29 April




Kvällsstassen. Myspys väder ute med sommarvibbar överallt!

Dagen har spenderats i trevligt sällskap och ikväll blir tven och jag bästisar ^^ De var väl det :p

Hur firar ni Valborg? :) 

28 April


Idag blev det den nya kjolen mamma tyckte jag skulle slå till på. Vet fortfarande inte vad jag tycker om den. Funkar väl ^^

Idag skiner solen och de är sånt där underbart vårväder :) Just nu sitter jag och blir lite rödare på balkongen ^^

I övrigt har jag haft två föreläsning var av den ena verkade pågå för evigt och den andra nästan var rolig :) Ikväll blir det att tvätta iaf... Mindre kul men ett måste! :)

Sitter även och lyssnar på Veronica Maggios album, får säga att jag gillar det. Mycket bra i det :)

Har ni lyssnat på Maggios album än? :)

Min outfit!



Så en freakbild och två normala ^^ Vackert!!

Tunika - H&M
Jeans - Nya från Cubus
Jacka - Ullared (Ge-kås)
Skor - Converse
Klocka - Guldfynd
Ringar (typ osynliga) - H&M

Taget på frödingshöjds balkong ;)

27 April


Så såg det ut precis innan jag åkte hemåt innan påsk och nu står det tulpaner jämte färdiga att slå ut! Måste komma ihåg att visa er, så fint :)

Idag vaknade jag rätt grinig och seg, tog en dusch och kollade igenom livet på datorn och ser att resultatet från grupparbetet var inne, HAPPINESS! Ett strålande betyg ska ni veta! hehe!

Så idag står det föreläsning och skrivande på schemat. Ikväll tänkte jag se om det fanns någon sen tvättid annars kommer det krisa sig en del... Nåväl, den som lever får se ;)

I övrigt så ligger solen under moln idag så funderar på jeans.. Fick ju nya när jag var hemma :D

Har ni något favoritplagg i garderoben som aldrig slutas användas? :)

26 April


Detta är då dagens vackra klädsel ^^ Fynd allt ihopa! Ja mena byxerna för 25:- och tröjan fick jag av mamma så bara skorna som faktiskt kostat mig något ^^ DE E NICE!

Idag mina fina har jag tagit mig ur sängen, varit på föreläsning som var syrefattig och aningens sömnskapande. Men den gjorde mig nog lite klokare om inte annat så lättare att hålla isär en del begrepp :)

Därefter gjorde jag mat hemma innan jag strosade upp till universitetet igen för ett SVIK möte :) Var trevligt och mycket förvirrat så passade på att handla efter det ^^ Så nu har jag mat i kylen igen :D hehe!

Sen var de två knasiga gossar på ett kort besök som jag umgicks med för nån vecka sen, fast då med alkohol ^^ höhö! Skumma bananer de där xD

Så nu sitter jag här och funderar på mat och tv. Eller se om Änglagård för känns som om jag missade halva filmen igår (A) haha, många knasiga scener på en gång ^^

Vad gör ni idag? :)

Annandag påsk


Så läcker var jag på glamouraftonen! Vet inte om jag vågar mig på en hel bild, såg ut som en mupp!

Idag har jag iaf suttit på swebus i fyra muntra timmar. Varför ljuger jag? De första två timmarna var bra sen blev de för mycket folk och en full buss gör mig klastrofobisk. Så försökte sova vilket funkade i 20 min sen var de kört, fram kom jag och varmt var det såklart. Dog lite sakta i uppförsbacken ska ni veta! :O

Kom hem och drog av alla kläder och på med en sommardress innan datorn gick igång och matvarorna hamnade i kylen. Nu filurar jag på mat, igen. Men är inte så pepp på det.

Turligt nog har jag två filmer från lovefilm att gosa ner mig med i afton :) Härligt!

Hur har er påsk varit? :)

Låååångfredagen


Imon is it this place! Då ska man få le massor och förundras, min lilla kick :)

Så mina fina flickor var här på en afton i tjejsnack ^^ De började med miss av ögonmasker och fortsatte med tacopaj iaf :) Mycket gott och därefter en MYCKET god tårta med små hemligheter i ^^

Därefter vart de massor av härligt prat om allt mellan himmel och jord innan en ostbricka dök upp :) Därefter bler de mer prat och lite lek innan vi var lagom trötta och avrundade aftonen :) Mycket lyckat!

Idag blir det att kika förbi Ika om hon är hemma och lämna presenten jag tokglömde igår och sedan vidare till Em's :) Lär bli en del prat där med ^^ Sen äre slapp!

