29 September

Jag lever, än!

Idag var det en seg morgon och massa projektarbete. Texten var borta så de mesta har skrivits om och de sista ska finslipas imon. Härligt!

Imon händer även allt, samtidigt. Först presentationen och avslutning på kursen efter det blir det tjejkväll på stan och därefter klassfest. I helgen händer inte ett skit... Fattar inte?

Nåväl ska skriva klart min del och sedan kanske, LÄS kanske gå en runda... Kanske till Ica butiken (A)

Har ni fina höstträd nu? :)

Dagens outfit



Dagens består av en söt klänning med strumpisar och kängor. Man kan ju trixa in sin stil med accosearer och variera den till tusen och det gilalr jag starkt!

Klänning - 249 - Gina Tricot
Strumpisar - 79 - Gina Tricot
Kängor - 399 - Skopunkten

27 September

Jag börjar bli frisk! Har haft en toppendag. Nya glasögonen i min ägo och en stor godispåse samt två gåvor från Ica Maxi :D

I övrigt så har det varit en fantastisk höstdag och jag är lite sur på mig själv för att jag glömde kameran! Så dumt!

Annars så är det plugg som gäller och fortsatte försök till tillfrisknande. Redovisning på torsdag med shopping och klassfest, kan inte bli bättre!

 

Mina senaste byxor och de ljuvliga conversen. Ska tydligen vara Örebro slott bakom de snygga fötterna ;)

26 September

Trött och sleten! Tur att man ska sitta på bussen i en halv evighet innan jag ska börja med projektarbetet, som jag verkligen MÅSTE göra nu... Men de är iaf intressant :)

I övrigt har de varit en toppenhelg så nu hoppas jag på en toppenvecka för jag orkar inte med en strulvecka till! Men med tanke på att kursen avslutas med en klassfest måste det ju gå strålande ;)

Så ikväll tänker jag göra det enkelt för mig och plugga resten :)

Har ni några planer inför kommande vecka? :)

24 September

Dagen börjades tidigt, fortsattes på bussar och sedan satt jag och solade i örebro innan sista bussen tog mig till Köping och Kenny :)

Så han hade en lista på saker att göra som började med en sväng på bilprovningen och slutade på Ikea med maxi! Så himla mysigt :)

Så Kenny spöade mig i need for speed, säger ju att pilar är bättre!! Efter de lär de bli film och sömn ^^

Vad gör ni i helgen? :)

23 September

Grattis Louise! 19 is here!

Idag släpade jag mig till skolan, åt god lunch och höll mig vaken. Nu borde jag stryka men det går dåligt. MItt minneskort till kameran kom idag oxå så nu blir de kanske en bild eller två igen :D

I övrigt så ska de strykas och packas resten av dagen... Sen ska man upp och åka vidare med projektarbetet i knät :p Mycket att göra vet ni!

I övrigt så hoppas jag verkligen att denna dumma förkylning vill släppa snart!

Har ni någon höstförkylning?

Goodbye my lover

Det som hände mellan oss två
en gång för länge sen
e sånt jag inte glömmer
fast jag vet att det var fel.
Dina händer och din mun
som rörde ömt min kind
än idag så kan jag känna
när jag sitter här och minns.

Du försvann som en vind
tårar föll från min kind
kvar fanns ingenting utom din ring
Allt du lämnade kvar
var en tomhet så stor och helt total.

Jag minns inte vad du sa
bara att du log mot mej
och munnen min ville säga
stanna kvar hos mej i kväll,
men jag såg i dina ögon
att du redan lämnat mej.
Hösten kom in i mitt hjärta
men jag glömmer aldrig dej

Du försvann som en vind
tårar föll från min kind
Jag får aldrig veta sanningen
alla frågor finns kvar
inom mej alla dar men inget svar.

-Lasse Stefanz

De är vidriga men sköna!



Vill ha begär!

De bästa lr sorgligaste beroende på hur man ser det är att de låga utan kant är dyrast.

Högt skaft - Skopunkten - 249 kr
Lågt skaft - Din Sko - 299 kr
Lågt skaft med kant - H&M - 199 kr

ÅNGEST!

