Krångligt

Jag skrev något bra i min loggbok idag.
En sak jag inte kan visa på nätet.
Något som betyder mycket och krånglar till min närvaro.
Det är blandat.
Både och, särskilt samtidigt.
Vill inte göra den besviken.
Eller den andra.
Alltid detta ständiga problem.
Om jag någon gång kunde lösa dem.
Snabbt och smidigt utan hinder.
Bara veta att det är rätt.
Vilken lycka.
Men jag är fast i min fantasivärld där allt är som jag vill att det ska vara.
Inte verkligheten som sliter mig itu.
För mitt eget samvete är två.
En djävul, en ängel.
Kanske även en allt i allo.
Som försöker medla.
Men antagligen inte.
Jag är bara en galen, ensam och förvirrad själ.
Detta kommer inte låta klokt någonstans.
Just därför skriver jag det.
Jag vill massa.
Genomför lite.
Men framtiden ska nog kunna ge mig ro.
Jag tror jag innerst inne vet vad jag vill.
Måste bara våga satsa fullt ut.
Kommer jag att våga det?

Svart eller murriga färger?



Murriga färger och svart ser ut att vara min melodi i höstmörkret :)

30 September

Nya linser, uppe med tuppen och frostkyla. Tror jag ska ta en bild och visa sen på spektaklet. Hurvida det fungerar eller inte är ju struntsamma. Men hade tänk simma ikväll. Om jag nu vill det i kylan. Är verkligen kallt. Bra för huden men fortsätter det kommer jag behöva börja smörja in mig igen. Låter ansträngande :p

Så dagen är som den är och på de långa tretimmarsrasten ska jag plugga eller läsa. Jag ser verkligen fram emot det, om jag får för mig att köpa fika :p haha!

Ha de bra nu små glada :)

>Ciao!

Fyra dagar kvar

Tills jag ska hämta pojken ;)

I övrigt så hade vi en trevlig psykoliglektion idag, som vanligt blev någon torterad i ett experiment. Allt i sin ordning ^^ Men jag förstår allvarligt talat inte varför jag redan är trött. Får nog ta mig fram i samhället och få in lite avgasluft. Skolluften är ju hemsk! Men slapp iaf luchen :D

Så hämta ut pengar (våga inte råna mig eller ta min kod!) och kanske kika i klädhörnan. Så man kan se mellan de trånga gångarna. Lämna böckerna till bibblan vore också en smart handling, men det är frågan om man orkar. Men jaja får väl ta mig iväg då!

Jag har äntligen fastnat ^^

Pojken har lovat att hämta mig upp mig på stationen till mtm så nu är allt packat och klart. Hoppas mina församlingsfavoriter följer med!

Nåväl nu ska jag fram och frysa en stund. Puss!

Have to Have

Ge mig en stad, fort! Måste ha >.<



Blir ungefär 500 men det är de värt! :D

29 September

Dagen har börjat. Helt okej faktiskt. Iofs väckte mamma mig vid kvart över åtta men efter ett toa besök så ringde Jerker och förgyllde morgonen ^^ Stackarn arbetar så själv mådde jag rätt bra (A) Sedan blev det frukost och så har jag äntligen börjat läsa Män som hatar kvinnor. Riktigt stolt över det faktumet, om bara psykologin kunde fungera oxå så vore jag glad!

I dag börjar desperate och House. Missade Idol igår så nu är jag bra tjurig. Men livet ska ju ständigt irritera mig. Livet är hårt! I övrigt så hoppas jag att Ika (som var i lokaltidningen idag) ska hjälpa mig med psykologin i eftermiddag. Just nu känner jag mig sliten och som om jag måste ordna alla skolproblem NU. Inte senare eller när jag måste utan nu så jag slipper dem sen. Behöver boka resa och städa mitt rum, även om rummet är lågprioriterat ^^ hehe, damm kommer ju tillbaka liksom (A)

Så dagen till ära har jag favvojeansen som behöver reparation och en rea tunika ^^ Man är väl som man är eller? ;)

Längtar till fredag då man kanske äntligen får ta det lite lugnt. Men fram tills dess är det skola som gäller...



>Ciao!

