29 Januari

Mina älskade prickar på täcket!
 
Igår var jag jätteduktig på parkouren. Jag utmanade mitt numera dubbla blåmärke och gjorde ett hopp rätt. Problemet var att när hoppet blev rätt tappade jag balansen för någon sekund och höjdskräcken satte in med full styrka. Kramade med andra ord plinten innan jag kom ner på golvet och försökte att andas mellan tårarna. Men de överlevde jag ju det med :)
 
Den totala lyckan kom igår när mamma ville följa med och se Gyllene tider i sommar. Skrek x antal gånger i örat på henne av lycka när jag bekräftat bokningen. Min dröm blir sann i sommar! Dessutom dagen efter min födelsedag, snacka om optimal födelsedagspresent till sig själv! Åh LYCKA!!
 
Men idag väntar seminarium på en uppgift jag egentligen inte greppat än och sedan ett powersteppass för att plåga blåmärket en ny sväng, kan ju gå bra liksom!
 
Har ni några spikade sommarplaner än? :)

21 Januari

9gag.com
 

Måndag. Ny termin, ny kurs, nya rutiner. Dock är det sista tänka terminen och rutinerna i denna kursen verkar vara ytterst svävande med tanke på hur schemat ser ut. Nåväl!
 
Helgen spenderades med en rad underbara människor så att skolveckan ser överlevnadsbar ut. Har dessutom börjat räkna ner till vårens inträde som jag hoppfullt satt till mars. Antagligen en dåres idé men det har aldrig hindrat mig förut :)
 
Annars är de fortfarande för många minusgrader, för många snöfall och isiga fläckar i mitt landskap som gör mig bitter förutom de mornar det erbjuds sol då jag blir som en speedad duracellkanin i euforin av ljus. Men vad vore världen utan en och annan galning? ^^
 
Har ni sett någon riktigt bra film på senaste? :)

16 Januari

weheartit.com
 
Onsdag... insikten om att jag har en dag på mig att skriva en artikel på minst tre sidor. Känner att plugg inte är prioritering och att överleva dagen är viktigt. I övrigt så känner jag att krafterna faktiskt sakta återvänder i och med att de blir anigens ljusare och jag äntligen har börjat försöka att träna. Maten är en annan tuff grej jag fortfarande krånglar med. Så otroligt oinspirerad till att laga någonting alls. Vem stal min motivation?
 
Annars känns det skönt att lämna in en artikel för att lämna en kurs bakom sig. Att endast ha en enda kurs kvar innan ansökan om examen kommer att bli verklig. Känns stort!
 
Lyckades dessutom hitta ett par mintgröna brallor i en storlek mindre än vanligt som jag tror kommer charma våren grann när jag äntligen kan ha på mig dem! Hittade även silveröronhängen för löjliga summor och känner mig som en riktigt duktig konsument!
 
Har ni lyckats göra några riktigt bra reafynd? :)

14 Januari

weheartit.com
 
Min kropp och själ skriker efter sol. Den totala lyckan kom igår. I en hel minut innan molnen tog sig före solen, igen. Gråmulet, snö och minusgrader utlovas livligt och jag blir endast bittrare. I ett försök att muntra upp mig ska jag börja träna. Något jag brukar älska och eftersom promenader är så otroligt svårt när de är kallt att motivera mig till så blir de träningskort med pass. Tydligen ska jag på zumbapass på fredag... Ska se om jag lever efter det!
 
I övrigt så påbörjar jag snart min sista termin på samhällsplanerarprogrammet och känner mest panik inför sommaren. Det tillsammans med allt jag vill hinna och de faktum att bostäder är närmst ouppnåeligt!
 
Nä men jag är inte bitter. Bara fantastiskt januarisur! Min största glädje är vårmodet. Åh ljuva mode som fyller mitt sinne med färg! :)
 
Längtar ni efter vår? :)
RSS 2.0