22 Februari

Bästsmakande kärleksupplevelsen Marabou skapat på ett tag!
 
Dagen skulle ha börjat med en tenta. Men efter usla förberedelser och minimal tillgång till repetitonsuppgifter och menssmärta på morgonen tog jag istället en ipren och somnade om. Min kropp är nästan glad igen med de beslutet!
 
Idag är de sista deltävlingen innan andra chans och final i melodifestivalen. Jag är som vanligt peppad men jag tror inte vi har någon chans i år... inte haft någon riktig tokfavorit som tidigare år så blir en intressant ESC iår.
 
Så min dag kommer bestå av att försöka få ihop min första teorilektion i powerpoint format och börja fila på ett manus så jag kan ha lite andrum inför skolveckan. Kommer vara mycket körning och då blir jag ganska snabbt trött i huvudet vilket leder till att inget blir gjort. Så förutsägbar ;)
 
Har ni hittat någon favorit i årets melodifestival? :)

2 Februari

http://knowyourmeme.com/memes/its-something
 
Det är 2014 och jag går en ny utbildning. Min blogg sover sött i sin vagga och jag funderar på att ta upp den på nytt men att då fokusera den på irritationer i trafiken då jag faktiskt ska bli trafiklärare om jag lyckas med mina mål. Samtidigt vill jag behålla vardagslunken så jag får tillägga ett kanske :)
 
Dagen har ägnats åt köksbestyr för att det är tråkigt att repetera. Först nu har jag börjat ta tag i det och läser igenom det som kommer på provet i morgon. Samtidigt som jag funderar på hur jag ska lägga upp första teorilektionen. Mycket att göra på kort tid men jag stormtrivs i alla fall med utbildningen!
 
Nu ska jag fortsätta med mina bestyr så får ni se om det blir någon förändring eller inte.
 
RSS 2.0