28 September

Lägret är över. Det var en lång, roligt och intressant helg som jag inte ska gå in på allt för mycket. Jag somnade sent och vaknade tidigt så jag är riktigt glad för att jag inte börjar förrän på eftermiddagen imon!

Hur som helst så har hösten verkligen kommit igång nu. Jag tycker det är mysigt trots regnet. De murriga färgerna och de ankommande högtiderna puffar fram glädje i mig. Tyvärr är jag fortfarande lite små snuvig. Men pojken kommer i helgen och om min önskan slår in så kommer en önskan nästa helg :) Kanske blir bio, kanske blir lat, kanske tar tag i mig och går och tränar. Veckan får utvisa många svar men just nu är det skola och sömn som gäller. I alla fall för mig. Det kan låta tråkigt men det är så det är.

Så när jag är hemma vill jag sova men vill komma igång med psykologin. Måste iaf packa upp. Det tråkigaste som finns! Nåväl...

>Ciao!

25 September

Dagen började med en sjuk dröm som jag VERKLIGEN hoppas inte blir verklighet. Jag körde till Tallnäs men hamande fel och ställde mig på tvären mitt på vägen av någon korkad anledning. Nåväl sedan fortsatte den med ett kort samtal som nästan slutade i tårar, är dessutom fortfarande anigens orolig för det men det är bättre. Tackar som frågar ;)

Sedan har skoldagen varit ganska dryg. Alla lektioner verkade sega sig fram och har inte fått något vettigt gjort. Men när jag kom hem kände jag att jag hade ont i huvet så drack ett glas vatten och gick o la mig. Snacka om bra resultat. Huvudvärken är borta och jag känner mig stärkt inför kvällen :)

Så nu ska jag packa det sista, (ev. Duscha), sminka om mig, byta kläder, köra morfars bil, äta på Bambu och sedan köra själv till ett trevligt litet läger i skogen ;) Låter väl helmys... Ja jo ibland så.

Iaf så märkte jag att läppglanset jag vann passar mig ypperligt vilket känns riktigt roligt. Något jag inte räknat med :) hihi! I övrigt ser jag inte ut som en dröm. Har bara kläder jag trivs i och orkar inte bry mig så mycket mer, får ta tag i det där!

So a long way to go for bed ;)
Pic: My sis.

>Ciao!

24 September

Bara massa att göra idag oxå sitter jag här. Jag är sorglig på riktigt. Sk ate kyrkan, Ica, Netto och kanske kika in i nya klädhörnan. Sedan väntar tårta och viss packning. Tårtan lär iaf vara god resten känns som en plåga för att mina penagr rinner ifrån mig :(

Men en glädje är att jag fick ett läppglans som jag vann av Linda Q :)

Snodde bilden från Lina Q dessutom (A)

Så lite glädje denna stressfulla dag ^^

>Ciao!

Filurar


Hel eller halv, våga hög klack eller inte?

Snygga är de iaf ;)

Önskningar



Kass grafik men man ser iaf vad de föreställer :)

Vill ha dem alla!

23 September

Dagen började med slöande i sängen. Hade planerat in det ^^ Sedan grattade jag födelsedagsbarnet och gick upp ur sängen. Mamma har opererats idag så hon och pappa var hemma och stökade på morgonen. Irriterande nog så åt frukost insåg att jag hade en hemsk frisyr och inga roliga kläder så tog något jag gillade. Sedan bär det av mot Gislaved innan den gemensamma bussen avgår mot Jönköping. Läser den hemska boken vi tvingats att läsa och inom kort var vi framme. Där blev det en trip bland butiker och en 20 mins letande efter Donkan xD Sorgligt jag vet men va tusan de byggde ju om runt!

Sedan börjar föreläsningen och de är två otroligt roliga och spontana killar som driver Lördag Morgon Mediaproduktion. Olika tidninagr bl.a i Halmstad som de kommer ifrån. De roligaste är att de har fotat Ingvar Kamprad i basketutstyrsel ^^ Snacka om bra idé! När det sedan är paus stöter jag på en tjej som jag tror att jag känner igen men inte kan placera. Det roliga är att båda står och glor på den andra. Sedan dras jag iväg för toa besök och jag var tvungen att sms personen som det slog mig att det kunde ha varit. Jag hade rätt och vi skrattade verkligen åt varandra men sågs inte efter det korta "Stirrmötet". Men blev en liten pratstund och det visade sig att hon oxå skulle ha UF i höst så vi var på samma ställe. Bra komiskt!