Hur fördriver ni långfredagen? :)

20 April


Vackra saknade Karlstad. Tur att man bor där oftare än hemma ^^

Då var man hemma. Härligt och irriterande på samma vis. Familjen är min lilla lycka iaf, då får man ventilera lite :)

Idag har det varit segt att ta sig upp men ikväll ska de firas. Fira Katlin med pompa och stå. Ska bli riktigt kul kan jag tycka! :)

Imon blir det ju Borås och ev en maskerad afton som jag just nu inte förstår mig på alls. Men blir nog bra men mindre bloggande ;)

Så vad har ni inplanerat för skärtorsdagen? :)

19 April - Hemfärd!


Hit ska lilla lyckliga jag idag! :D Fast mindre snö skulle jag tippa på ^^

Så idag blir de slutpack nu, sedan seminarium, sen hemfärd med ett evighetståg. Nämnde jag att jag hatar att åka tåg? ^^

Hur som haver ska det bli superkul att få gå av i Halmstad som ligger mig varmt om hjärtat. Sen tänker jag banne mig köra hem för att jag kan! Älskar att köra bil :D

Har ni någon stad som ni bara älskar för att den fylld med minnen? :)

18 April


Frukost på balkongen, did I like it? - I loved it!

Så dagen började med frukost på balkongen och jag njöt som bara den! Bara en klänning på och sol genom öppet fönster med mjuka vindar. Synd bara att de blir så galet varmt på två sekunder. Kan hälsa att jag är riktigt röd och fin ^^ höhö!

Så idag blir det att skriva på arbete som ska redovisas imon. För imon är det bara det och sen hem! IIIH! Så galet göttigt! :D

Hur som haver ska jag även hinna med att handla eftersom jag ska sitta i fyra timmar på tåg för att ta mig hem.. Mindre kul! Tur att morfar ska få skämma bort mig när jag väl är i Halmstad ^^ hihi!

Så har ni sol och ska ni njuta av den denna dag? :)

17 April


Åh! Underbara Cubus som jag äntligen ska få åka till! Tok älskar den röda och funderar på byxorna till min knallrosa överdel :D

Idag sov jag löjligt länge. kom upp ur sängen halv tolv. Elva timmars sömn. Något måste ju vara fel för så länge ska man inte kunna sova. Nåväl drömde en massa knäppt på det och nu har jag ägnat dagen åt att packa, planera och ska snart få i mig mat... fast är inte särskilt hungrig men kroppen behöver ju näring... Få bli något lätt :)

Sen tänker jag sätta mig i solen och njuta så mycket jag bara kan! Så galet skönt!

På kvällsschemat står det bugg om min kompis fortfarande är på. Sedan är det en ny vecka... igen. Går fort nu :)

Vad gör ni denna härliga söndag? :)

16 April


Tradera... JAG VILL HA!

Sooooooommarnatt! När vi svävar fram i mörkret, AHA!

Idag är jag så där seg och slö. Med mensvärk som molnar... Ja en ypperlig toppendag, verkligen!

Solen skiner iaf, man kan kanske sola lite. Isåfall blir jag lite gladare.

Satt nyss med melodikrysset och förundrades över att jag inte på något vis kunde framkalla nians musikprov för att få svar på ett tyskt klassiskt stycke. Helt otroligt vad lite man lär sig när man inte är intresserad ^^

Hur som haver, lördag är det iaf och det är nice! Imon blir det bugg och på tisdag hemfärd. Längtar!

Vad gör ni denna fin, fina lördag? :)

Dagens outfit


Klassiskt, snygg och elegant. Så här vill jag se ut i sommar :)

Allt är från H&M och tunika+shorts från B.B

Tunika - 149:-
Shorts - 249:-
Ballerina - 99:-
Ring - 49,50:-

Korkskruv


Bara för mamsen som älskar mina korkskruvar! ^^

Förresten... ni vet klänningen jag ville ha? Tjena gräddbakelse!!


Jag anser mig vara hyfsat lång men den här klänningen fick mig att känna mig riktigt liten. Nä inte min grej!

14 April


De två favoriterna, men var inget som jag sådär bara måste ha. Lite besviken...

Idag släpps de och som Anna upplyste mig om så har det antagligen funnits i butik större delen av veckan. Suck säger jag bara. Nä blir nog inget denna gången, har kvar min fina från Garden Collection :)

Idag är det föreläsning om projektdesign eller vad de hette. Allmänt segt och trist kan jag tycka. Men allt ska ju inte vara roligt jämt ;)

I övrigt så måste jag både packa och städa idag. Förstår inte var tiden tar vägen. Bara svävar iväg. På tisdag är man hemma. Ljuvliga småland ^^

Men först mat och lektion, samt kläder att ha på mig ^^

Har ni några planer för helgen? :)

Min outfit!


Ser ni tuffingen? ;)

Klänning - Från Ida ursprungligen H&M
Kofta - Bikbok


Åh sådär snyggt röd blir jag xD

12 April


På torsdag, på torsdag, på torsdag... (rytmisk mantra) 199!

Idag är det tisdag. Solen ligger och väntar bakom molnen. Jag har en lätt rodnad på armar, bröstkorg och i ansiktet. Solen tog sådär härligt lagom igår :)

Idag står redovisning på schemat oxå ska jag städa och packa idag. Eftersom jag vill ha andra planer resten av veckan så får jag göra det idag. Även om jag inte vill eller är ett dugg sugen på det.

Hur som haver så tror jag på en bra dag!

