Fynden ;)



Årets rea fynd består av följande:
En lila stortröja som värmer i höst och sommarmörker. 149:- Bikbok
En mintblå/grön tröja som sitter fint för 49:- Gina Tricot
En svart kjol med mycket tyg som flyger för 99,50:- Gina tricot
Vaniljvita pumps med svarta detaljer 99:- Skopunkten/Vox
Vita ballerina med gråa detaljer från förra året 24:- Skopunkten/Enjoyou!

Vidare en Jeansklänning som kommer på födelsedagen och jag letar ännu efter en 18årsdags klänning till mina nya pumps ;)

28 Juni

Snart är det Juli. Snart är jag 18. Förhoppningsvis har jag snart körkort. Snart kommer min Pojke.

Men innan dess väntar halkan och massa körlektioner och ett gäng teoripärmar ;) Fast de är rätt okej när man får blanda det med shopping och Halmstads värme och strand ^^ Jag klagar sällan iaf (A)

Har shoppat en del men vill helst fylla år så jag kan få in pengar igen så jag inte känner mig som en slösare... Gillar det verkligen inte! Men det är så finns både för- och nackdelar med att bli 18.

Nä jag ska allt spela sims och leka med bilder en stund te ;)

>Ciao!

21 Juni

Imon börjar allvaret och efter min skräckupplevelse idag så hoppas jag att stadstrafiken går bra!



Ses om en vecka! ;)

16 Juni

Så fyller syrran 15 imon och jag har ingen present eftersom jag helt glömt det och inte haft tid så hon får något under helgen eller pengar. Lättare för mig men inte så roligt ska ni veta. Känner mig rätt elak. Men men... tårta blir det (A)

Det var skönt att få sova ut idag men det var otroligt svårt att somna igår. Hade ingen gosig famn bakom mig och ingen hand som ville ligga i min. Det var ensamt som tusan.

Igår hade jag och syrran film kväll. Gick fram och köpte godis och hyrde film. Sedan började det med Scary Movie, fortsatte med Wild Child och slutligen den efterlängtade Sex and The City The Movie! Tyvärr missade jag början eftersom jag pratade med Per men det var det värt :) Så ska se om den nu tänkte jag innan jag duschar, ordnar mat och börjar plugga till kökortet. ^^










Ser ut attt bli riktigt fint väder ute så ska nog ut och plugga i solen ;)

>Ciao! 

15 Juni - Back for fun!

Då var man hemma från Öland och världens mysigaste och mest förstående pojke... men trevlig familj. Usch tre dumma veckor innan han kommer igen. Men jag får iaf fokusera på körkortet då :)

Han student gick lysnade och jag fick sitta fram när vi åkte med caben mot Nybro. Pers kompis Kalle körde, österrikare som var otroligt trevlig! Iaf så flöt helgen på ett rosa moln! Bortskämd har jag oxå varit :D Så lycklig!

Funderar på Liseberg men vet inte hur jag vill göra med det där. Känns mest jobbigt nu...

I övrigt så ska jag spela sims om en stunde och sedan slappa bort dagen. I morgon väntar en tjock bok och kanske Ika oxå ^^

>Ciao!

Vädret under resan!



Trevligt med fint väder på studenten. Mindre roligt att åka hem från Nybro där det bara ska vara nio samt tio grader på fredagen.. Känner ironin! Men nu kan jag slopa en del sommarplagg ;)

Smart

Trevligt att det är svindyrt att åka till Karlstad från värnamo och billigt att åka från jkpg om jag är beredd på att byta tåg stup i kvarten och ha usla tider på dygnet inklusive lång totaltid på tåget ^^ hehe

Jag känner att ödet är emot mig! :'(

9 Juni

Ika och Totte - Grattis!! :)

Så idag har jag toppen frisyr och är på grinigt humör. Skoj... Försöker bli gladare men det funkar inte idag. Vill liksom inte vara i skolan. Skolmiljön inverkar dåligt på mig så att säga ;) haha. Jerker är magsjuk och Per är trött. Jag känner hur glad jag blir. Ika är fullt frisk och otroligt glad+upptagen av Tommy ^^ hihi!