21 September

Sömnig, frusen och med halsont. Hostade för första gången oxå... Nog om det!

Idag blir det dubbellektion, ev hämtning av grejer och sedan skriva. Måste börja få ihop något om jag vill slippa panik! Men en sak i taget!

Ska vara 14 grader idag men de känns inte så strålande precis. Mest kallt. Deppar fortfarande över att min kamera vägrar samarbeta med datorn. Så irriterande!

Nåvä, en vanlig tisdag i ordningen... Favoritplats hemma? :)

Dagens outfit


Jag är så löjligt kär! Vill ha både byxor och tröja och matcha med boots. Så galet snyggt!

Jeans- 249
Tröja - 249
Boots- 399

Allt från H&Ms shop online :)

20 September

Ja valet sög banan och jag hoppas intensivt att SD gör ett stort misstag som gör att de åker ut eller förlorar alla väljare. ^^

Så dagen till ära har jag dragit på mig alla kläder jag kan få på utan att se död ut. Men känner mig varm nu iaf :D Skönt att slippa frysa vilket jag gjorde hela morgonen samt hela mötet med projektgruppen :( Ska försöka skriva på arbetet nu så jag får något mer vettigt gjort för lär inte röra mig utanför lägenheten...

Nåväl allt sitter i halsen fortfarande så hoppas liiite på en explosion mot näsan för att de ska gå över, inte behagligt men brukar ju vara nästa steg. Så för att motverka det tänker jag laga mat i kväll till matlådor :) Massa ånga att göra genom systemet de!

I övrigt peppar vi med kaffe!

Hur är er måndag? :)

19 September - Valdag

YNK! Varit uppe tre gånger i natt innan jag satte igång datorn för inlagd virussök... JAG HATAR ATT VARA SJUK! Har en hals som känns som ett uppsvält rakblad och fryser mest hela tiden... Lovely höst.

Så idag är jag gnällig. Ska dra på mig massa kläder och rösta men sen tror jag inte jag lämnar mitt rum mer... Undra om jag får sno te från Emma... Hmm, mycket möjligt :D

Hur som haver, har ni röstat eller har ni skjutit upp det tills idag som jag? :)

Kär i lugnet



Viki har lagt upp ett stycke men står inte vad det heter ellet vem som spelar. Helt tokig i den, spelar den om och om igen och känner hur lugn man blir :) Helt såld! Ni hittar hennes blogg och melodin HÄR!!

18 September

Vill fortfarande hem. Saknar fortfarande för många.

Har lämnat sängen för toan och hämtning av datorn. Jag är hungrig men orkar inte... Var är mamma när hon behövs? Joo 30 mil neråt.

Jaja ska läsa översiktsplanen idag och överleva... Filurar på när den där gudtjänsten var... kanske jag borde kolla upp och släpa mig iväg på, saknar att sjunga!

Så vet ni att jag är död idag. Puss på er!

17 September

Vaknade, insåg att jag sovit sex timmar, fick i mig frukost och insåg att jag måste ha kaffe om jag ska klara av mötet vi skulle ha på morgonen. De var den vidrigaste koppen jag druckigt. USCH för kaffe på morgonen!

Nåväl mötet gick bra och nu sitter jag och tänker på min blåa burk som Jerker har kidnappat! :O Får stjäla tillbaka den :D

Hur som haver ska jag på synundersökning och leta efter nya bågar... Vilket jag är värdelös på! Hua... Sen ska Emma handla och jag ska stå emot shoppingbegäret... Tror Emma vinner den ronden!

Gårkvällen var kul och ganska givande men att vänt apå bussen i 25 min var mindre roligt!



Vad tror ni jag kommer hem med? :)

16 September

Jag saknar min kamera... lr iaf att kunna lägga upp bilder... :(

Sovit helt okej, hade en katastrofisk morgon som gjorde att jag blev sen och sedan hem och äta och nu hade jag tänkt bli bjuden på fika om en stund. Men jaja kanske utgång ikväll men ärligt talat så vet jag inte.

