31 Maj


Halmstad 2011

Dagen har flugit fram trots regnet som spolat bort pollen och busat med min nos! Den har dock även bjudit på många mysiga stunder och mitt ljuvliga Big bang theory! Lycklig tös!

Dessutom är de ju juni imon! Fattar ni! Första riktiga sommarmånaden! Eller som Gessle sjunger, Juni, Juli, Augusti för allting verkar lättare då :) Snart småland och framför allt, HAVET i Halmstad. Dock de där med alla sötnosar i Karlstad... Suck. Denna separationsångest! Får försöka se allt positivt så går de :)

Förresten, det är ingen som vill ha en sony ericsson xperia mini pro black för typ 1000? Säg till isf :)

Har ni också haft regn idag? :)

30 MajTydligen så ser jag inte så glad ut nu för tiden för får ofta frågan vad de är som står på. Tror att jag helt enkelt har för mycket att tänka på. Det är i alla fall min ursäkt för min sura min eftersom jag känner mig glad :)

denna veckan har varit blåsig med solglimtar så min projektrapport blir ganska effektivt skriven! Förutom ett par små saker att ordna så kan jag snart börja packa för hemfärd. Men innan dess så har jag maratondag, redovisning, styrelsemöte och öl-hej-då-kväll som jag ser fram emot :)

Förresten så invigde Ika mig till Instagram så vill ni se min usla fototeknik är det elderflowerrain som gäller :)

Kör ni med instagram? :)

25 Maj


weheartit.com

En hel veckas sol och jag är piggare och gladare än någonsin! Dessutom verkar mina vänner fylla år på rad denna veckan så har blivit många grattishälsningar!

Imon väntar den stora sittningen som har rykte om sig att bli en flopp. Jippi yey liksom.. Men jag ska ha roligt och jag ska dansa hela natten om jag måste! :D Idag däremot så blir de handledning, sola, ev handlande och SATC. Fiiin fredag! :)

Har upptäckt att jag har viss separationsångest... Vill inte lämna Karlstad och de är en konstig känsla. Brukar längta hem såhär års... Nåväl de blir nog bra de med om jag bara får börja jobba. Startar ju upp med studentskiva så :)

Har ni också haft sol hela veckan? :)

16 Maj


Mot kvällskvisten ser gatlampan ut som en spotlight...

Idag landade "Av hela mitt hjärta" på mitt hallgolv. Jag ska erkänna att jag rev upp brevet innan jag la mig till rätta i sängen. Jag öppnar första sidan och ser att underbara Moa även lämnat en kommentar och signatur som jag bad om. Lyckan var total redan där. När jag sedan läser varje sida med eftertanke och suger i mig vartenda ord tar det självklart slut allt för snabbt. Men det gör inget för orden finns där på varenda sida. Så underbart formulerade och framkalalr både leenden, ångest och lite knipande hjärtesorg. Jag är kär i en bok mina vänner!

I övrigt har jag varit i skolan och sedan gått en ytterst långsam promenad. De var skönt att komma ut och jag upptäckte allergin igen vilket jag tar som ett tecken på tillfrisknad! Halleluja! :D

Imon är man ledig. Fast jag ska tvätta, skriva på rapport och fundera på hur man får ihop gis-programmet som jag vill. Sen tänker jag tigga sällskap som den nörd jag är :)

Följer ni Moa och kanske t.o.m. beställt ett exemplar? :)

12 Maj


Sommarn min är räddad! Hur bra som helst ju! :D

Jag har nu genomlidit tre dagars förkylning var av två innehållit hosta. Idag verkar de vara på sin vändpunkt men jag sover på tok för mycket. Helt sjukt att sova tolv timmar hela tiden. Nä imon ska jag upp i tid om så bara för att!

Däremot är jag grymt imponerad av mina vänner som trots min förkylning har varit sällskap till middag, dragit med på på handlingsuppdrag och berättat god natt saga för mig. Sånt gör mig så grymt lycklig. Tyvärr drog denna förkylning även med att jag inte kan vara i Lindesberg idag... Men lika bra att repa halsen för den stora sittningen istället och sluta gnälla för de har inte lett någonstans alls.

Igår fyllde även min fina pappa år men jag kunde inte sjunga eftersom halsen precis bär för samtal så de fick bli ett ansträngt och hostande samtal men ett grattis blev det iaf :)

Idag har jag för att fylla min dag städat. Lite små stolt inombords över de ska ni veta eftersom jag fick ta allt i etapper för att jag svettades så. Nåväl, köket kvar och då även förberedelser för smörgåstårta och middag :)

Brukar ni dricka strawberry daiquiri? :)

7 MajMin nya bästa vän. Jag orkar inte stressa men har ovanligt mycket att göra denna veckan så just nu känner jag mig lite som en pysande ballong. Fast det är rätt skönt.

Idag har jag varit en sväng i skolan, hjälpt en kompis och skruvat ihop en Expedithylla från IKEA. En fartfylld tokig dag som de brukar bli med henne. Fast hinner inte det jag borde istället xD

Hur som helst blir de heldag imon med fast med skola och fadderhäng inför våren. Känns gytt! Onsdagen bjuder på plugg och styrelsemöte sen hoppas jag på lite lugn! hehe :D

Dricker ni helst te eller kaffe? :)

4 Maj


Allison Harvard - Top model all star

Fredag!! Jag är så otroligt glad över att de är helg redan. Inte en massa skoldagar som ska fyllas utan mer ledighet till vänner och annat umgänge! WOOP WOOP!

Hur som helst hade jag glömt ladda kameran till Valborg så blev inga bilder. Alls. Jag är så otroligt smart! Firade iaf i ett studenttåg och sedan med en väldigt trevlig grillfest :)

Idag tror jag att jag övertala mig själv till Ikea, en kik i kappahl och fylla på kylskåpet innan spinningen vid fem :) Så grymt taggad! Kom två minuter för sent i onsdags så idag jävlar! Efter de blire film med ett par fina, lika roligt de!

Vad gör ni i helgen? :)
RSS 2.0