I eftermiddag ska jag packa ner i stort sett allt i en väska så jag kan slappa resten. Dessutom ska jag se finalen av Project Runaway för det vill jag verkligen se! :D Dessutom ska vi glo på film på morgonen efter så jag kan ju komma lite sent :p haha

Jag har fortfarande ont i nacken efter tre timmar framför datan med sims 2 ^^ hehe otroligt roligt men längtar tills jag kan spela sims 3. Snacka om kul!! Men iaf får överleva det gamla tills dess och de är ju inte så dåligt :D

>Ciao!

8 Juni

Måndag... igen.... sumpade planer... sovmorgon... och ja just de massa att göra som jag inte komemr att göra för att jag inte vill. Fan!

Men iaf jag vaknade av sms från Jerker som följde av ett samtal en halvtimma senare för att kunna vakna. Det är drygt att gå upp när det inte är något vettigt i skolan. Nä sims är mitt nya liv. SKa ta hem saker till Emilia oxå... Trevligt värre :p haha se studenten i alla sin glas efter en jäkla helg xD Sen väntar min data och en tom resväska som ska fyllas med ditten och datten. Hehe...

Just nu deppar jag över att min mobil ahr dåligt batteri. Jag hade ju tänkt jävlas med Jerker eftersom Per inte har pengar på mobilen. Tur att jag får träffa honom inom två dagar :D HIHI! Men iaf....

Jag vill hem. Jag vill att någon planerar Liseberg. Jag vill träffa Per NU! jag vill träffa Jerker i sommar. Helst allt nu!

>Ciao!

I want!

4 Juni

En månad kvar tills jag är 18! *panik!*

jaha ja dagen börjae med att jag somnade om tre gånger ringde sedan och väckte jerker för att själv komma igång vilket funkade :D Solen lyste och de blev kjol med mpan i öronen under bussfärden till skolan. Sedan hade jag muntligt i tyska som gick si så där som jag trott. Fick de betyg jag önskade iaf ^^ hehe

I eftermiddag blir det nog till att jobba med praktikfallet eftersom jag inte kommer orka i eftermiddag. Dock känner jag mest för en promenad, glass och sova (A) hehe!

Nä idag är det en lycklig grå liten dag ^^ Allt känns bra fastän allt är knasbanan ^^ Hehe så kan de ju oxå vara (A)

Man blir riktigt glad när de kommer okända läsare som lämnar meddelande till en. Känns roligare att skriva då även om de är dåligt :p haha

Nä åter till mitt, ska leta text o bild (A)

>Ciao!

Jag vill inte mer >.<

Banan säger jag idag!

Jag vill skriva noveller och inte praktikfall. Jag vill bygga ett projekt över sommaren istället för att vara med på ett stort UF. Jag skulle vilja men samtidigt vill jag att klassen ska lyckas. De vore ju det allra roligaste!

Så idag vill jag helst ha en stunds klagan över dte tråkiga som finns i skolan. Håller på med den sista upgiften just nu. Samhällen försöker överleva på sina EU frågor men det lär ju inte gå så bra (A) Hehe!

Jag skriver aldrig något vettigt.

Walkin' after Midnight - Patsy Cline

I go out walkin'
After midnight
Out in the moonlight
Just like we used to do
I'm always walkin'
After midnight
searching for you
I walk for miles
Along the highway
Well that's just my way of saying I love you
I'm always walkin'
After midnight
Searching for you
I stopped to see a weeping willow
Cryin' on his pillow
Maybe he's crying for me
And as the skies turn gloomy
Night winds whisper to me
I'm lonesome as I can be
I go out walkin'
After midnight
Out in the starlight
Just hoping you may be
Somewhere walkin'
After midnight
Searching for me
I stopped to see a weeping willow
Crying on his pillow
Maybe he's crying for me
And as the skies turn gloomy
Night winds whisper to me
I'm lonesome as I can be
I'm out walkin'
After midnight
Out in the starlight
Just hoping you may be
Somewhere walkin'
After midnight
Searching for me

