19 Februari

Tjej på sniskan
 

Dagen började bra igår. Lyckades tvätta och sova in en timme men när jag skulle ta ut bröd för att göra frukost hugger det till i ryggen som om tre knivar körs in (Jag tänker iaf att de känns typ så). När jag sedan sysselsatts med ett antal stretchövningar, en vetevärmare och ett hett bad ser jag mig i spegeln och ser hur hela höger höften pekar åt just höger medan de ser ut som jag tappat 10 kg på vänster sidan. När min kompis som är suverän på massage kommer glor hon stort på mig och frågar varför jag är sne. Sedan börjar en dans på rosor. Not. Hon börjar med att värma upp muskler och muskelfästan som enbart får mig att storgråta medan jag snorar. Det följs av en paus och sedan kommer helvetet. Punkterna ska masseras bort så maximalt tryck läggs mot dem och jag funderar nästan på att skriva till grannarna att jag inte blir misshandlad men lär göra om det snart.
 
Så idag sitter jag så rakt jag kan, avskyr min säng och stretchar enligt min kompis ordination. Att sitta på seminarium känns inte så rock n' roll ska ni veta.
 
I övrigt har jag dock snart gjort första kursen i c-uppsatse som blir de sista jag gör på utbildningen. Känns ganska bra :)
 
Har ni haft problem med ryggen? 

9 Februari

Överlever studierna med varmt kaffe till hands!
 

Andra deltävlingen i mello avgjord och jag var väl enbart besviken över att bidrag fem inte kom direkt till final eftersom det fick mig att rysa men sånt är livet. En andra chans blev det allt i alla fall!
 
Har haft en mysig vecka med många inslag av fina vänner som förgyller min tid även om plugget verkar invadera i lika stor del. Ny vecka väntar och denna med årsmöte och överlämnande av min post i den styrelsen. Ska bli skönt med lite mindre ansvar. Har varit ett lärorikt och givande år men det räcker med ett samtidigt som jag ska producera en uppsats.
 
För övrigt har jag insett att sommaren är nära. Antagningen för hösten öppnar snart och då ska jag veta vad jag vill söka in till. Jag är en människa som måste ha en back-up för livet för att ha någon syssla. Att sitta still eller inte ha en tvingande rutin gör mig ytterst rastlös och många gånger grinig. Men som det ser ut nu blir det att börja söka jobb under maj och resten av sommaren. Får jag inget napp under den tiden börjar jag en bastermin med kemi för att ta mig vidare till receptarie medan jag fortsätter jobbsökandet och försöker få mig ett extrajobb. Kan bli en kul termin på så sätt :)
 
Nä nog med nattprat, någr artiklar väntar på att bli lästa!
 
Har ni back-ups i livet? :)

4 Februari

Pluggeliplugg!
 

Dagen började, i min värld, uselt. Efter att ha vant mig vid att vakna till solsken vaknade jag idag av grått dis och snö som sedan var regn och sedan snö igen. Jag har lyckats läsa artiklarna men återigen sitter jag här dagen innan seminariet och känner panik över att det ska ta sån tid att få ihop en text om något jag vet för att jag inte hittar de i texterna jag ska referera till. Nåväl, bitter är jag sällan men idag har jag inte vänt på det, än.
 
I övrigt så är det 10 dagar till alla hjärtans dag och därmed 9 dagar kvar som kassör i studentföreningen. Ska bli skönt att lämna av sig det ansvaret. Har varit för mycket för mig att hantera. En dag taget :)
 
En annan glädje är att det är en ny månad. Ett steg närmare hemkomsten från en kär vän, ett steg närmare våren, ett steg närmare Gyllene Tider. Tror jag får tänka så idag så jag blir klar.
 
Hur inledde ni er månad? :)
RSS 2.0