27 April


Älskade tröja! -Lager 157

Klockan är nästan fyra och musikhjälpen kör reunion medan jag städar för fullt. Hade tänkt ta mig ner till affären med cykel men dagens väder är tidvis uppehåll med solglimtar som mixas med surmulen himmel och spöregn... Så jag har inte kommit iväg än.

Funderar dock på om jag vågar nu! Chansa och bli blöt eller att inte göra de alls. De är frågan idag!

Hur som helst blir de tydligen våfflor och SATC kväll hos mig i afton. Kan ju vara trevligt får jag ändå säga :)

Vad gör ni denna fredag? :)

24 April

Dagens jag och dagens naglar samt min kollektion (närmst iaf) av solisar :D

Idag har jag varit ledig. De resulterade i att vakna tidigt, somna om, vara supertrött. Men till sist fick jag skolarbetet gjort och jag borde nu ge mig av för scoutorientering... Fast jag vill verkligen inte. Huvudet värker och jag vill hellre jogga. Men men får väl bita de sura äpplet och vara en förebild!

Imon är de redovisning och styrelsemötet vilket jag funderar på att bygga på med studentpubs öl... Gött om de är lika fint väder som idag i alla fall! :)

Vad har ni för färg på naglarna? :)

21 April


Pascal i Trassel

Pascal kan vara den "sidekick" jag gillar mest i disney. Helt klockren! Älskar hans rörelser och menande uttryck!

Hur som helst har jag haft lyckan att varit ledig igår! Det reulterade i en storstädning där avlopp i badrummet rensades, mattor åkte ut, nya lakan och den vanliga dammsugningen. Det följdes av lyckoglädje när min fina vän vann universitetskampen i "Vem vet mest?" så numera är det Karlstads universitet ;)

Idag är jag slö och funderar på en promenad för att pigga upp skallen. Borde göra klart min text till torsdagen men är som sagt slö så vet inte om det blir så :p

Vad gör ni denna helg? :)

16 April

Den perfekta hemmafrun med skoberoende... iaf på våren och en svaghet för sneakers :D

Det är måndag och jag har kommit igenom den! Tyckte de var så segt att läman sängen i morse trots solsken så känns gött att måndagen är över till trots :)

Imon väntar med skola och vad jag hört ska de vara paneldebatt inför kårvalet! Kul ju! Ska dessutom försöka ta mig iväg till mina knattar i scouterna men de beror på hur mitt skavsår mår. Traska i skogen med skavsår är inte rock n' roll mina vänner!

På torsdag öppnar Lager 157 även här i Karlstad och jag är grymt sugen på att gå dit och kika! Var hur längesen som helst! Får försöka :)

Är ni lika galna i skor som jag? :)

Fredagen den 13 april


Älsklingskoppen med Scotts skiva "längtan". Tokförtjust i färgen och att de är en vågigkant :)

Min ljuva IKEA-hylla som jag faktiskt tycker att jag lyckats riktigt bra med! Jag brukar fylla mina förvaringsytor med skräp men den fyller en snygg funktion :)

Näst senaste solisarna som får mig att le av dess enorma storlek!

Mina nya älsklingar. Får ibland impulser av att vilja pussa dem så då brukar jag snöra på dem istället xD

Åh till sist! Grattis min fina Erika! :)

Har ni några konstigheter för er med era skor? :)

9 AprilDen här och jag är ytterst goda vänner. Den och jag har spenderat en vecka ihop. Förutom avbrottet när jag hämtade upp tre ljuvliga människor som gjorde min påsk alldeles suverän! Massor av disney och kramar följt av insikten att livet snart börjar igen. Att en vecka kan gå så fort är närmst läskigt!

Hur som helst ska jag hem i morgon och min nästa kurs börjar på onsdag och jag är grymt otaggad. Jaa de kommer väl med solen hoppas jag för just nu är jag trött på den vita himlen. Känns lite väl intetsägande.

Har ni haft en suverän påsk? :)
RSS 2.0