New Moon



Jag får ju säga att jag gillade denna bättre än ettan. Men tydligen var den inte lika spännande som den första men vad vet jag, jag sitter ju hellre och läser om böckerna även om jag föredrar filmen, går ju snabbare ;)

Det bästa var nog att Bella ÄNTLIGEN kunde visa några normala känslor. Fast till Jacob då. Skumt de där, längtar ännu mer efter trean som enligt mig är den bästa av de fyra böckerna :)

30 November

Sista november idag och som firande av det regnar det självklart ;)

Men men så kan det gå. Idag hoppas jaga tt jag ska få någonting gjort för det är verkligen på tiden. Det är helt otroligt vad efter jag ligger med allting. Hmm... Får ta tag i det där.

Men ajg har ju glömt att vara aningens mallig. Första gången jag gissar på en som kommer 2:a i Top Model.. ^^ Skojigt värre för mig!



>Ciao!

27 November

Go kväll!

Så idag har jag mina underbara tjejer varit i Borås. Riktigt roligt och mysigt på samma gång. Jag hittade iofs inget roligt och blev verkligen besviken när shortsen var slutsålda på Kappahl. Snacka om nit! Men de andra hittade något fint att ta med hem :)

Just nu är jag helt slut efter att ha varit i kyrkan och lyssnat på Tojje. Hade redan hört allt så kändes ju oehört roligt, not. Nä skönt att få vara sur hemma lite. Trött är man ju oxå. Skulle behöva beklaga mig hos någon men Per har blivit lite väl ego så näää....

Men jag ska inte klaga på andra bara för att jag är grinig. Fredag ju! :)

>Ciao!

25 November

I går var det en månad kvar till julafton. Jag börjar faktiskt små längta. Lov och frihet. Nu har tydligen mitt läger ställts in oxå. Värdelöst. Ingen bra dag idag. Regn, inga roliga kläder, inställt läger och massa problem. Blä.

Men i övrigt så tror jag allt är bra. Städa mitt rum igår, fadderföretagsbesöket gick bra. Så helt åt tusan är det ju inte :) Tur att det finns både ljusa och mörka fläckar i den stora gråa massan ^^

Nä nu ska vi inte prata mer om det. Shortsen som jag visade i förra inlägget fanns inte här i Gislaved. Har aldrig varit så frustrerad över en sån sak. Irriterande. Men men ska ju till Borås på fredag oxå :D

>Ciao!

Pyjamas Drömmar


Lila shorts och vit tröja - Kappahl 99+149
Nattline och pyjamsset - H&M (Minns ej pris (A))

21 November

Blev verkligen inte som jag tänkt mig idag. Kom hem med ett par stövlar och bara två vanliga brottarlinnen från JC i klädesväg. Ovanligt för att vara mig. Kanske blir mer nästa vecka om vi kommer iväg :)

Just nu ligger UP-dagen lite på sne så måste få tag på Louise i veckan. Måste oxå få ut en vettig kopia av marknadsundersökningen vis ka ha på torsdag och även ordna frågor till på onsdag. Hmm..

I alla fall så känner jag mig upprymd idag. Vet inte varför men så är det :) Känns bra!

Fast hade en dröm i natt som förbryllar mig. Personen i fråga visade sig ha flera sidor och det var konstig miljö och inget stämde. Blev riktigt orolig men bleså stressad av att bli färdig för avfärd mot Halmstad att jag glömde bort det även om det gnagde i huvet. Värsta är att personen i fråga verkar vara som bortblåst. Suck jag och mina galna problem som är så viktiga.

>Ciao!

Kanske...?


Hittar man något av dessa plagg finns det en risk att de hamnar hemma hos mig. Är särskilt ute efter leggingsen. *Hoppas*

Seriöst?



Vilken tanke slog honom egentligen? Gravid, i ett bostadsområde och jag fattar verkligen inte grejen. Varför ens försöka med en gravid? En mer väntad reaktion hade ju varit att han vänt i dörren när han såg magen men nej då. Han våldtar henne. Ibland ser jag verkligen inte logiken...

Gör ni?

20 November

Ny dag men inga nya krafter. Vill ligga i sängen igen. Är trött och jag kan ana varför men känns inte relevant att skriva ner. Så i alla fall så är det en dag med sol. DET NI!

Så man kan ju glädja sig över det lilla. Ska iväg till Boda Borg i sävsjö ikväll med. Vet faktiskt inte om jag känner för det men man får ju se. Har anmält mig så får väl helt enkelt dyka upp. Men blir ju Donkan iaf ;)

Har klänning på mig och känner mig en gnutta fredagsfin. Alltid något ;) Fast vet inte vad jag ska ha ikväll. Hmm... Några bra tips?