Sedan åkte jag hem med halv fem bussen och tja hemma har jag varit och sett Hell's kitchen. Så nu är jag rätt nöjd. Idol väntar och ska börja packa väskan inför helgen. Sedan så har dagen plötsligt gått. Vet inte vart de tar vägen nu för tiden...

Så haft en bra dag och skrivit om hela dagen till ingen nytta då ingen lär läsa det ^^



>Ciao!

Kvällen

Då sitter jag här igen. Sorgligt faktiskt. Men familjen åkte till gislaved och det reganr ute. Mobilen får allt klara sig! Även om jag vill fylla på den... Min lilla fina beroendeframkallade älskling...

Fick min första psykologi-inlämning idag. Känns som om den är genomförbar men de lär inte gå toppenbra. Så mycket som ska kommas på och göras så känns som om man går i ett träsk. Men det ska nog gå det med skulle jag tro.

Hittar lite små önskningar från Gina. Men vet inte med mössan, ett kanske på den ^^


Men vill även ha denna skjorta från H&M som passar jättefint på mig.



De var nog allt för stunden ;)

22 September

Så har dagen börjat och bjudit på en vidrig maträtt. Vi fick rullad sej med fyllning. Fyllningen är okänd och smakade inge vidare plus att det såg ut som om den spydde när man skar i den. Alltså USCH! Tur att det fanns spagetti så man överlever tills man kommer hem...

I övrigt så är jag total förvirrad på matten. Aldrig varit så förvirrad i mitt liv, inte på en mattelektion iaf. Så känns som om jag går in i en dimma och sedan lämnar den. Inte den trevligaste känslan kan jag erkänna.

I övrigt så har jag fått förbaskat ont i ryggens edan jag kom tillbaka till skolan. Antingen så har jag kylt ryggen vid fel tillfälle eller så beror det på allt sängliggande från förra veckan... Inte så roligt att vilja skrika varje gång man ska ställa sig upp i alla fall. Men ska nog bli bättre annars får jag ta en tablett så jag kan röra mig ordentligt. Ser fram emot veckoslutet nu. Att åka till Jkpg med klassen på UF Kick-off känns inte så roligt om vädret fortsätter. Sedan är jag hemma sent och efter det börjar äntligen det roliga :) Tårta, oboe, köpa godis till lägret, packa (USCH!), äta på mysrestaurang och köra bil (helt själv i skogsdjunglen). Men det blir ju bra mycket roligare ;)

Så jag hoppas att ni får en fortsatt bra dag :)

Morgon

Go morron morgonpigga ^^

Får säga att det verkligen är skönt att få börja vid elva andra dagen. De brukar ju vara den segaste annars ^^ Sen får jag se om vi får börja senare imon eller inte. Vi borde få eftersom vi inte är hemma förrän vid fem men man vet aldrig med skolan...

I övrigt så bjuder skolan idag bara på bra lektioner och efter skolan ska jag ordna påfyllning till mobilen. Sedan är det ju äntligen Idol igen :) Plus att familjen ska te Gislaved ^^ Hehe mycket bra planerat får jag säga ;)

Nä nu ska jag ordna det sista och sedan gå till bussen i ett antagligt duggregn...

>Ciao!

21 September

Tillbaka i skolan och jaa... det var ju som väntat. Inte mycket som förändrats men mycket att ta igen. Fast i svenska ligger jag i fas :D I övrigt så tja en skoldag är en skoldag.

Efter att jag fått i mig fika så tog jag mig upp till kyrkan för att jag blivit UPP lr kristoffermissionare... UPP låter bättre... Så iaf ska jag ta hand om konfimanderna i år igen. Blandade känslor men hellre det än ett krångligt schema. När jag ska köra in cyklen igen ringer telefonen. Svarar och får en presentation från någonting Göteborg. Ja jag blev helt ställd. Sen fortsatte hon och tydligen har min kära klasskamrat Stina har gett mig ett erbjudande via en fotostudio tror jag de var. Men Götet som jag inte hittar i och på en vardag, jag vet inte. Ja det vore antagligen skitkul men hur ska det gå till? Kluven i det där...

