29 Januari


The notebook by weheartit.com

MIn bloggtorka beror skarpt på att min uppkoppling drogs ner till minimun och skolarbetet hamnade före. SÅ därför hamnade jag på universitet idag. En söndag i alla sin ära med en uppgift som aldrig vill ta slut och ångest som bara växer. Blörk.

Hur som haver får jag tagga om efter en suverän helg och hoppas på utgång på torsdag så jag får hoppa till musik som inget betyder. Feel the need. Men hur som haver är de en skolvecka först.

När jag blir klar med de här ska jag hem, skära upp kladdkaka med grädde och glo på en film för att sedan gå och lägga mig i tid. Låter suveränt i mina öron!!

Vad gör ni denna trista söndag? :)

24 Januari


Finaste vårjackan finns hos Gina tricot!

Hej vänner och sorry för dö tid här ;)

Började ju ny kurs igår och de kickstartade verkligen! Har schematid varje dag numera och massa datorövningar som anstränger armen maximalt för den ovane! Men än så länge är de grymt kul!

Har även varit på ledarmöte idag så på tisdag ska jag ha hand om scouter utan att kunna knyta en enda knop. Fint det! Sa att jag fick bli lekledare ist ^^ Passar bättre!

I övrigt så letar jag nya gympaskor och en bräda. VIlket jag upptäckt är svårare än väntat men den som lever får se!

Har ni arbetat i något GIS-program någon gång? :)

22 Januari


The big bang theory on weheartit.com

Sitter just nu och njuter av ett avsnitt big bang. Detta efter att ha städat, pluggat och gjort mina övningar. Känns riktigt välförtjänt idag! Funderar på att läsa klart kapitlet jag började på innan men får se hur trött jag är sen :)

Imon är det en lång skoldag men jag kan ta den efter en fantastisk helg med mina fina vänner som förgyller. En toppenhelg helt enkelt!! :D

I övrigt så ska jag tydligen bli bra på geografisk information. De som känner mig sitter antagligen och flinar just nu eftersom mina geografikunskaper sträcker sig till lokalsinne och kunskap att läsa en karta. That's it. Blev precis godkänd i högstadiet så jag känner att de är bäst att börja i tid med denna kursen annars blir det svårt för mig. Nåväl den som lever får se :)

Om ni har nyårslöften, hur går de med dem? :)

20 Januari


Vårdrömmar.... H&M samt skopunkten

Haft en sån där suverän dag idag. Började med en lång redosvining som gick bra trots nervositet. Följdes av ett corepass som gick riktigt bra trots förkylning och nu väntar en kväll med gott sällskap och öl :) MYS!

Imon ska de tarskas på stan för att se efter skor och nya svarta brallor. Överlever inte utan längre. Funderar på att simma ett par längder med men får se :)

Kör ni mys- eller festfredag? :)

19 Januari



weheartit.com

Färg. Vår. Just nu blått och lila. Åh nån form av bräda med hjul.

Jag har fått för mig att jag vill göra något galet revolutionerande. Så som att ställa mig på en bräda och bli bra på det. Färga håret i en galen accentfärg och lära mig sminka mig så de passar håret. Dessutom vill jag har ljus och värme. Slippa gå försiktigt på isgator och gå i bylsig vinterjacka. Vågar inte just nu men jag har stora, galna, nästintill puckade planer för sommaren ska ni veta!

Hur som helst är det redovisning imon och jag är måttligt taggad. Känner mig mest trött och slö. Tror de är förkylningen som spökar men den har inte en chans! Go away!

Så för att råda bot på detta ska jag ha grekisk salla med tsatsiki följt av fruksallad med glass och en chokladrad. För att jag kan!

Har ni några dolda drömmar? :)

18 Januari


Yesterdays girl!

