Fredag!!

Börjar känna fredags feelingen ^^ Så dagne blir kanske riktigt jävla bra ;)

När jag kommer hem ,antagligen med mamma, så ska jag göra små ärende och smita in hos Ika sen så är det fredag på rikigt. FRIHET! mihihi ^^ Nä jag ska se om de blir ku lr lets dance. För man vet sällan vilka som kommer te ku så de känns lite surt. Man vill inte riktigt gå då.

Drömde ännu en gång om Per på morgonen, en väldigt skum sådan. Men det var mysigt och jag börjar verkligen längta nu. Innan har det bara varit saknad men i morse var de blandat med längtan :) Så nu kan jag känna mig riktigt lycklig.

På lördag blir det nog Halmstad och då ska jag leta efter puder och nya jeans. Sen får vi hoppas att jag finner det jag söker så jag blir lycklig ^^ Bokade biljetterna igår med efter tekniska problem med mamma ^^ haha kul hade vi allt.

I går gjorde mamma ris ala malta oxå och usch va gott det var. Grädde är inte bra i mat ^^

Just nu sitter man och filurar på om Per bokar bio till Yes Man eller något annat konstigt han pratade om... :O Men det ska väl bli bra hoppas jag. Men jag är ändå sur. Han ska ha lanhelg. Gud va glad jag blev när han sa det... NOT!! Grr det betyder att man inte får någon kontakt med honom och kan i stort sett glömma att han existerar under helgen. Seriöst va glad man blir... Suck. Hoppas det är värt det senare.

Så i övrigt får jag se om det blir en kväll med Ika eller mamma. Fundera på godis eller chips ikväll. Men iaf :p

Ciao!

30 Januari

Åh jag älskar verkligen Ika :D Tänker dock inte erkänna vad jag inte kunde men va fan ^^
 


Så detta är det trevliga leket jag pysslar med :p haha

Så idag så ska man fixa lite sen är det allämnt slött, hade skrivit ett innehållsrikt inlägg men så dog datan och mitt intresse så...

Ciao!

Måste bara tillägga...

Jag har idag:

  • Badat två gånger
  • Duschat två gånger
  • Simmat två gånger

Ser även ni mönstret? MItt hår känns rätt strävt nu men smålandsstenar har väldigt mycket mindre klor än gislaved! Gud jag stank klor innan gör jag inte nu. :) Men kände mig nyttig.

Så har hunnit fixa med Weland, kollat biljetten och spelat oboe förutom simningen då :)

När jag pratade med Per var han riktigt trevlig mot vad han var på msn... Säkert msn sjukan, på ett vis där ett annat in real life. ^^ Men men ville bara säga detta :p

Natti!

Faktura leder till kundtjänst

Ynk... ska det vara så dyrt för en enda liten söt resa? :(

Först biljetterna på 204kr sedan hemskickning av biljett och faktura 40kr sedan betalning av faktura, antagligen 40kr till :'(

DYRA SJ!!! *BIIIIP* JÄRNVÄGAR SÄGER JAG BARA.... Nej de gör jag inte men bröööl!

Enda?

Är jag den enda på planeten blogg som sällan lägger in bilder i mina inlägg? :O

Bara för de blir de en bild ^^Detta vore en liten dröm att äga utan att se tjock ut i :D

Faktura

Hur ska man veta vad en faktura via brev är? Och tillkommer det verkligen en till avgift från bank eller post om man betalar via dem? Hjälp mig med mitt stora mysterium!!!

28 Januari

Som jag trodde kom baksmällen idag. Jag var väääldigt trött i morse. Jag orkade inte gå upp från sängen förrän hon var kvart i och fick därför stressa som tusan och var ändå näst först til bussen. Seriöst irriterande. Men så är det, stod och frös men fick åka lyxbussen jämte Marie så jag var nöjd. Engelskan segade sig dock fram och badet tog slut för fort så nu sitter man här igen och riktigt längtar tills klockan blir halv fyra.

Jag var dessutom extremt snäll igår. Jag följde med Emilia ut och joggade. Eller tja, hon joggade och jag gick snabbt jämte, då var båda nöjda ^^ Idag blir det simning på kvällen igen. Men innan dess så har jag miljoner saker att göra vilket känns si så där.