Sen körde jag runt mamma för att jag ville och en ny person fick veta att jag har körkort ^^ Hehe alltid trevligt att få ett grattis ;)


Men i det stora hela har dagen varit bättre än jag trott :)

>Ciao!

^^

Denna kommentar fick mig verkligen att skratta - hoppas dock den inte slår in ;)

Top Model 12



Min lilla favorit för stunden. Hoppas hon går långt och är normal. De vill säga inte flipapr men ändå visar personlighet... ;)

20 September

Idag är det sönda, sista sjukdagen och kyrkoval. Inte för att jag vet vad jag ska rösta utan för att jag ska ha min demokratiska rätt ^^ Har dessutom hunnit med alla läxor. Så nu har jag bara ämnet jag inte fattar kvar. Dessutom är det ju UF Kick-off på onsdag uppe i Jkpg. Ska bli intressant att se vilka de tar dit i år. Man undrar ju om det slår förra året.
 

Har fått på mig min nya kjol och känner för att gå till skolan imon. Fick prata med Pojken igår med så det ter sig till att vara en ganska bra helg trots allt :)

Ikväll är det top model och ensam mamma söker. Får se om jag orkar börja titta på Charlies änglar sen eller hur jag gör. Men tv-tittande blir det iaf ^^

>Ciao!

Torbjörn "Tobbe" Daun



http://torbjorndaun.blogspot.com/

19 September

Idag har jag haft en ganska bra dag :) Iofs hade jag väldans ont i tanden i morse men med tablett gick det över. Sen har jag inte fått tillbaka det :) har varit och köpt choklad till kvällen oxå så då går ju allt bra ;)

Men mitt största framsteg är nog ändå att jag andas allt mer genom näsan och faktiskt har vanliga kläder på mig. Har kommit ut lite oxå :) Måste dock jobba ikapp en del :(

Mat och tandvärk hör numera ihop. Kanske skulle sluta äta och bara dricka. Typ massa varma koppen. Fast nej jag gillar inte det... Hmm, har ni någon lösning?

Förresten var det bara jag som gillade Torbjörn Daun i Idol? > Klippet
Tyckte verkligen han var bra men Nej, de tyckte tydligen inte juryn! 

>Ciao! 

Kvällen

Jag har på hemligt och täckt munnen skyddat uppdrag köpt godis för att mamma tvingade ut mig. Ska tydligen te Körkan på måndag oxå... Så där ser man. Har precis ätit pizza. Väldigt god men mot slutet ville min obedövade tand döda mig. Den gjorde riktigt ont och satt därmed och hånflinade åt mig... Men tänker inte bedöva den än. Får vänta tills idol börjar.

Jag är faktiskt allmänt gringig på att vara sjuk just nu. Är positiv mot omgivningen men till och från har jag stor lust att rasera ett rum... Skulle kanske gå om jag gjorde det med garderoben men då måste jag plocka in allt igen. Mindre kul. Så jag är sjuk. Fast hemma. Det suger. Min pojke har inga pengar på mobilen och inget internet. USLA KVÄLL!



Men som en liten glädje visar de "Dirty Dancing" på tv1 klockan 22.00 :) det ser jag verkligen fram emot. Visst har man den på film men att se den på tv, live liksom känns mer magiskt :)

Kul att man minns Patrick Swayze i den bästa rollen. Tillsammans med Jennifer Grey är det faktiskt riktigt intressant att filmen slutade som succé i stället för flopp som de trodde från början. Jag tror att det låg rätt i tiden och relaterade till ungdomar. Jag älskar i alla fall filmen. Sitter bara och ler i slutscenen :)

Nå väl nog med nostalgi. Gillar ju trots allt 50-talet bäst ;)

>Ha en bra kväll :)

18 September

Idag har jag lyckats att duscha och få på mig anständiga kläder. Ska ner och ta itu med skolarbetet som jag missat, efter att jag bytt kläder igen :p De var inte så anpassade till sjukdomen ^^

Måste få hjälp av Ika oxå så jag kan klara matten. Minns inte hur man gör och blir bara frustrerad när det inte går. Irriterande nog tog mina fria minuter och pengar slut igår. Då ville jag verkligen gråta. Min lilla fridom till att kännas som om allt är som vanligt. Men nej den ville inte alls. Värdelöst att sms... Per försökte iaf muntra upp mig men det är inte så lätt när han jobbar och är upptagen dygnet runt. Men han trivs ju så jag ska inte klaga. Bara van vid att ta hans uppmärksamhet.