Igår försökte jag mig på att göra en fläta... De vart ju inte så bra men då skulle ni sett den första ;)

Var dessutom duktig och gick en runda innan jag hämtade mitt paket på konsum och gjorde övningarna så jag slipper majonäs :) Har börjat få lårmuskler! :D

Nu ska jag göra sallad eller något jag är sugen på. Har inte bestämt mig ;)

Är ni bra på frisyrer? :)

17 Januari


we<3it.com

Precis sådär vill jag vakna. Då blir man pigg på dagen, kommer på massa att göra och känner sig glad. Istället möts jag av en gråmulen himmel och snö. Det plus kylan som ger frost på hela den inglasade balkongen. Kan hälsa att de ger motsatt effekt. Trots att jag vaknade pigg imorse valde jag att sova mer bara för att slippa se dagen.

Hur som helst verkar det spricka upp nu så det är ju tur att jag ska sitta på seminarium i tre timmar på de. Känner hur pessimisten i mig lever idag ^^ Tur att man har vänner som muntrar upp en :)

Är ni lika sugna som jag på att dra utomlands för att få lite vår? :)

16 Januari



Jason Mraz album We sing. We dance. We steal things. Har återigen funnit sin väg in i mitt medvetande och fyller hela lägenheten varenda dag. Planlöst lyssnande till de mjuka tonerna med tänkvärda ord som en vagga. Jag minns hur jag tyckte att jag kastat pengarna i sjön när jag lyssnade igenom de första gången men efter några månader plockade jag fram det igen och började sakta uppskatta det och idag är jag smått förälskad i det. Vilken förändring va? ;)

Idag ska vi ha en workshop med texten vi har skrivit i grupparbetet som jag tror jag bli grymt kul :) Textbehandlning är ju kul! I övrigt ska det handlas och skrivas en sista lärdom så jag är klar för morgondagens seminarium. Tagga tagga :)

Har ni något album ni aldrig lägger ifrån er? :)

15 Januari



Happiness is taking things as they are. True that! Ännu ett rea fynd jag är sjukt glad över!

Idag så försöker jag skriva pmet jag gnällt om hela veckan. har en känsla av att jag låser mig mer än jag borde men tycker det börjar bli bra segt att vinkla mina åsikter efter en bok. Kan ingen tycka som jag någon gång liksom?

Hur som haver så sätter jag och en kompis ihop en lista med rock vi lyssnat på genom åren. Ganska kul att hitta sina gamla favoriter på nytt :)

Vad gör ni denna snövita söndag? :)

14 Januari




Fyra nya kärlekar i form av två julklappar och två reafynd. Ganska fina va? :)

Idag har jag tvättat och städat. Hade tänkt pluggat men blev fika hos en kompis istället :)

Just nu sitter jag och glor på gladiatorerna i brist på annat. Funderar på att sätta på en film istället men ska se vad som går på tv först :)

Så grymt sugen på att dra utomlands men varken plånboken eller kursschemat säger ja till det så får fortsätta längta efter vårvindar. Suck på januari alltså!

Har ni någon favoritring? :)

13 Januari



Hej nya kamera! Fia älskar dig <3

Fredagen den 13 idag då. Sounds nice ;)

Istället för att råka ut för olyckor ska jag klinka på PM:et, byta lakan och gardiner samt städa lägenheten innan jag fredagsmyser framför tven eller nere på Bunkern, inte bestämt mig för vilket än :)

I övrigt så har jag nu en bokad påsk och midsommar. Det här året kommer bli ett fantastiskt år om allt klaffar. Ser verkligen fram emot vad 2012 kommer att erbjuda och de är nog en första gång för mig. Helt sjukt :)

Så brukar ni råka ut för olyckor fredagen den 13:de? :)

12 Januari



Det bästa med texten ovan är att jag funnit fyra som passar strålande in i småland plus en här i Karlstad :)

I dag så sitter vi åter med grupparbete men idag står även core på schemat klockan 16.15. Det ser jag fram emot :) Ska bli grymt kul! :D

I övrigt så hade jag en sån där usel morgon och ville helst inte sprida det vilket gjort mig aningens osocial ^^ Men bättre det än att sprida dynga! Eller vad säger ni?

