr sen december kan man säga :) Borde verkligen bli bättre på att rensa mobilen!

Idag har jag haft en snuvig redovining och handlat för veckan :) var även på insjungning som gick åt fanders så där kom jag inte in. D etyckte att jag skulle prova i höst igen men jag vet inte om jag gillar hela härma grejen. Jag är mer för noter så kanske är lika bra att stanna i kören jag redan sjunger i ^^

I övrigt så är de ju alla konsumenters dag imon så jag tänkte protestera med egengjord morotskaka och vad tven erbjuder! Den ni! :D

Har ni oxå massa bilder liggandes? :)

12 Februari


weheartit.com

Go kväll på er! Jag förstår damen ovanför. Exakt mitt humör. Förkyld och snorandes som få men varit så pigg och glad hela dagen tack vare att solen visat sig. Man inser verkligen inte hur mycket man saknar solen förrän den strålar en i ansiktet :)

Dagen har bestått av plugg och pluggat har jag gjort eftersom jag är klar med de teoretiska och sitter nu och försöker lära in mig vad jag ska säga :) Ovanligt bra av mig!

I morgon väntar en heldag i skolan följt av en eventuell sångstund. Beror på hur halsen mår så att säga ^^

Mellan memoreringen av de jags ka säga sitter jag även och klurar på mina överraskningar. Vill att de ska bli bra men vet inte om jag lyckas så bra som jag har tänkt mig. Men den som lever får ju se :)

Hur har ni spenderat er söndag? :)

11 Februari


google.se

Jag har fastnat i en six feet under koma. Är helt fascinerad av serien och tillsammans med förkylningen är det nog bra eftersom att gå i trappor får mig at hosta. Igår kunde jag knappt ligga ner utan att hosta så jag hoppas att det blir bättre snart.

Idag hade jag tänkt att baka och städa. Dessutom är de ju mello ikväll och jag ser faktiskt fram emot att se de. Främst för att Helena Bergström är med i årets upplaga, genialiskt! För den som undrar så ska jag baka maränger och morotskaka hade jag tänkt. Har varit sugen på morotskaka ett tag nu :)

Ska ni se kvällens melodifestival? :)

5 Februari


The lady!

Så fager var jag i fredags under temat "Vem där?" som var nystartarfesten för de som börjar nu :) Tycker de vart rätt bra och kvällen var suverän!! Dock är de nog bara mamma som kommer se vad som är skillnad på bilden ^^

Hur som haver så såg jag mello igår efter ett årsmöte och tripp till IKEA. Får säga att de var längesen man kunde hitta så mycket att gnälla på under en deltävling men helt okej enligt mig ^^

Idag har jag inte gjort ett skit. Joo sett film och ätit mina mål. Känns hur bra som helst om jag ska vara ärlig. Imon drar skolan igång igen och ska även spela oboe. Underbara glädje :)

Har ni också haft en suverän helg? :)

Funderingar


weheartit.com samt 1 korintbrevet kap 13

Älskar de där orden och för den delen den övriga texten som inte är med på bild oxå.

Efter att ha städat hela köket punktligt och övrigt städande så sitter jag och funderar på om jag ska ut ikväll eller inte. Har en lite woodcrazy idé men de brukar ju bli så med mig i maskeradtankar. Aldrig riktigt likt men alltid flippat. Funderar på en mörk Mimmi pigg... Kanske lite väl men ändå ;)

Fortfarande gossjuk och med upptagna vänner så är ännu en aning grinig men de kommer nog!! :)

Ha en bra fredag!

3 Februari


weheartit.com

Sitter uppe fast jag borde sova. Men tanken på den tomma sängen är så grymt olockande idag.

Just idag, just denna helgen är alla mina vänner med pojkvänner upptagna med just dessa. Plötsligt slår det en att man är singel. Ingen att krama, pussa på eller bara ha ett mysigt samtal med. De enda som brukar jaga bort de tankarna är inte i Karlstad. Skruvad ironi om ni frågar mig!

Hur som helst vill jag bli frisk och slippa snön för att jag vill komma igång med motionen. Vill ha konditionsövning nu och inte bli anfådd av en trappa för att luftrören är halvt igentäppta, men för all del!

Har dessutom snöat in mig på six feet under så har massor av galghumor att se fram emot under en ev bakfylla ^^  Sounds good ha? ;)

Är allt bra med er? :)
RSS 2.0