Måste få någon att köpa godis åt mig. Det är faktiskt fredag och jag vill ha något. Får se om mamma kan tänka sig att göra chokladsås. Vore perfekt till min glass :)

Men nu ska jag ta tag i livet igen ;)



>Ciao!

Körtelfeber var de ja...

Snacka om att vara rätt på sak. Doktor Jansson kommer in och säger helt sonika; du har körtelfeber. Själv svarar jag; jaha men det skulle du ju inte säga :p Sen var de ett visst näckande och sndra dåliga skämt. Men iaf så fick jag bedövande gel till munnen och en superipren som han kallade den ^^ Sedan fick man veta om likande fall och jag får inte pussa Per på två veckor. Tur att man har 30 mil mellan ibland ;)

Så sittter och äter glass med en halvdöd mun eftersom jag körde runt gelen som munskölj ist för gurgling... Jag vet att jag är ett riktigt smartass (A)

Ha de bäst :)

Lilla jag


Är jag inte läcker när jag är sjuk? Fast idag har jag även torr näsa...

17 September

Tredje sjukdagen. Jag är så sur att det inte går att tala om. Ska iaf te farbror doktorn som tydligen heter Doktor Jansson ^^ Idag vaknade jag utan feber. Men halsne är mega svullen och jag har ett rött berg bakom min visdomstand. Jag är så oehört glad för det :'(

Nä positiv. Doktor idag och snälla ni underhåll mig... Ska be min kära familj att hämta skolarbete åt mig oxå. Får jag äta glass tänker jag skicka morfar på att köpa melonglass.. och dumle vore förbaskat gott. Om de smakar något iaf...

Har inte ätit fruksot än och får se om jag får i mig någon. Halsen bara klagar på allt. :( Inte så roligt men väldigt sant.

Så hittills har min pojkvän varit en liten sol på morgonen, min bästis har oxå blivit förkyld och ja jag har läst. Nu känner jag knappt för det heller. Pratade med min lärare och hon trodde inte att jag skulle kunna komma imorgon heller :( Ja ja det ska vi bli två om innan det är kört ;)

Ha nu en bra dag så återkommer jag med doktorn senare ^^

>Ciao!

Kan inte sluta lyssna!



http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc&feature=related 

16 September

Fortfarande sjuk. Fast bättre än igår på sätt och vis. Måste göra något åt tandköttet som gör ont men tror att det börjar sjunka ner nu. Känns som det i alla fall. Får se till att inte röra det och skölja med munvatten.

Så idag ska jag läsa både religon och svenskaboken hade jag tänkt mig. Sen får vi ju se hur duktig jag är. Ser ju inte fram emot det. Läpparna är torra och jag tror att min nattlige vän har försovit sig eller glömt laddaren. Båda känns jobbigt iaf. Hoppas han är på jobbet.

Pojken min har börjat små jobba idag och ska ha konfimander ikväll. Ja vad kul får jag knappt prata med honom :'( Nåväl han läse iaf för mig igår som han lovade vilket var otroligt mysigt. Älskar att känna mig som ett barn och att få lyssna på hans röst var riktigt skönt :)

Hoppas eran dag blir mer givande än min :)

>Ciao!

The same but still not at all


A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.




A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.



Samma text men två skilda saker. Det ena har jag det andra vill jag ha. varför ska det vara så svårt att välja? varför kan de inte flätas samman till det perfekta? Det är antagligen fel på mig men det struntar jag i för jag ändrar inte drastikt det jag känner. Allt känns rätt och allt känns fel. varför får man aldrig både äta och behålla kakan? Man vill ju båda. Det går inte att kompromissa. Slits itu...