Per kunde knappt prata igår, verkade nästan undvika mig och jag fattade inte vad som var fel men så var det. Skumt som tusan men jaja jag får hoppas att det är röda veckan som leker med mig. Annars blir jag lite finurlig. Dock hade jag världens mysigaste dröm då han inte var sur för fem öre! :D

Jag känner att jag skulle behöva massage och att de där 15 dagarna verkar vara väldigt långa... Jag längtar till helgen med då jag kan leta nytt puder och jeans :) Hoppas dessutom att någon har tid med filmkväll för jag vill göra något kul i helgen innan jag är bokad i typ tre helger framåt... Ja jisses.

Ciao!

27 Januari

Min helg säger jag bara!!! Fredagen sitter jag hemma och slöar framför Lets dance med Ika via mobilen (A) På lördagen kommer vi lyckligtvis iväg till växjö och det visar sig att det inte varit så välplanerat ^^ Men vi hade kul och jag fick pussa Per så *bip* va nöjd jag var :D Tihi! En lång lördag som slutade med att jag var i säng redan vid tio. Sedan var jag uppe och skuttade vid nio och gick på gudtjänst vid tio. Sedan segade dagen sig fram... Urk va drygt det var oxå var Per på avtackning så fick inte ens prata med honom, men det kompenserade han under måndagen ^^ tihi!

Så igår hade jag en fantastisk dag. Började morgonen pigg och glad och i tid. Men jag hade ju sovmorgon slog det img när jag var helt klar. Så sitter hemma i en timme och jagar i väg syrran och tittar på tv. Sedan hade vi en lektion i Orgle och sedan var de matte, hann med massa :) Efter de var det en okej lunch och en klick svenska på det. Företagsekonomin var helt okej men jag var inte på topp just då. Kommer hem och vill inte göra någonting men försöker ändå. Går i väg på Stickcafét och ringer sedan Per när jag kommer em. Han hade tid att prata i hela 45 min! WOW ^^

Idag vaknar jag tidigt igen och jag börjar undra om det är något fel på mig eftersom jag är så pigg. Fattar ingenting! Men så är det så hittills idag har vi haft UF... Si så där just nu massa skrivande. Men bättre än vanliga lektioner ;)

I eftermiddag ska man kolla på Liza Design och sedan massa att göra efteråt och sedan kören, PUH!!!

Ciao!

23 Januari

Waaah! 20 dagar kvar :D

Imon blir det växjö och pussar för min del. Vi ska antagligen ha frukost med för att jag råkade säga det... Elin blev iaf glad och spann på tråden direkt. Gosh.

Det snöar idag.... Om ni inte vet det så avskyr jag snö därför att alla kläder som man har på vintern ser hemska ut på mig. Såg mina tre klasskamrater på vinteridrottsdagen o de såg ut att passa perfekt. Urk jag ser la snarare ut som en sur röd tomat :p Nej men usch för snö. Dessutom ska min älskade väska bli lagad av mormor och jag ska fram o inhandla godis, ev frukost, kolla klacken och ta ut penagr till morgondagen. Huu gå upp tidigt igen :O Men pussar i utbyte :D

Så vad borde jag göra nu? Låt mig tänka... Stänga av datan, klä på mig, göra vad jag borde och hålla mamma på gott humör. Kommer aldrig att funka xD

Ciao!

Busstankar

Igår när jag satt på bussen med mpan i öronen började tankarna surra igen. Tänk så mycket tid man spenderar på att resa. Man ska hit och dit och träffa i stort sett alla. Men man vill ju det. Oavsett om det är kellektivt eller med privatbil så gillar jag att resa. Sitta still och bara se världen fladdra förbi utanför. Mpan spelade låtar som påminde mig om massa som fick mig att tänka på både det ena och det andra, bra och dåligt. Men det är ju så.

Samtidigt så kom jag att tänka på resan till Öland. Jag kommer nog vara rätt skraj när jag inte har någon att prata med men det tänker jag inte säga till mamma för då lär jag ju inte få åka någonstans alls. Jag vill verkligen och hoppas att allt går bra. Annars får jag väl använda mina sociala skills xD

Tankar från de blå...