3 Juni

Regnet är tillbaka men jag märker de knappt. Skönt att pollen lägger sig för min del ^^ Luften är dessutom kallare och friskare vilket faktiskt är skönt. Tyvärr är jag rätt trött så man är rätt seg. Dock fick man uppskattning från konfaföräldrarna igår, en hel kruka godis :D Jag blev riktigt lycklig ska ni veta :) Hade jag inte haft så bråttom att kolla vad den innehåll hade jag fotat det för de var riktigt fint :) kanske bli nypåfylld med foto ist så ni iaf får se skålen ;)

Så i eftermiddag ska jag inte göra någonting vilket jag har gjort till ett tillfälle att städa mitt rum. Golvet är hemskt för stunden så det är lika bra. Men man ska ju vara duktig ibland ^^

Nu är det bara en vecka kvar tills jag får åka till Per och jag längtar riktigt mycket efter det. Hoppas bara att de blir fint väder oxå så man kan njuta av det :) hihi!

Nä nu ska jag återgå till mitt arbete ;)

>Ciao!

Jag e duktig (A)



Har varit duktig och ordanat ett av de paket som Per ska få på studenten :) Mamma har även gröna fingrar som jag tyckte passade in med det fina sommarvädret :) Att de blev en bild på mig var mest för att fylla ut ;)

Nu har jag iaf legat och slöat i solen med mpan i öronen och sedan stryckigt en tvätt medan Jerker ringde och babblade om Liseberg som jag tydligen inte ingick i... Jaja Per följer nog med om jag ber honom (A) Hihi! I övrigt så är jag faktiskt riktigt glad och ser fram emot att gå på ung pilgrimsmöte vid fem!

>Tjenixen!

Eh?!

Hur tänker man när man går från smålandsstenar till gislaved vid klockan fem på morgonen för att sedan gå en hel skoldag? Vad är grejen och vad är det jag har missat? :s  http://lorentzon.blogg.se/2009/june/i-must-be-crazy.html?_tmp=ddca3e452df54cf55a8885d06b72b26295697f0d ^^

2 Juni

Jag är utsliten. Jag är trött och dryg och ush jag förstår knappt att människor pratar med mig :O

Iaf igår var jag på det uslaste humöret som går att uppbringa på länge. Allt var fel och fan om någon stod i min väg. Men det var igår. Idag är jag gladare men fortfarande trött. Hoppas på att up-kvällen blir bra så jag kan leva på den (A) hehe.

Emma är till min glädje tillbaka från Cypern så nu flödar de dåliga skämten igen :D HIHI! Som ett barn är man ;) Har kommit fram till att jag otroligt gärna vill ha lov så jag kan sova och softa hos mitt hjärta :) Det är då tusan något att se fram emot :D Tyvärr hinner man inte stanna så länge pga intensivkurs och ett behov av att plugga. Bleeh!
De skaver >.<

Men över till en extrem tackhyllning av min allra bästa vän Ika. Hon står faktiskt ut med mig dag ut och dag in och gör mig glad och lycklig på de mest konstiga sätt ibland :) Min skyddande ängel i vardagen! <3

Så ska vi leva på mitt braiga mattebetyg resten av dagen särskilt när jag skriver svenskaprovet ;)

>Ciao!

1 Juni

Ny månad och bara problem. Vill bara ha lov nu så skolan försvinner från min tankevärld! Så otroligt trött på det. Allt blir bara fel och jag orkar inte ager för att det ska bli bra längre. Tycker att allt blir jobbigt om det inte är lätt och är allmänt utbränd. Seriöst. Usch och urk!

Som idag så har jag slarvat bort en skiva (sen långt tidigare) och skavt på brännan. Duscha aldrig med varmvatten när du brännt dig. Bara ett tips. i övrigt så har jag en surpuppa efter mig och gosh va skönt de skulle vara att få åka till Per i morgon och bara glassa med. Fy vad jag vill inte vill göra något.

Nähä om jag skulle ta och bli lite positiv. Jag ska byta kläder och köpa glass när jag komemr hem för att göra lite på e o i praktikfallet innan jag tänker svimma ner i sängen. Så vet ni hur glad jag är idag!

>Ciao!
RSS 2.0