Ni är mina änglar samtidigt som ni sliter mig itu. Tur att jag har en gudomlig ängel som aldrig sviker. :)

Solen skiner

Solen skiner i kapp med min näsa. Skulle vara hemskt skönt att få sitta i solen en stund men solen når knappt vår altan och jag vill inte gå för långt med tanke på halsen. Men jag får iaf se solen. En liten glädje är att en ny H&M katalog visade sig i min brevlåda vilket jag uppskattar :) Alltid kul att titta på kläder.

För att summera hittills så önskar jag nästan att jag fick ha lektion nu. Fast för sjuklingar. Att man får se ut som fan och ha en stor pappersrulle jämte sig ^^ De kallar jag skola det ;)

Nä ha de bra och håll er friska! :)

15 September

Sjuk. Nej jag är verkligen inte glad åt det. Såg fram emot psykologin idag oxå hamnar jag efter i matten. Men sånt är livet och det är bättre att jag försöker bli frisk än att tvinga iväg mig själv och bli sjukare. Så har druckigt honungsvatten och ätit en skorpa idag. Är sugen på frukost men får knappt upp munnen för att få i mig föda. Inte så roligt det heller. Morfar kommer iaf bort och ordnar med lite boklån jag har :) Kanske kan ordna mig något mer gott samtidigt?

Känns meningslöst att vara hemma när ingen annan är det. Finns ingen som har tid att svara på sms eller prata med mig för att de har fullt upp. De är ju en vanlig vardag. Lyckades nästan somna för en stund sen men då passar mamma på att ringa mig. Så gick det med den sömnen. Hoppas verkligen att det är bättre med er :)


>Ciao!

Tankar som slår mig

När jag mår dåligt över en skitsak och är förkyld kommer tårar i samma takt som näsan rinner. Inse hur vidrigt det är. Men iaf så känner jag VERKLIGEN för att bli frisk igen. Detta är ingen kul förkylning och det känns som någon gett mig en dålig spruta på fem ställen i mun och hals. Visst låter det roligt?

Men det viktigaste är att min hals känns som sandpapper. Te hjälper inte utan bränner bara min tunga. Jag är på ett riktigt tycka-synd-om-mig-själv-humör pga det. Fryser hela tiden och är på ett sjukt prathumör trots att jag inte bör prata. Mitt liv är så bra ibland... IBLAND!

Nåväl de positiva är att jag börjar sent imon och har bara tre lektioner var av två jag verkligen gillar. Så nu har jag varit optimistisk oxå. Kan jag inte åka till skolan imon blir de värre ^^ hehe

 (komiskt att de bara var manliga sjuklingar på google ;) )

>Natti natt och håll er undan min säng!

14 September

Höstsolen börjar komma fram. Snålblåst men solen skiner värmande. Tyvärr så fryser man för minsta lilla på grund av förkylningen så står och skakar i väntan på bussen. Men sånt är livet och det går ju över :)

Hösten är i alla fall mysig i sig och jag hade mina nya byxor på mig mig idag för att bevara värmen. Hade först tänkt ha kjol men tanken övergav mig snabbt. Jobbigt kallt ju. Kanske imon när man börjar vid fem i elva ^^

Var små sugen på att fota hela gatan i morse men självklart var jag sen till bussen så fick rusa i stället. Hade tänkt ta dem på vägen hem ist men då frös jag. Jaa jag vet det är undanflykter men hua. Är meningen att jag ska till bibblan och optikern idag. Känner inte för varken eller så får se om jag kommer iväg...

Nå ja dagen har varit bra annars, har eran varit det?

>Ciao!

Gårdagens shopping

Fin kjol från H&M rea 98 kronor :)

Tunika H&M 199 kronor (velat ha länge)

Vantar från H&M 20. Rosett från Monki 60 och en liten ring som knappt syns för 20 :) (H&M)

Så detta mina vänner har jag gjort idag. En godisskål, te, idol och så klart gosbyxan över hälen. Värmer gott när man fryser. Såg på topmodel 12 innan och är klart besviken på Sandra. Jag ahde förhoppningar med henne men nej. Det kör hon i botten genom att vara kaxig. Sen åker min nya favorit ut. Så under nästa program ska man leta igen. Skoj. Men så är det iaf.... Banan.

Ska sova med min krassliga hals senare också ska ni se till att sova gott :)

>Natti natt

Något sånt :)

Något åt detta håll letar jag efter. Fast gärna mörkare lila och med stängd tå lr vad man säger :p


Tror ni jag kan hitta det?