Sitter även och funderar på vad jag vill ha för kläder i vår och om jag inte lika gärna kan tvinga mig själv att gå tillbaka till vettig storlek och använda det jag har. Problemet är att skolan tar upp så fånigt mycket tid vissa dagar att det verkar omöjligt. Men ska kämpa!

Har ni några mål för våren? :)

11 Januari



Vill ha, frågan är om jag vill ha grå eller om jag ska satsa på sand... eller ska jag helt enkelt ta ett par marina?

Snön har smält och saltbilen susade just förbi. Kändes mindre bra. har satt igång ett vad med en vän så nu pumpas de styrkeövningar varjekväll eller en matsked majonäs. Tro tusan jag föredrar övningarna!

I övrigt så är de mycket jag vill beställa men av någon irriterande anledning tar allt jag vill ha slut hipp som happ hela tiden. blir snart irriterad på detta. Desstuom satt skorna jag tidigare tyckt satt skit helt underbart på fötterna. vad hände där liksom? Så nu går jag och funderar på om jag borde eller borde inte köpa dem. Svaret är väl basic nej men samtidigt så säger skallen joho de vill du visst. Blöö...

Hur som haver så blir de en dag med plugg och städning. Fint de :)

Vad gör ni denna onsdag? :)

9 Januari



Detta är mina planer att införskaffa under tidig vårkant. Smått kär i pyjamasen och randigt är ju min enorma svaghet. Randigt går ju aldrig ur mode! Dessutom tycker jag att allt marint vore snyggt att matcha med röda ballerina, något jag tror att jag aldrig ägt :)

I övrigt så är det plugg och fixardag idag. Är väl si sådär taggad men är pigg så de mesta går iaf runt som det ska :) Förutom nu O:)

Hur som helst är jag glad att solen sken en stund på morgonen trots den usla snön. Kanske finns hopp om en tidig vår vänner ;)

Har året börjat bra för er? :)

8 Januari


Fin investering för de käraste :) (lär varieras men ändå!)


Gårdagens! Snusnäsduk-H&M, Fleece-Stadium(FYND!), Jeans-Lindex, Linne-JC

Har haft en suverän dag hittills. Om jag hade läst typ 50 sidor mer! Men de går så trögt när de flummar ur i texten, bli ingen mening eller sammanhang. Suck.

Hur som helst fyndade jag på Stadium i fredags. Fleeze tröjan skulle ha kostat 399 men jag gav 99 och älskar den intensivt! Blev även en knallrosa t-shirt att träna i för 15 spänn. Livet är ju bra ibland ;)

Idag har jag dessutom pulat runt och ordnat med gardiner, bytt lampor och små städat bort den lilla julen jag har här uppe... Trött på allt rött så skiter i tjugondag jul. Vill ha vår och vaknade till ett snötäcke så går ju fint ;)

Längtar ni också till våren trots att de är tidigt? :)

4 Januari



Det vräker ner snö just nu och jag är hyfsat säker på att de är slask imon. Känns ju som ett bra bilväder! Blöh!

Hur som haver har jag ätit för mycket buffé, klunkat i mig massa vatten och sett Alladin och Inglorious Bastards med en fin vän. Känns som ett bra slut på smålandsvistelsen som jag hoppas kommer tillbaka inom kort :D

I övrigt så tycker jag att jag är grymt snygg på bilden ovan! (Läs helkonstig) Eftersom jag fryser så intensivt att jag småskakar samtidigt som jag är varm. Smart kroppen, smart! xD

Har ni knasiga känslor på bild? :)

3 Januari



Att balansera lyckan med vardagen är svårt. Inte så många som förstår mig när jag tokler efter att ha gått i snöblandat ösregn O:)

Mina fina som gjorde nyår suveränt och som jag saknar varenda minut. Känns tryggt och bra :)

Idag var jag i Ullared med en underbar och de blev mycket film samt en ny kamera :) KUL! Dessutom blev det fika med barndomsvännen. Lika fint de :)

Imon blir de Bambu och packande... Jay. Tur att man har massa att se fram emot :)

Hur börjar ni de nya året? :)
RSS 2.0