>Ciao!

Svininfluensan

Min kära lilla söta mamma har varit emot att ta sprutan sedan det kom ut. Idag fick hon argument för det. I en artikel från västbo andan (lokal tidning) så innehåller det kvicksilver och ger bara 90% skydd under en viss tid. Mycket intressant läsning. Jag ingår iofs i en viss riskgrupp men jag ahr haft vanlig influensan och den dör desto fler pga så jag ska nog stå över. Gillar ändå inte sprutor och sådan där jox!

Så vet ni alla det ^^ Plus att en rejäl förkylning verkar skydda lika bra. Fast vad vet jag?

18 November

Ibland gilalr jag salskrivningar och bussar. Som idag. Blev klar på 120 min och hann med bussen hem. Livet är på topp om vädret int öst ner över mig. Värst var det i morse. Ösregn och blåst så vattnet hamnade överallt och ingenstans. Men men efter salskrivningen ser det rikitigt ljust ut!

Därför ska jag dagen till ära se en film och skriva G-uppgifterna till psykologin! Gud vad jag är duktig av mig (A)

Har inte kommit igenom sista boken än och den börjar bli dryg. Tredje boken är verkligen bäst och just nu längtar jag som en galning efter den 29 nov så jag får se New Moon på bio :D Klart man är efter man är väl inte född igår?

Hur som helst så är jag sugen på godis igen. Förstår inte detta...

Ha en toppen dag!

>Ciao!

17 November

Hmm Emilia har gjort det igen. Men inte till min glädje denna gången. Irriterande att jag ständigt lyckas...

Idag är det en strålande dag. Förutom att jag inte förstår matten då. Men det går ju ordna ^^ Ska snart gå och sätt amig för att läsa igen, är inne på sista boken nu ju ^^ Sedan ska jag panika över psykologin och äta middag. vad det nu bjuds på idag. Hmm...

Så människor idag är det bara kören i övrigt på schemat. Om man inte ser paniken inför salskrivningen imon då ;)
>Ciao!

16 November

Idag har jag haft en jobbig monotonsk och lite zombieliknande dag. Men hade en väldigt givande helg, bara det att den tog musten ur mig ^^

Så framöver ska jag försöka umgås med vänner så mycket som det bara är möjligt, de är ju dem som betyder mest :) VIlket min kära Erika fick mig att inse ännu en gång <3

I övrigt så har jag haft psykologi som ger mig panik, svenska som var långsam och religion som var givande. Imorgon väntar mer panik på psykologin och en trevlig mattelektion :) Sedan är det salskrivning på onsdag. Det bästa är att jag får gå hem sen. Halleluja! Det lär inte gå bra iår nämligen. Hittar inget kärlekstema någonstans. Bara massa miljö och kränkningar. Tråkigt!

I övrigt så har jag plöjd Twilight böckerna igen bara för att jag ska se andra filmen snart. Man kan inte bara se en liksom ;) Dessutom är det så sjukt bra så man fastnar direkt. Förstår inte dem som inte ser det underbara med böckerna. Filmerna är okej men böckerna slår alla kärleksböcker på fingrarna :)

Så nu när ni vet vad jag underhåller mig med kan vi titta tillbaka lite på helgen. Förfesten innan parken i lördags blev ett trevligt inslag som var väldigt oväntat ^^ Lite tokigheter men det var trevligt, fast inte lika roligt som parken ^^ haha där kände man igen folk och blev omtumlad av alla människor alla andra verkar känna :p Sedan var det oj-oj's och hem. I säng klockan tre och vaknar 11.24. Pinsamt för att vara mig och jag som körde. Nåväl middag hos mormor och resten av tiden i sängen med min bok. Efter det var jag på väg upp till Villstad kyrka och njöt av en Taizémässa. Längtar rejält till nästa UPP-Läger nu :D

>Ciao!

Fredaen den 13 (November)

Hej på er mina kära vänner!

Har varit mycket som rusat på denna veckan så har legat lite lågt. I går var jag på Kunskaps & Framtidsmässa i Gbg och träffade Line och hittade drömstället att plugga på för egen del. Karlstads Unviversitet. Nytt snyggt och romatikernas stad :D Me like!

Så i alla fall så går livet på som ett skenade tåg. Blir rösthälsa och parken imorgon. Söndag är det sovmorgon, mormormiddag och Taizémässa som gäller.

Det känns som en bra vecka faktiskt :) Snart är det ju jul oxå ;)

>Ciao!