13 September

Tillbaka i huset med en hals som ömmar... Var inte så trevligt att vakna till så en stor sjal åkte på tillsammans med mina glasögon och en långarmad tröja för att försöka få så mycket värme som möjligt. Man ska ju försöka klara skolveckan men börjar jag hosta ofta stannar jag hemma. Orkar inte känna mig elak som sprider baciller. Usch för sånt.

Men igår så var vi i Halmstad och shoppade. Av de typ 15-20 plaggen jag ville ha blev det endast fem... Lr tja två plagg och tre accocearer :p Men ändå. Min plånbok skriker efter lön. Blev helt kär i Monki dessutom, har aldrig varit där innan men min syster har köpt fina plagg därifrån innan. Hela lokalen var helmysig, kändes mer som en garderob än en butik. Men provrummen sen! Jag vill ha ett hemma! Helt magiska. Nä där stod jag länge och funderade på en klänning. Men valde att inte köpa den för att jag skulle få ångest senare så får hoppas att den är kvar till ett senare tillfälle eller hitta något annat snyggt :) Men det blev iaf en sak till nyår som jag letat efter därifrån. Aningens mycket för mig egentligen men tror de blir skitfint om jag hittar resten jag vill ha till oxå :)

Nä nu ska jag ner och äta. (Bilder kommer antagligen senare)

>Ciao!

11 September

USA dagen vi alla minns. Varenda tvkanal var upptagen. Men så var det oxå stort.

Idag har dagen gått i vanligt tempo och under sista lektionen ville man bara hem. Man är ju ändå lite sliten efter veckan (A) Men ska simma på onsdag och ev på torsdag igen :) Kändes skönt att faktiskt göra något!

Så ikväll är det tårttävling och imon blir det shopping. För pengar jag inte har :p Sen är det meningen att jag och Lollo ska mysa loss på kvällen men framtiden är oviss... Som alltid xD

Så i alla fall, känns kul att jag tagit tag i bloggen igen och kommenterar de jag följer, en del av grejen ju :)

>Ciao!

Väldigt roligt...

Kul att man faktiskt vill göra högskoleprovet men att min mailadress inte är godkänd. Ska det vara så omöjligt att registrera sig på en sida eller?!

10 September

Gick in på H&Ms nyheter och blev så förtjust i... okej... en pyjamas. Jag vet helt otroligt, de fanns massa fint som jag tittade på men pyjamasen fastnade liksom. Hösten är så mycket mys och sådant så är väl därför jag fastnade. har de varma höstfärgerna och den goa känslan man får :)


Visst är den mysig?

Idag har jag och Isabelle simmat. Jag simamde helt otroligt nog 1000m och kände mig 10 kg tyngre när jag kom upp ^^ Borde verkligen träna oftare. Men dagen gick ganska fort men har varit riktigt trött. Bjöd dessutom på fika som jag inte borde ätit :p men gott var det iaf. Oboen och orkestern gick bra trots min usla träning. Dock var det irriterande att tre personer jag känner åker förbi mig när jag sitter på hållplatsen UTAN att plocka upp mig. Banan alltså!

I morgon är det fredag och jag hoppas de blir tårttävling på ku :) Är himla mysigt och dessutom får man dra igenom sina idéer ;) men hur helgen sen blir är ett frågetecken. Har ju inga pengar att spendera :p

Men jag mår iaf bra och kikar vidare efter nya grejer att studera, på tal om de måste anmäla mig till högskoleprovet ju!

>Ciao!

Dagen fortsätter...

Idag har dagen segat sig fram men ändå varit rätt bra :) Imon ska man upp tidigt också hade jag tänkt bjuda klassen på bakelse (A)

Men iaf så har jag faktiskt någon form av planer framöver vilket känns så otroligt skönt! Men sen får jag se vad det exakt blir ;) Men ska iaf prata med Lollo ^^ Håller tummarna för Ika oxå men hon vill inget avslöja :)

Så dagen har varit bra, Pojken är glad, jag får inte tag i herr-jag-sover-faktiskt, jag planerar och jag måste ordna med ett mail jag helst vill glömma... Ja ni känner ju mig ;)

<--Så dagen till ära en bild

I övrigt så kommer jag nog sova gott i natt. Efter att jag pacakt väskan och förberett mig menalt inför en tidigt morgon ;) haha

>Ciao!