Tjejer börjar i tidig ålder att tänka på utseende och killars tankar om en. Hur kommer det sig att killar undviker detta till ungefär två år senare än tjejerna? Eller är det bara så att vi råkar missa deras mognad?

Smink verkar trilla ner i åldrarna, en del verkar nästan stolta över mensen. Själv blev jag retad en hel sommar med slutorden men du vill inte ha den! och tack jag vet, jag vill verkligen inte. Men ändå, bara tanken verkar klättra ner. Hur kan man frivilligt vilja ha skiten?
 
Åter till sminket, desto yngre ju mer, desto mer stil desto mer smink. Men så har vi då min syster som har en maximal egen stil och använder sällan smink trots att hon är bra på den biten. Också en sak att tänka på.

Hur kom jag då att tänka på tjejer i ung ålder? Jo jag upptäckte att min vän i samma årskull är först med att bli 18år. Sjukt vad fort det har gått. Sedan pratar vi om anorexia i skolan. Klart att tankarna vandrar. Hemska tanke om de drabbar någon i min närhet!

Så kort och gott, varför klättrar allt neråt i åldrarna?

20 Januari

GRATTIS LINA!!! 18 år idag! :D

Vaknade vi fyra av att det var ett enormt oväder utanför fönstret. Dessutom slog det mig att jag glömt äta kvällsmat... Så magen kurrade när man vaknade. Blev dock ändå bara en macka för att jag är så långsam på morgonen. Just nu är det snö ute men jag hoppas att det försvinner, vill inte se bröten. I morgon är det idrottsdag och jag vet inte om jag känner för det. Urk volleybollen är helt okej men promenaden :O urk...

Annars så är det inte långt kvar till fredag och inte heller lördag :D Fredagen är man ledig på och då ska jag ringa lite och arbeta med preojektet för att jag måste. Sedan på lördagen så drar de iväg till växjö :D Skoj skoj säger jag bara. Vi behöver dock skjuts till värnamo, både dit o hem :p så blir te o dona med det oxå. Men det ska nog gå bra till slut. ^^

En vecka... Nä det låter knasigt men däremot låter det inte lika knasigt med tre dagar tills jag får krama Per igen :D

Såå ännu en dag i skolan ännu en dag närmare helgen :D Med tanke på att den börjar redan på torsdag så tänker då jag vara lycklig ^^ I övrigt ska jag sjunga i kyskokören idag. Jag vet de låter skumt ^^ men va fasen ;)

Ciao!

19 Januari

Jaa Eliin jag kunde ha ringt själv ^^ Men så hade jag skickat ett sms och det löste sig nästan... Iaf (A)

Idag är det utbildningsmässa och jag ska stå nere i entrén. Suck jag orkar knappt med skolan idag ju :O fast sovmorgonen var helt underbar :D Tihi

Jag tror jag går på droger och har problem. Det enda som surrar i huvet är sängen, tänk va skönt!

Jävla blogg... Skrivit massa bra och poff borta för att man är inne på två :@

Men iaf Behöver fortfarande skjuts till växjö som det ser ut... Bröl. Men vi har några extra kort o i värsta fall får vi väl åka tåg för nu vill jag verkligen dit. Just därför att det är ett sånt motstånd, oxå orkar jag inte konfan på lördag (A) Vill gärna ha en paus faktiskt. För mig är allt utanför vår församling paus ^^ Jag är så snäll jag vet ^^ MTM 13 mars sen ju :D

Borde nog börja på mitt projektarbete nu men bröl va trist. Sedan har man ett gäng visitkort att klippa ut... o leta dammvippa då ^^ haha se mitt arbete tar då aldrig slut :p Men jag fick iaf klart för mig vad jag ska välja att läsa nästa läsår. Hade fasen i mig panik innan :o Så nu vet jag de o de blir nog marknadsföring i kalmar lr halmstad under min högskoletid. Kan bli växjö med om kalmar o växjö slår ihop sig som det tydligen är på tal om. Men vad vet jag?