Jultankar

Sitter och sjunger på last christmas. Är det ett tecken på att jag vill ha jul lr för att jag känner mig lämnad och börjar tänka på andra gossar? Hmm...


Fast tänk på allt de röda som snart kommer. Bara någon vecka kvar innan första advent ju :) mystider det!


Kanske får börja planera julklappar snart. De som är så tråkigt!



Snart December! ;)

Tack mina underbara läsare!


Jag är så chockerande glad över min nya statistik! :D

Så oehört roligt att ha så pass många läsare dagligen! Ni är guld värda!

Varmaste Tack!

9 November

Ny måndag nya laster. Talet gick okej men hade en enorm klump i halsen efter tre tårframkallande tal innan mig. Jobbigt att se någon annan gråta. Det påminner mig alldeles för mycket om farfars begravning då jag tröstade pappa. Vill jag helst slippa uppleva igen. Inget roligt alls. Jag ahr iaf svårt att se andra gråta för då gråter jag själv.

I övrigt så sov jag väldigt gott i natt och dagen har varit bra :) Hann mycket på religionen och filmen på psykologin tycker jag är bra och vet redan allt i förväg för att jag redanm sett den vilket jag faktiskt tycker är bra :) Hoppas det är fint väder så jag kan gå innan jag sätter mig och formulerar frågor till i morgon om Kaj svarat. Annars ska jag ringa honom nmär jag kommer hem. Måste veta vilket så jag vet om jag får sova eller ej imon ^^

Gud va jag pratar idag då :O

>Ciao!

8 November - Fars dag

Så idag blev det middag hos oss och fika hos mormor och morfar. :) Mycket gott och mysigt.

Gårdagen blev riktigt lyckad hemma hos Lollo. Vi såg på film och diskuterade om datum och vad vi skulle göra så det kan nog bli riktigt bra om vi får ihop det :)

Jag är äntligen klar med mitt svenska tal och ska kanske kolla igenom mattetalen innan jag går och lägger mig. Samt att se top model då ;) Det får man inte missa!

Så min lilla pappa och morfar har blivit firade och jag hoppas alla haft en toppendag!

>Ciao!

Vetskapen om fakta

Såhär har min kärlekssaga slutat. jag är kär, han är det inte. Mil mellan oss och det är avslutat. Igår var första dagen jag verkligen kunde släppa hoppet. Glad för att jag kunde det, smärtsamt men jag mår bättre nu. Jag ahr en chans att komma över det och hitta någon annan som betyder så mycket. Får bara vänta och se vad livet erbjuder. <3

7 November

Tung morgon. Ville inte alls gå upp och leva mitt liv men var illa tvungen. Så tog mig upp och till kyrkan och konfimandrarna. När vi ska ha drama så spelar jag ännu min roll men de fråga om det och jag fick berätta. Kändes aningens bättre efteråt.

Idag ska jag i övrigt städa mitt rum och planera med Lollo ikväll :) Blir nog riktigt mysigt skulle jag tro.

Lördag som är grå som alltid verkar det som, så länge det inte snöar är det en fin dag ;)

>Ciao!

I need them


Iofs bara accessoarer men de har många nya klänningar och jag börjar bli sugen på ett paljett leggings :)

H&M - Nyheter

6 November

En månad sen idag. Usch, tur att det är fredag! :)

Så idag vaknade jag till en grå morgon, GUD så underbart! Ingen snö :D Firar rejält med klänning och mår som en prinsessa. :)

Idag så är jag ledig. Hela långa eftermiddagen så ska gå och titta på Idol ikväll om jag inte börjar små planera med Lollo :) Men man får ju se hur det blir med den oplanerade eftermiddagen ;)

Så idag är det en rungade bra dag, hoppas ni oxå har det! :D

>Ciao!

5 November

Det snöar. Det har lagt sig. Min dag är förstörd. Alla kommer idag oja sig och glädja sig av det söta och mysiga vädret medan jag går i mina gråaste tankar som innehåller mycket het värme. Snö är slask, en annan form av vatten, därför föredrar jag regnet för det visar iaf sin rätta form. Usch för snö.

I övrigt så ska jag idag ha både oboelektion och orkester, redigera och skriva klart religionen. Om jag nu minns talet som är sjukt oförberett och oklart oxå. men det känns som om det går lättare att göra och religionen behöver tiden. I övrigt så ahr jag för första gången på mig mina mörka jeansleggings. Har redan fått dille på att dra upp dem, måste hitta någon lösning till det där.

Så mina vänner ha en bra dag för min är då redan dålig!