Har förbaskat ont i ryggen och känner allmänt att livet kunde varit roligare... men gräset ska ju inte vara grönare på andra sidan ;)

Ska svara på era kommentarer senare oxå... ska bara göra massa annat dumt först, förlåt!

Ha de bäst!

14 September

En vemodig men bra dag.

Vår projektgrupp flyttade fram bokpratet tills imon så idag är jag ledig. Vilket betyder göra massa ärenden hit och dit.

Regnet öser ner och blåser åt alla håll. Kan tänka mig att de är många som gnäller över det idag. Själv är jag sugen på att gå ut i det... hehe! Har alltid varit lite skum jag vet ;)

Beklagar den döda uppdateringen men datorn har krånglat som f*n och orken att vilja göra något med den dör hela tiden. Dessutom kommer jag inte åt mina bilder via kameran längre och en blogg utan bilder känns oxå lite små seg... Måste lösa de på något vis!

Nåväl, vad tycker ni om höstrusket? :)

11 September

Denna ödesbemötta dag... Ingen katastrof idag hoppas jag?

Nåväl idag ahr jag missat sista uppdragen eftersom jag sov och har varit helt död fram till klockan tolv. Så de blev frukost och några sidor på det, sen diskade jag och gjorde rent på toaletten och började med maten. Så nu har jag ordnat de sista på datorn och ska återgå till att få in de där sidorna. Även om de är intressant så hade de varit skönt att ha mer tid på sig. Detta vill jag ha gjort i helgen för att hinna läsa de nya sidorna vi har till på tisdag. Komplicerat de där...

Hur som haver. Ganska fin dag och de ska pluggas fram till sittningen vid sju :) Tänkte kolla om de blir förfest hos en innan eller hur de blev. Så de är min lördag de :)

Regn eller sol? :)

10 September

IT IS FREAKING FRIDAY!!

Idag har min kurslitteratur äntligen nått Karlstad så i helgen ska jag läsa ca 200 sidor :D De ni små pluttar, nu änterligen ska Sofia få sätta näsan i böcker igen, WOHO!

Nåväl.. idag blir de då hämta paketet, åka ner till stan med datorn och kolla efter nya linser och ev glasögon... Sen däremot är det väldigt oklart. Antingen Mariestad eller nollning. Oklart ännu som sagt ^^

Dagen till ära började jag dagen med en puss som följdes av tvättning och fortsatt sömn. Dock var jag helt död när jag vaknade... Hmm.

Bästa fredagsmaten? :)

W150i Yendo


Alltså jag vet att jag inte behöver en ny mobil, inte precis suktar efter en heller men denn alilla skönhet kostar 1249 och den fångade mitt lilla hjärta. Den liksom sjunger på något vis...

En helt egentlig värdelös sak men den är så... bedårande :)

vad tycker ni? Helt okej eller "Är du dum i huvet?"

9 September

Ny dag nya krafter.

Igår såg vi den snyggaste flotten komma typ sist men det var ju inte så viktigt ;) haha insåg att jag hamnat på helt fel ställe för att heja på HV71... Galet vad envisa gossarna är >.<

Nåväl idag blir de mat och potatisskalare på Ikea innan jag ska vidare till stan och leta efter en mössa :) Så sugen på en ny! Får se vad de kan ha ^^

Så borde nog komma igång med dagen nu ^^

Vad äter ni oftast till frukost? :)

7 September

Idag för exakt 19 år sen gallskrek jag i kyrkan när prästen döpte mig. Eller var det jag som sov? Hur som helst, min vän Hanna påminde mig om det och det fick mig att le :)

Idag har jag haft en lektion men jag vet inte riktigt.. hoppas de blir vettigare ämne snart och att mina jävla böcker kommer snart!

Nåväl har precis diskat klart och tror jag ska tillbaka till universitet för att spendera pengar på smink och en utskrift ^^

Vad gör ni denna tisdag? :)

6 September

GRATTIS BAKISPAJKEN!!

