26 Juli
I helgen (dvs 21-22) var vi över i Rostock och jag fick spendera två resor på färja som tog minst 100 minuter. Kändes lite smågalet faktiskt. Hur som helst tyckte jag det var en väldigt trevlig resa som genomfördes med Rolfs buss och flyg. En reserverad plats i bussen tyckte jag var rena lyxen! Tog oss ner till Helsingborg och tog färjan till Danmark och vidare genom Danmark för att sedan ta färjan som går mellan Gedser-Rostock där det sniffades på ett oändligt antal parfymer. När vi kommit i land anlände vi till själva resmålet dvs Calle. Snacka om sortiment, vart ju närmst yr i skallen av alla sorter av vin de inleddes med! Kom hem med ungefär vad jag ville ha i alla fall :)

Kvällsmaten lyckades vi peka och knaggla oss till med min numera hemska tyska. Men det var riktigt god "Kinamat" som alla uppskattade och lät oss slippa spårvagn vilket vi var tacksamma för eftersom vi var riktigt trötta!

Efter den helgen började jag jobba och har nu 88 timmar kvar innan jag börjar packa inför återresa till Karlstad :) Ska bli mysigt att hälsa på alla man saknar igen och se vem den nya rumskompisen visar sig vara!

Njuter ni av sommarvärmen som nu anlänt? :)

18 Juli


Kjol-Lindex, Tunika-H&M, Känga-Skopunkten

De som känner mig vet att jag brinner för hösten. De är verkligen min säsong och därför har mitt hjärta sakta börjat tina i takt med att små, små korn av höstnyheter börjar dyka upp :) Mamma tittar bara på mig som om jag vore galen men de är något visst med hösten.

De är många som fördömer den och menar på att de är kyla, rutiner och sticksiga plagg som inte är behagliga. Själv gillar jag de där. De första ruskregnet, mörkare tider, levande ljus och rutiner som sparkar igång. Är de inte ljuvligt? :)

Gluttar ni i höstnyheter eller föredrar att njuta av sommarens mode lite till? :)

17 Juli
Tja... de här är väl vad jag gjort istället för att blogga. Plus en tur till Karlstad, klippning (som inte märks) och ett nytt hål i örat. Har ni min sista lediga vecka innan tre veckors jobb kommer och om jag har tur följs av en tripp till London innan de blir återfärd till Karlstad och starten på den nya terminen. Känns bra!

Till helgen blire en snabbis till Tyskland och idag köpte jag ny väska och en blus. För totalt 150 istället för 300 som de kostat om de inte varit ta två betala för en :D Sånt gillar vi!

Så som de ser ut nu lär jag inte existera här förrän terminen börjar, vill man se vad jag gör har jag numera instagram i namnet elderflowerrain. Lagom konstlat sådär ^^

Njuter ni också av den svenska sommaren eller lockar varmare stränder mer? :)
RSS 2.0