I övrigt så blir de nog bilder imon från mässan som jag är på ikväll :)

Ciao!

17 Januari

Jag tror att jag ärligt har blivit knasig. Eller väldigt poetisk och börjar våren tidigt iår, lr ngt? För andra gången på två dagar har jag tagit upp mitt nyinköpta block för att skriva ner tankar för speciella stunder, de vill säga när jag känner för det. Det första var när jag satt i bibblan i Gislaved och tittade ut. Blev en hel sida! När Isabelle, Lina och jag tog oss en fika på Cofféea så kliade det i fingrarna av att ta upp blocket o skriva, i stället blev de en diskution om film. Men sen skrev jag ändå en åtta rader i boken. Skumt säger jag bara. De skulle nästan funka i bloggen men tyvärr så blir det inte!

I övrigt så spelar syrran något kval idag och de ligger tydligen tvåa i småland/blekinge. Jaha ja, tryck ner mig lite till tack! Nä gladare blev man när ika skrev till en och ville göra något.

Ett annat problem är att Per tydligen ska vara med på stiftsungdomskvällen i växjö, som jag nämnde för nån vecka sen men han har inte sagt något. Ska jag bli sur eller bara låta det vara? Jag menar jag sa ju att vi antagligen skulle dit så ville han träffa mig och därför anmälde sig eller hade han glömt det och bara anmälde sig? Omd et är de senare blir jag sur, han ska inte vara så nära mig utan att träffa mig. SÅ idag kommer jag att trecka Eliins mobil för att hon ska prata med Gunnar så vi oxå kan åka. Hallå jag vill träffa min pojke!!! :o

Så nu mår jag mycket bättre :) Förstår dock inte vart alla får sin insperation ifrån till att skriva, jag skriver ju mest om blaha? men det ska tydligen fungera det med och jag skriver ju främst för att jag tycker att det är kul. ^^ Som ni vet (A)

Annars är det bra och jag drömde under hela natten att jag satt i Pers famn och mådde bättre än en prinsessa! Tihi :D

Förresten har ju inte visat mitt senate inköp för totalt 178 kr ^^ hehe Wedins och ullared -Ge-kås ;)Ciao!

16 Januari

Dagen då det blev fredag och jag anser att jag bör jobba... AJ! Det är en dålig tanke :O Nä bad Ika att dra med mig på något för jisses, kan ju inte sitta och jobba på en fredag. Det enda som ligger på schemat är att ringa Per ^^ Min lilla glädje på dagen :p Han var i kapellet igår vilket gjordemig smått deppig, gillar att höra hans röst innan jag somnar, jag vet jag är patetisk. Men någon måste ju vara det med ;)

Jag vill ha vår så jag kan köpa vårkläder utan att få dåligt samvete... Ärligt finns massa grejer jag vill ha men kan ju inte bara köpa massa grejer :O Joo om man varit rik hade man kunnat :p haha men det är man inte :(

Nä nu ska jag sköta mig bättre och återgå till arbetet i skolan ^^

Ciao!

15 Januari

Sova någon? Seröst jag tror jag har en enorm sömnbrist. I natt vaknade jag till och med :O Värdelöst. Sen har man ju orkester idag med så inte blir det mer sovande av det inte. Suck och Bröl.

Annars är jag lycklig och glad. Tror jag. Mitt hår ser hemskt ut och mina kläder är säckiga så det är väl en fråga hur resten mår :p haha men så är det första veckan i skolan, tack och lov är det ingen konfa i helgen så man har chasn att sova ut lite. Sedan bör man ju hitta på något under helgen så man inte fastnar i läxor. Jag måste dessutom skriva klart mitt projektarbete som ajg antagligen nämner dagligen. men det är sant och jag får ju inget gjort. Urk.... Ge míg tid och ork.

Men man ska väl inte klaga när man har det så bra som jag? Bortskämd, älskad i överflöd, massa vänner och mat var dag. Tja ibland är det bara lättare att klaga än att tacka vet ni... Gosh vilket skitsnack, klart jag får klaga! Jag har oxå ett psyke :o haha ^^

Ciao!

