17 Oktober

Made by me of Bravo baby and bravo.
 
Efter en evighet med huvudet i böckerna och ute i skogen tänkte jag visa upp min senaste skapelse! En jordgubbsmössa till en mycket älskad flicka :)
 
I övrigt så går promenerandet upp och ner. Hade en elek punkt smärta senast jag gick så fick vila igår. Sitter fortfarande och funderar på om jag ska gå idag eller inte. Är inte världens mysigaste väder och kroppen är inte på topp men de brukar vara skönt så får klura på den.
 
Idag har jag tagit hand om kroppen. Tog ett bad vilket jag aldrig gör för att fylla på med inpackning och ansiktsmask. Efter de var jag hungrig så gjorde mat och diskade. Därefter insåg jag att jag borde börja med inlämningen men nej jag valde att rensa garderoben ist! Så nu sitter jag och funderar på promenaden för att skjuta lite till på skrivandet. Problemet är att jag inte hinner så många andra dagar mer än imon så filurar en och två gånger på den.
 
Har ni hunnit tröttna på hösten än? :)

5 Oktober

This is me this evening!
 
Jag har fuskat idag men jag bryyyyr mig inte. Promenar långt imon i stället :)
 
Så nu är det sittning efter en ljuvlig dag. Tur att man ska fortsätta den med ljuva människor! :)
 
Har ni en fiiiiin fredag? :)

4 Oktober

weheartit.com (troligen ursprung, Nike)
 
Promenerandet går bra och igår joggade jag till och med på morgonen! Dock var de lika bra med tanke på att de blev både pizza och glass. Ack och ve. Inge godis iaf!
 
Förutom de så får jag viss smärta i vaderna när jag går som gör att jag får tvinga mig igenom den första kilometern innan de ger med sig eller jag vänjer mig vilket de nu är. Känns lite jobbigt...
 
Kanelbullensdag firades med kanelbulle till kaffet. Kunde inte bry mig mindre om att de är socker för den var så perfekt saftig för att vara köpebulle :) Dessutom väntas de snart promenad i solen :D
 
Ikväll blir de maskeradplaner till tv-spel och imon tacksittning. Grymt taggad vad jag än blir!!
 
Får ni se solen på himlen idag? :)
RSS 2.0