30 November


Alltså... Åh! Från Lindex och jag är så fascinerad över att Lindex fortfarande överraskar mig med inslag av min stil. Tyckte nämligen inte om att de bytte riktning men de finns glimtar i det :)


Sen säger jag bara habba, habba, habba! Så galet fina! Tänker iaf prova för att det är gratis :) Den första är ett nattlinne och de andra är väl mer nyårsblåsor :)

Idag kom tentan ut men jag spenderade dagen med att köpa julklappar. Hade ändå inte fått något gjort på tentan eftersom jag vaknade grymt omotiverad så kör heldag imon istället :) Man måste ju prioritera ibland!!

I övrigt så tycker jag det är surt att min fot vägrar läka och att jag börjar bli förkyld vilket gör motion skvatt omöjligt. Klättrar snart på väggarna... Nä imon tänker jag gå på en promenad med eller utan fot!

Ska ni se årets julkalender? :)

27 November - Första Advent



Så här njöt jag av första ljuset i staken. Chokladcheesecake med grädde, pepparkaka, skumtomte och glögg!

Var på inflyttningsfest igår och kom i säng runt halv sex. Rätt bra snack då ;) Däremot så var de enna morgonpigga gäster här så fick sova aktivt i tre timmar sen lätt i två till. Tror jag ska lägga mig tidigt ikväll. Men de var roliga och trevliga gäster så helt fel var de ändå inte :)

Tydligen ska de storma och ha sig. Känns ju sådär men blir nog bra med det. :)

Hur har ni spenderat första advent? :)

25 November





Advent på söndag! Klart jag inte kunde hålla mig när jag satte igån att städa (A) Julgardiner, adventsstake och några nyheter som ni ser ovan. De e jul de :)

Hur som haver har jag haft en rejäl slapp/slö dag idag. Imon ska jag glutta på Ikea och på inflyttningsfest så kunde väl passa sig ^^ har ju trots allt städat oxå!

Har ni pyntat eller håller ni er till söndag med stakarna? :)

23 November

Åh om en månad sitter man och väntar på att bingolotto ska börja medan man läser en bok eller städar. Dofterna från skinkan och granen som ska kläs... Bara en månad kvar :D hihi!

Nåväl, det jag egentligen ska göra är det här;

weheartit.com

Så ska snaaaart läsa det sista och skriva in källorna och återgå till att göra lägenheten kliniskt ren innan träning och slapp! Medan jag drömmer om det här:



Fler som saknar snön? Tycker de är dags nu.. dagarna är så grå och mörka...

18 November

Föreläsning och avfärd! Föreläsningen blir väl klart mindre intressant men får ju sova på bussen i fyra timmar sen för att återse fin fina småland :)

Har packat klart och förvånas av mig själv att jag inte har ännu mer med mig. Jag som brukar vräka med mig grejer. Orkar väl inte bära det längre ^^

Så helgen lär bli något av en bloggtorka från min sida men ni överlever ju det :)


Fina gatan fast lär inte vara någon snö ^^

Är ni bra på att packa?

15 November


399, H&M... Jag kan inte sluta glo produkt!

Kan någon skicka den? Bara diskret skicka den i min storlek? Eller hör av dig innan så är jag dig evigt tacksam. Förbannat snygg klänning anyway!

Idag har jag varit lite duktig och handlat, pluggat, fikat med en vän och buggat mig svettig. Imon blir de mer plugg och dans, fast med inriktning på att svettas och få muskler :p

På fredag ska jag hem och jag har fortfarande inte hittat min väska... Orkar inte leta längre. Måste glo igenom garderoben. Igen. Dumma väska.

Har ni outfitsplaner för jul och nyår än? :)

10 November


Fönstershoppa är livsfarligt. Åhlens-Lindex-H&M

Kort stunds klickande fick mig att vilja gå på stan. Vilket är livsfarligt men får nog köra det på lördag. Tänkte kika på nya träningsskor och om de har några träningskläder på rea så kanske... KANSKE. Stackars plånbok som gråter. Undra om skatteverket hört mina böner än...

Hur som haver har jag tränat och pluggat idag. Förutom världens skönaste massage på morgonen! Åh så underbart det var, funderar dock på att gå till vårdcentralen och fråga varför jag fått puckel... Om jag nu orkar.

Har ni några vill-ha-begär just nu? :)

9 November


Mössor från Jula, H&M, Gina tricot, Kappahl och Lindex :)

Graderna faller och min mössfascination ökar! Mössa är det ultimata plagget! Jag har det verkligen från första antydan till kyla tills det blir för varmt. Älskar mössor även om vantar ligger tätt efter. Ni vet tumvantar? <3

Hur som helst så vill jag ha ny mössa. För att jag kan, inte för att jag behöver!

Jag ahr gjort mitt första danspass och insåg att jag beöver andra skor. Gled runt. (vi ignorerar då min brist på muskler!) Såå ska testa den andra skorna och se hur det går och önska mig nya. Jag hatar att köpa nya gympaskor. Finns aldrig några bra enligt mig. Men men :)

BLir bunkern i afton (studentpub) med en mysig tjej och imon ska jag få massage! SER FRAM EMOT!!

Tar ni er tid att koppla av/slappna av varje dag en stund?

8 November




we<3it

Kloka ord kan behövas ibland så det fyller vi dagen med!

I övrigt har jag fått för mig att bli duktig så var upp eoch gick vid sju innan föreläsning och buggade sen på kvällen. Imon är tanken densamma fast med danspass på kvällen. Får se vart det slutar!

Sugen på julfilm med men den är hemma så får vänta till den 18... Men sen så :D

Längtar ni efter jul redan? :)

5 November


Jaa detta är då den misslyckade albinon som blev en isprinsessa och senare en vampyr under aftonen ^^

Hur som haver var det en förbannat rolig kväll! Även om ingen vågade titta mig i ögonen xD

Nåväl idag tvättas det, ska förska gå en sväng och sen tänker jag slöa. Jag tänker njuta av att vara ledig från skolan en stund. För sen drar det igång på tisdag igen oxå ska de börja planeras för hemfärden, en del som ska med och som jag behöver ha med tillbaka... men men det blir bra :)

Vad gör ni denna lördag? :)

3 November



Jag tror H&M charmat mig igen. &0-talet flödar i en ny tappning och jag kan inte riktigt slita ögonen ifrån klänningen. Den är ju genial! Fin halsringning, smarta fickor, enkelt form och kul mönster. Likey!

Hur som haver så har jag en rejäl studiekoma. Sitter med tenta nu som ska bli klar fortast möjligen (förutom denna paus) sedan är det tacksittning ikväll och redovisning, troligen bakis, imon. Ska bli så skönt att ha det gjort. Hela ryggen gnäller av kånkandet av tunga böcker och dator. Kroppen orkar inget för den hinner inte träna och jag har fått stresshuvuvdvärk. Jaa men de var nå nytt iaf! ^^

Nu har jag gnällt klart, ses i dimman så ska jag försöka slänga upp en bild på mitt skrämmande resultat ikväll ;)

Anser ni att allahelgona och Halloween är samma helg eller skilda helger?
RSS 2.0