9 September

Pojken har tagiot körkortet idag så håll er från ölands och kalmars vägar ;)

6 September

Idag har solen skinit som om det vore sommar. Jga har dessutom krigat med både mamma och morfar idag. Försökt lära mormor mobilen och är på ett allmänt "Dra-åt-helelvete-humör" idag.

Så för att vara positiv kan man ju se att jag har en bra måndag framför mig :) iaf mycket att diskutera ^^

Pris: 59 000:- Årsmodell: 2000 Gislaved: Visa var
Miltal: 12 000 - 12 999 Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin

Audi A3 1,8T
12010 mil, 150hk, Ambition paketet,
ABS-bromsar, ACC, 17" Alu-fälgar, V-däck (dubb), Fjärrstyrt C-lås med larm, Elhissar, El-speglar, Sportstolar, Läderratt, Bose stereo, Svensksåld, Nya bromsar fram.

 GE MIG!!

Det var nog allt ^^

>Ciao!

4 September

Idag blåser och småregnar det. Vilket perfekt mysväder! Vill bara sätt mig på en buss för att åka till någon mysig och titta på film under en filt. Bussturen är endast för att de är mysigt när de regnar och jag lär inte få låna bilen :p haha Så idag har jag på mig höstfärger och känner mig riktigt superfin. Tänkte lägga in bild senare om jag hinner ^^

Slutar glädjande nog vid halv tre idag och vi har svenska efter maten. Yes det kan bli en bra dag :) Om det är uppehåll när jag kommer hem ska jag försöka gå en runda. Måste verkligen komma igång nu!

I övrigt så hoppas jag att det är bra med er alla!

Nya favoritet från H&M



Nya favoriter, särskilt väskan för 149 kr :)

3 September

Ännu en skoldag men denna började inte förrän 10.40 ;) Dagen gick långsamt men Isabelle lyfte den en del genom prat ^^ Alltid trevligt att prata bort tid. Iaf så gick dagen segt och ingen god mat heller. Sedan avr det orkester efter en helvetesfärd. Vad det körkortet kom ifrån undrar jag skarpt. Men men inte mitt bekymmer.

Vill ha min lön så jag kan shoppa. Känns om man är fast här för jämnan... Uff på det. Men helgen bjuder iaf på lite kul och ett kalas :) Så man får säkert god mat :D

Måste använda kameran får sätt in det i skallen. Börjar bli lite bilder ju...

>Ciao!

2 September

Livet är som en tapet just nu. Inget speciellt händer och jag behöver använda kameran igen.

Iaf så var det skolfoto och då fick jag höra att jag hade bra ögon. Nja har ju linser men fina var de tydligen ^^ kul att även han kunde göra bort sig snyggt :)

Iaf så vill jag ha lov igen. Eller iaf ha tid och ork att göra något med mina vänner. Kom på att jag hade läxa i ReBe så har glömt skriva till Ika min sötis. Suck, nu är det ändå sent så får be om ursäkt och fortsätta med de fördömda konteringarna! Imon är man inte hemma förrän sex heller fast börjar sent :)

Sen mina vänner är det fredag och då är det nästan helg :D

Hoppas allt är bra!
>Ciao!

1 September

Sol, ljus och värme :) Dessutom fick jag ha bilen till skolan idag vilket var skönt. Jobbigt med värma bussar även om det oftast fungerar bra. Fick smörgåstårta av klassens födelsedagsbarn så slapp skollunchen, lyxigt! Sedan har dagen faktiskt gått ganska fort.

Var i kyrkan i eftermiddags och det slutade med att jag hoppade på en fortsättning av UP (Ung Pilgrim) så ska på fyra läger under ett år och sedan kanske en resa till spanien :) Första är redan den 25-27 September så får pussla lite så jag kan fira morfar oxå :) Den lille token fyller 70 den 25 sep.

I alla fall så känns månaden lite roligare med ett läger på G. Så ska njuta av det och ha kvar min positiva sida som jag på något konstigt sätt fått denna veckan, tror ni den håller i sig?



Hoppas alla får en bra dag!

RSS 2.0