>Ciao!

Natti!

Nu har jag skrivit fyra sidor religion. Har ont i handleden. Ska kika över talet oxå sen ska jag sova.


Natti små änglar :)

Nyårs glans


Vill verkligen ha den guldiga med rosett men plånboken säger nej. En sko för 299 som du använder en gång är inte värt det. Ynk på det. Men den andra är ju oxå fin, på ett icke-nyårs-firande-sätt, för 199. Hmm...

Gina does it again


hade man haft råd i denna månaden hade jag antagligen köpt iaf skinnpajen. Perfekt till nyår!

4 November

Nu ska vi reda ut en sak. Jag sa att jag blev 18, halft = 18,5 år. Inte snart 18. Då har vi rett ut det ^^ Jag fyller btw den fjärde så idag är det åtta månader kavr tills jag blir 19.

Så idag har jag haft en urusel morgon. Helt värdelös oxå är det kallt och min svenska tal ligger fortfarande hemma. Så religon utan källor då ^^ Låter ju såååå bra, verkligen.

Somnade gott igår iaf :) Idag har jag inget på schemat mer än att skriva så det ryker om tangenterna. Inget roligt alltså men ett måste. Hinner inte på torsdag och gör jag det får det bli justeringar.

Annat än skolan? Jag köpte nya vanliag tjockare strumpbyxor idag på kappahl. Behövde nya så det var ett bra beslut. Ska man bara hitta resten och överleva till december då jag får köpa nya tunna strumpisar i Ullared :D

>Ciao!

3 November

Uj uj inte långt kvar tills man är 18, halft ^^ Bara två månader ;)

Så idag är det en grå, tråkig och grinig dag. Själv är jag ganska munter. Jerker hade en trevlig morgon, nästan bättre än gårdagens ^^ men i övrigt så går ju dagen faktiskt framåt :)

Framöver ska jag ah psykologi och sedan hem och gå eller skriva klart talet och jobba med religonen. För att sedan sjunga och rusa hem till desperate :)

Hade lite problem med att somna igår men efter en timmas prat med Isak så hade mycket lugnat sig. Dock avr det Ika som gjorde mig glad i morse :)

Dagen till ära har jag på mig mina nya rinagr som jag fortfarande inte visat. Gillar inte kameran :p

Anyway, så ska jag gå nu.

>Ciao!

HAPPYFACE!


Ett ministeg för folket, ett megakliv för mig :D

TACK!

Mystiden är här :)


Mystiden här för november är en grå och mörk månad som vi måste lysa upp med tusen vackra ljus :)

Så om jag inte gör något på fredag ska jag sätta fram en hög och titta på film ^^ Om jag inte kan locka någon annan att mysa loss på riktigt med :D

Sysselsättning från Bloglovin'


Årets underhållning när hjärnan är mos efter en skoldag ^^ Ullared klockan 20.00 på 5an ;)

2 November

Idag har det utvecklats till ett grått väder. Men Jerker skulle envist jobba trots att han fortfarande är lite små kraslig men det är ju hans val, hur osm helst så fick jag i alla fall prata med honom på morgonen så morgonen var riktigt ljus :)

Tyvärr så har det som sagt börjat småregna och Emma ligger hemma i 40 graders feber. Inte roligt alls, hade ju tänkt tvinag med henne ikväll :( Jaja blir säkert bra ändå med Eliin och Lollo som underhållare förutom Jonas ;)

I övrigt så hoppas jag att det klarnar upp så jag slipper dra på regnkläderna när jag ska ut och gå efter skolan. Sen får man ju se hur trött skallen är om jag gör något skolarbete eller lägger tiden på oboen istället. Känns nästan viktigare än att försöka hinna med lite till på något arbete.

Men tills dess, ha det gott :)

>Ciao!

1 November

Ny dag, nya bekymmer.

Idag vaknade jag sent så fick skynda mig upp och göra morgonens vanliga bestyr. Sedan blev det en stund till tven och film. Man ska njuta på söndagsmorgonen :) Men när maten kommit ner så var det dags för svensak talet igen. Det går framåt men stoppas hela tiden för att jag inte hittar någon bra inledning. Hmm.

Idag ska jag sjunga i Villstad med kören i en strypande kåpa. Helt otroligt att man faktiskt kan sjunga i dem. Men har min fina klänning under så blir väl bra antar jag ^^

Efter det så ska jag försöka komma ut att gå en runda men får se hur mörkt det är. Hatar att gå i mörker. Men det får tiden avgöra som sagt ^^

Hoppas ni haft en bra helg :)
RSS 2.0