22 Mars


Jaa Kamerakvalité från idag med nya sötis tröjan :)


Mobilkvalité... men nya tröja från lindex som jag tror kommer tjäna sitt syfte både i vår, sommar och höst!

Men idag har det varit strålande sol! Jag gick i skinnjacka för första ordentliga gången och önskade att jag hade valt sommarjackan på vägen hem. Bränner gytt i svart som sagt :)

Har varit duktig och tränat idag så tänkte göra det i morgon igen fast med en joggingtur och be till gud att jag tar mig fram och tillbaka. Hade varit en suverän känsla!!

Har ni också haft lite lätt läskig sommarvärme idag? :)

18 Mars


Väska- H&M, Kjol - Lindex, Ballerina - H&M

God afton!
MIn dag började för sent men jag har otroligt nog fått något gjort! Resterande kväll spenderas med plugg och vad som går på tv eller easy A :)

Suveränt glad för att HV har tagit igen, känns helt otroligt bra! :D Jag är liksom rätt solo bland alla FBKare här uppe så toknjuter för varje vinst! :D DET SKA GÅ IÅR!!

Hur som haver så ska jag försöka se efter ovanstående materiella ting imorgon samt handla. Ytterst givande måndag. Verkligen! Men så är det ju oxå ibland :)

Har ni några vår-måsten? :)

13 Mars


weheartit.com

Värdelöst usla dumma korkade skitdag. Förvånar mig inte ett skit att det råkar vara den 13:de idag med! Dumma datum. Jag förstår inte varför de alltid blir såhär. Fredagen den trettonde passerar förbi som om ingenting men de andra tretton verkar ständigt förfölja mig.

Idag rök mitt halsband, IGEN! Min första kedja höll i nära fem år men denna lill aynkliga skit som dessutom är tjockare än den föregående höll inte ens ett år. Vilken skam för smycken! Så i väntan på att mamma ska kolla kvitton har jag två val. Ersätta det eller gå utan. I min värld att välja mellan pest eller kolera. Nåväl jag kanske blir muntrare av frukost!

I övrigt ska de pluggas och lagas bil idag. Jag hoppas intensivt att de går vägen eftersom bilen inte är min!

Har ni haft olyckor på senast? :)

6 Mars


Idag och helgens nyaste linne :) Jäkla nöjd får jag säga!

Nu ska jag snart rusa ner till bussen för att simma med scouterna. Ska bli ytterst intressant :p I övrigt så verkar denna vecka rusa efter den sega måndagen. Förstår inte hur schemat kan hoppa så förbaskat xD Men bra!

I övrigt så har vi bittra minus här. Jag är automatiskt skitgnällig. Solen hjälper inte. Jag vill ha värme och inga skoskav så jag kan träna, jag är trött på det här nu!

Har ni något mönster ni knarkar så som jag knarkar randigt? :)

4 Mars


Lindex.se

Ljuvliga upplyftande prickar! Vad jag älskar att de finns! Kommer vrålglo efter kjolen som i mina ögon är to-die-for! Jag menar titta på den! <3

Hur som haver hade jag en otrolig lördag! Började med shopping och slutade med efterfest med suveränt kaffe! En helt strålande dag med andra ord! Mindre strålande idag eftersom jag har en lätt huvudvärk och en kvaddad fot men de var de nog ändå värt ;)

Hur har er helg varit? :)

1 Mars


Kanske, kanske blir iår! Därför har jag bestämt mig för att komma i någon form av jag-kan-orka-släpa-mig-runt-form utan att få andnöd på vägen :) Låter väl bra?!

Hur som helst så hade jag en suverän gårdag då jag bl.a. blev invald i min studentsförenings styrelse. Tror de kan bli riktigt kul :) Dock vart de en lång kväll av trevligt sällskap så dagens grupparbete skedde i ett visst sömntäcke ^^

Tur att Helena väckte mig med en promenad. Ikväll väntar städning och imon kommer familjen upp :) Mys!

Vad hittar ni på i helgen? :)
RSS 2.0