Nåväl.. han blir ett år klockare idag ;)

Idag har jag haft en mycket givande lektion... En person i vår grupp hade läst de 90 sidorna vi skulle läst så vi gick igenom projektet och sedan gick jag med min sambo och såg på Thomas Järvheden. Fy tusan vad jag skrattade xD Han kan ju sin sak ;)

I övrigt så har jag kikat efter kurslitteratur och hoppas på svar så jag kan få begagnade saker så jag slipper fullpris :) SKitsamma om de är använda, är man ju van vid sen tidigare skoltid!

Nåväl nu ska jag ha mer kaffe darlings.

Dricker ni kaffe?

5 September

Dagen börjades med frukost, fortsatte med disk, dammsugning, uthängning av mattor, baka kladdkaka, sätta igång tvätten, göra falsk fläskfile och lasange och nu... till sist, pluggandet. Gud vad jag har ont i ryggen... Måste ut och gå!

Hur som helst så är det vampire diaries premiär i USA snart. I'M FUCKING DYING FOR IT! :D

Nåväl... så dagen i övrigt blir tvätt och skolarbetet... Plus Titanic som jag somnade ifrån igår ^^



Har ni oxå slappsöndag? :)

PAJ



Ost och skinkpaj med broccoli! Så gott!

Jaaa miss crazy lady/ mästerkocken är igång igen ;)

4 September

Crazy night säger jag bara.... Oskar Linnros ägde scenen och mitt hjärta, trots den där vodkan som susade i systemet (A)

Nåväl det var en kanonkväll även om förfesten var lite trölig. Det får man ta för sen var det ännu en kick-ass kväll med SVIK. Nollning kan ju vara riktigt roligt om man vill :) Fast idag tror jag faktiskt att jag stannar hemma. Orkar inte släpa mig ut även om det säkert blir skitkul... Kroppen gör ont :p Efter allt dansande har jag ont i vader och rygg. Trots mina platta skor! Jaja... de kommer ju fler nolle-dagar :D

Det bästa med igår var nog när Mange Smith skriker i micen att "Svik är i alla fall igång!". VI I SVIK som egentligen är en ganska liten och osynlig förening, blev sedda av en kändis... Höhö man får la vara lite stolt? ;)

Hade förresten tänkt lägga ut bilder... ett stort problem bara. Viruset har nått SD-porten så kommer inte åt bilderna, roligt va? :(

Vilken paj gillar ni bäst? :)

The night

Jag har varit på en så genom klockren förfest så jag blev lycklig i kroppen.

Jag har varit på pubar med så underbara människor att själen blev överlycklig.

Jag har alltså haft en sjuhelvetets underbar kväll som jag mer än gärna gör om. Redan imon blir det nöjesfabriken iförd toga och sprit, för inte fan klarar jag det utan ;)

SOV SÅ GOTT FOLKET!!

2 September

Denna galna nollning.. men lätt bästa nollegruppen :D

Hade inte med mig något och hade verkligen inte tänkt dricka. Men så blir de drinking-game och plötsligt bjuds jag och får i mig en del, höhö. Inte så att man blev full men bra mycket gladare och pratigare :p

En riktigt härlig kväll, kommer hem lägger mig, somnar och väcks... Så rusade iväg till bussen och sov inte hemma ^^ De var välbehövligt!

Hur som helst, idag blir det massa fix och sedan iväg på nästa nollefest, med utgång. GALET!!

Så jag lär vara frånvarande pga alla galna upptåg :)

Sol eller regn hos dig idag? :)

1 September

September... Skumt det var att skriva :p

Nåväl idag är det stadsvandring och sedan göra-mat kväll med faddrarna ^^ Kan bli hur galet och bra du vill.

Nåväl, igår sprang vi runt ute på Gubbholmen, ett ställe där de finns en tyst överenskommelse om att man får drick , plus att alkisarna håller till där... Jaja. Började med att lära oss alla galna sånger och sedan betalade vi medlemsavgiften. Därefter delades vi in i nollegrupper och började med att få på oss togor. Oh ja togor! Efter det blev det hoppa säck och äppelleken. Galet roligt men vi var sämst.... Det tar vi självklart igen ;)

Så då vet ni hur ofta jag uppdaterar idag :p

Hur var/är era minnen från nollningar? :)
RSS 2.0