Boring

Okej detta är första gången någonsin jag tänker säga att jag önskar att det vart fler inlägg på bloglovin. Jag brukar sura när det är 80 st men just nu hade jag varit rätt glad, har så sjukt tråkigt för att jag inte orkar med engelskan mer och sen ska vi ha gympa, lek, kan faktiskt bli riktigt kul om jag är vaken. Jag är ju banslig som tusan av mig så ;)

I övrigt så får ni gärna underhålla mig på annat sätt (A) Åh jag vill att klockan ska bli fyra, jaha gympa då :O

14 Januari

Ännu en grå dag men utan regn. Det känns ju inte så roligt. Ika är fortfarande lessen vilket känns jobbigt. Inte kul när ika mår dåligt :( Men jag får hoppas att det är en period och att jag räcker till genom att finnas :)

Det har nog aldrig varit så jobbigt att ta sig upp ur sängen som det är nu. Orkar inte och vill inte. Det var så skönt när man kunde gå och lägga sig sent och vakna sent. Nu är man uppe till runt tio och vaknar död vid sex. Gosh kan inte vara hälsosamt. Men i eftermiddag ska jag bort till Lollo och se om det finns några vackra bilder från lägret och sedan tror jag att jag ska kika efter någon som vill simma med mig men det brukar vara värre. Men vem vet?

Förresten skola då... Mitt engelska arbete som jag så stolt hade knopat ihop igår och var klar, det blev felsparat och är numera värdelöst, jag vill gråta. Så nu sitter jag och skriver om det hela, känns rätt meningslöst men måste ju :(

I övrigt så hoppas jag fortafarande att dagarna ska gå fortare. Tydligen så finns det en oskriven lag om att förmiddagen går fort och eftermiddagen långsamt, matten är det enda som går riktigt fort :) Kul som tusan när man ligger före den vanliga planeringen :D Mihihi ^^

Nähä annars vill jag ha vår, ett par nya jeans, grejer från hm och sportlov för då får jag träffa Per :D Tihi!Ciao!

Speciell dag - 13 Januari

Pratade nyss med Per och helt plötsligt så bestämde vi att det idag skulle bli vår officiella dag. Gosh jag har pojkvän :o Tur för mig att Ika ville hem till sin pojke för oj vad jag rodnade! Men lycklig är jag, tro inget annat! :D Dessutom är det bara 30 dagar kvar tills jag får kyssa mina saknade läppar (A) haha Ville ni kanske inte veta men så är de :) Så nu skriver jag mitt engelska arbete och mitt huvud är fyllt med annat. Magen har kolsyra jag svär, skumt... men det är nog bara ett rus ^^ right?

Hemsk bild, så Lollo, make my day and send the photos please? (A)

13 Januari

Okej, andra skoldagen. GE MIG SÖMN! Jag saknar verkligen att gå o lägga mig vid elva och vakna vid tio :O Det var liksom så skönt och man kunde göra vad man ville för att man var ledig. Suck skolan är plågsam men man får iaf penagr ^^ hehe xD

I övrigt så har jag på mig läger kläder pga min sömnbrist och ser inte så vecker ut... Jag kan knappt dölja påsarna som jag skapat under ögonen. Seriöst jag tycker synd om skolan som ska överöeva mig...

Det regnar idag, igen. Jag som nästan hade vårkänslor här om dagen, gosh vad jag ångrar det. Det blev mörkt och regningt direkt. Surt sa fia säger jag bara. Urk för detta usla väder, man blir ju bara lessen och långsam. Man kanske skulle gå till en kurator? Berätta om livets tråkigheter för någon som får betalt? Nä det får Ika leva med gratis ^^ haha Nä usch jag käner mig nästan som en dålig människa pga det. men så kan det tydligen vara av naturliga orsaker.

Jag vill ha Per här. Då skulle jag kunna leva på hans energi men nä, x antal mil ifrån mig är han. Suck....

Ciao!