Vad tycker ni om H&Ms conscious collektion? :)

11 April


Jag vill ju fortfarande ha den där perfekta maxiklänningen och här är två till :) Den första är från Lindex och kommer snart till butik och den andra är rån Kappahls vintage stories :)

Idag har jag börjat dagen med projektarbete tillsammans med Ida. Därefter parkerade jag mig i solen med en klänning jag fick av henne. Njöt och fick en lätt rodnad. Sedan fick jag för mig att jogga en runda men kände hur lugnorna dog och upptäckte att både näsa och hals var tjockt av vad jag antar är pollen. Mindre bra där. Så nu njuter jag av kvällsolen med ständga fönster på den inglasade balkongen innan jag ska sätta mig vid tven en stund innan sängen :)

Så jag har haft en underbar dag och njutit av solen!

Har ni haft det bra idag? :)

10 April


Åh! Så galet, galet perfekt! 350 :- fårn Monki!

Idag väckte morfar mig. Tror jag är hyfsat saknad nu. Själv njuter jag för första gången av att vara själv en dag. Men imon blir de projektarbete och kik på kläder :)

Har hunnit äta smörgåstårta som jag gjort själv dagen till ära och läst 1,5 kaptiel i boken som vi har nu. Den är hyfsat tråkig så känns ju si sådär helt ärligt. Men det kommer nog :)

Har ni en bra söndag? :)

9 April

Glad!

Väcktes vid elva av Hanna och sedan blev det snabb städning och frukost. Slutade med att vi satt på balkongen och pratade bort tre timmar. Välbehövda för min del. Gjorde mig lugn och glad igen. Finns ju hopp :)

Igår var det ännu en snurrig afton. Kom hem tre och var ordentligt trött i kroppen iaf. Men ikväll blir det film och mys :)

Vad gör ni en lördag som denna? :)


Försenad outfit! Jeans - Cubus, Tröja - H&M garden collektion, Skor - Converse!

8 April

Fredag. Nä ingen lycka i det ordet idag.

Har en enda låt på repeat och önsakr mig bakåt i tiden. Hopp om något nytt och vill ändå ha det förflutna i nuet.

Ja jag svamlar. Jag vet inte ut eller in idag. Jag vill hem. Så mycket vet jag. Förstår inte heller att jag har seminarium på tisdag. Att jag ska orka göra något i helgen. Får göra sitt bästa antar jag. Idag tänker jag iaf kika på present. Om jag kommer iväg.

Men det är iaf Talang på tv ikväll. Någon underhållning som kan få mig att le.

Vad gör ni denna fredag? :)

7 April

Idag är det en sådana där dag då inget verkar bli som man vill. Håret rufsar, sminket blir okej, kläderna är fel hur man än gör, man känner sig nere och ändå lyser solen. Just en sådan dag är det idag!

Så därför tänker jag göra allt för att det ska bli en bra dag. Kanske därför det var korkat att spela en låt som jag vet får mig att gråta på morgonen, men vad gör man när man handlar innan man hinner tänka?

Hur som haver är det föreläsning och sedan utgång idag :) Funderar på att fråga om jag får vara chaffis ist... ^^

Sen är det ju så att den som lever får se :)

Vilket humör är ni på idag? :)


Japp, ett ensamt kalt träd i ingenstans är jag det!

Min outfit!


Barnsligare mysklädd går nog inte :)

Tröja - Cubus
Linne - JC
Chinos - Joy (rosebud)

Sommarens önskningar



Dessa är från Gina tricot och jag kan verkligen inte bestämma mig om jag vill ha en i färg eller inte... Suck.

5 April

Exakt två veckor kvar till hemfärd! :)

Igår var det verkligen en galen dag, enbart av personliga skäl. Helt crazy. Nåväl.

Idag ska de handlas och buggas hela aftonen :) Buggavslutning med liveband och uppvisning. Ska bli grymt kul! Övrigt så ska de städas. Ser hemskt ut... Skrämmer mig själv. :O

Gråmulen dag och jag är hyfsat glad, sounds good! :)

Vad gör ni ikväll?

4 April

Tyst lägenhet. Ovilja till att göra någonting och inser att jag måste göra något för att inte bli tokig.

En inte allt för bra dag idag. Får hoppas på ett bättre slut av den.

Nåväl, tänkte göra mat snart och kolla om de har någon tvättid. Sen får jag väl gå en promenad eller något för att fördriva tiden. Som sagt lite nere idag ;)

Vad har ni för planer i veckan? :)

Älvornas dans




Älskar de mystiska ljuset som blir av dimman. Så vackert :)

3 April

Första vårregnet. Mamma vad underbart!

Detta är mittt vårtecken och som jag längtat! De är för varmt för snö och luften är fylld av dimma och det droppar härligt lite överallt. Så jag vaknade med ett stort leende på läpparna idag!

Därför tänker jag städa och ev. ta reda på hur man gör med den där deklarationen. Verkar ju löjligt enkelt... Nåväl ^^

Söndag it is! Vad gör ni denna dag?

RSS 2.0