12 Januari

Gosh, vart tar dagarna vägen? :o Första skoldagen på det nya året och jag har huvudvärk och en mordisk känsla av att det blir lika stressigt som vanligt. Filurar dock på att försöka få en studieresa bara för att slippa undan någon dag extra ^^ hehe
Nä tiden verkar springa ifrån mig och det känns som om man inte riktigt hinner göra något åt det. Kommer tillbaka till skolan och får som vanligt veta alla prov som fyller ens kalender och sedan alla glada lovdagar :D Om jag får min praktik på Nordin så är min vår definitivt räddad :) Så i helgen händer ingenting och jag ser fram emot det. Då kan man göra planer och slipper tänka på massa. Dock behöver vi kanske ha en sykväll för vi har utbildningsmässa på måndag. :O *panik* Vi har liksom inga brodyr på våra vantar... Så det måste vi ordna, nog om skolan!

Jag mår faktiskt rätt bra igen nu när lingonvecka och skolan är på väg bort in i dimman ^^ hehe Ja man kan ignorera det med ;) Men iaf, stickcafé ikväll och sen ska jag kanske sjunga med mamma imon och simma på onsdag. Låter bra tycker jag får jag massa läxor över mig blir jag sur. Men där kom ju skolan igen :O USCH!

Per har varit allmänt frånvarande denna helg pga sin data och vän Björn... Kul för honom irriterande för mig (A) Jerker märker av att jag undviker honom och Christoffer har börjat inse ett och annat. Men jag är lycklig ändå och om jag inte är det finns ika så de lider då ingen nöd på mig (A) haha Dessutom är det bara fyra veckor kvar och den 12 Februari åker jag till Öland :D 

Nä nu ska jag ta tag i skolarbetet igen!

Ciao

3 Januari

Ika tittar konstigt på mig :O

Vi skulle iaf hitta på något idag med för att vi råkade ha sjukt kul igår ^^ Min syster och film underhöll rätt bra xD Men iaf så idag har jag inte gjort något vettigt och som ni märker händer fortfarande inget vettigt (A) synd att de är lördag dock, annars hade man kanske övervägt att gå o simma... Även om alla julmat väller ut :p haha.

Såå eeh ni vet ju hur de är, mycket att göra, BYE!

2 Januari 2009

Åhh jag vill tillbaka till Tallnäs >.<  Sjuuukt irriterande att de är slut!

Men vi har haft ett underbart läger dock :D Helt fantastiastiskt :D Bara känt sig lycklig och glad även om jag sov 4 timmar på nyårsdagen innan jag gick till frukost xD Bör jag inte göra om ^^ De är så mycket kul som hände så man vet knappt vart man ska böra men ett bra minne är fackeltåget och lovsångsgudtjänsten efteråt :) Man var så lugn och glad och alla människor var helt goa och ååh vad jag vill tillbaka! Men iaf ^^ Sedan är det självklart nyårsnatten :O Vid halvfyra får vi gå i väg för att göra oss fina till klockan sex. Jag är klar en timme tidigare och velar med halsband. Sedan börjar fototerron och mitt i de dyker Per upp, min nyårsdejt, och de börjas igen xD sedan var de spex och middag som man blev övermätt på. Dessutom var Per inblandad i ett av spexen fast bara som inspiratör xD Märkte det direkt och bara glodde på honom, kom någon dålig bortförklaring... ^^ Sedan vart de mer dumt och sedan kom efterrätten. Glass, maräng, enligt mig knäcksås och frukt, MUMS! :D Sedan kom naken chocken från Stormtroopers :O Hemsk syn jag svär! Men iaf vi slutar så tidigt så jag hinner i väg och byta kläder innan mässan. Fryser som en idiot :O Men iaf sedan är de mässa och tolvslag :) Det är kallt som *bip* ute men är de nyår så är de :) Sedan går vi in igen och Elin hamnar mellan mig och Per och får se något trevligt xD haha

När allt de skett har vi fått pizza och jag och Alex sitter och garvar innan halva ölandsgänget plus några andra kommer in och frågar vad det är för fel på oss (A) kort och gott inget vi är bara glada så vi sitter och drar dåliga skämt till halv fyra och då ska Per o Oskar ner och kolla hur de går vi diskot så då går jag och lägger mig. Sjukt skönt men fick bara sova i fyra timmar :O var allmänt död och ska nog inte göra om det... (A)

Jaa de var nog de viktigaste (A)
RSS 2.0