26 September


Så känner jag just nu!

En tenta som ska vara skriven på torsdag. Det går långsamt trögt och jag förstår inte varför man ska ha tusen källor när den första källan ger en bra och stark bild? Bröööhl!

Men glad är jag ändå! Min klänning är här, nästa kursbok och en vanlig bok! Plus att jag sitter i en ny gosskjortklänning och känner mig mysig! Saknar bara någon som vill kramas ^^

Vad gör ni snyggingar? :)

21 September


Jag är så innerligt kär i den där soffan! 3 995 kronor på Ikea går den lös för och jag kan inte slita ögonen ifrån den. Så vacker! Passar perfekt till mitt röda bord och Åh grått är ju så vackert!

Men har ingen plats för den och jag flyttar inte ut förrän om två år... En får väl önska?

Har ni någon möbel ni älskar? :)

20 September


weheartit.se

Jag har fått ett nytt tidsfördriv. På min mobil fann jag i början en app som heter backgrounds. Den är väldigt lik weheartit.se men i denna är det närmare min smak. Jag kan spendera timmar med att bläddra igenom bilderna och spara ner till minnet. Hittade en underbar bild idag med en kvinna från typ 20-tal med en cigg i handen. Men röken från den är en väldigt läskig döskalle i form av rök. Så klockren! Makes me happy.

Idag har vi haft redovisning och jag har sovit eftermiddag för att sedan skratta och dansa i mariebergsskogen. En lyckad och tröttsam dag! Imon blir de kort föreläsning och shopping med fina Bettan :D Ska bli riktigt kul!

Just nu fascineras jag av allt godis på ettan i programmet landet brunsås. Lösgodis är läskigt ska ni veta men ack så löjligt gott! Hu vad ajg blir sugen. man borde ju bli avtänd på att äta godis men jag är tvärtom! Hjälp ;)

Har ni någon favoritbild som ni kan se på länge utan att tröttna? :)

19 September


Tjejen som vill bli helt frisk och sova har på sig jeans från Cubus och tunika från rut m flera :)

Jag gillar verkligen inte att gå upp klockan åtta när jag somnat vid tolv efter att ha tokskrivit i tre timmar. Ja de flesta gillar åtta timmars sömn. Jag gillar att vakna av mig själv jag!

Hur som haver hade vi föreläsning och sedan handlade jag till en mindre familj iaf prismässigt och fikade med Eddie innan jag satte igång med nästa del av arbetet. Jay eller vad säger ni?!

Jaja ska iväg och glutta efter en flytande eyeliner och en sån där mjuk bh som ser ut som en bikini. ja ni fattar förhoppningsvis ;) Samt efter en snygg kjol men den får nog vara... (A)

Vad gör ni ikväll? :)

18 September

Idag har jag hunnit börja joxa med grupparbetet, redigera och få en till källa. Sedan duschat, ätit, diskat, dammsugit, gjort rent toan och sjungt med i heeela diggilistan tills de sa att electropop var på första plats. Då stängde jag glatt av och satte mig här för att skriva klart analys till gruppis och göra en vettig källförteckning samt leta reda på platsen där arbetet ska lämnas in :)

Visst är jag duktig?! Efter att ha missat massa under veckan känns det riktigt gött! Sedan ska jag dock stryka och lägga i ordning kläder samt börja packa för hemfärden på fredag så jag inte använder de plaggen. Vore ju onödigt att tvätta det första jag gör när jag kommer dit liksom... Nåväl :D

Tänkte visa hur lyxigt jag hade det i torsdagskväll för 50 pix!


Match mellan Skellefteå och Färjestad i Löfbergs Lila Arena. Det var rätt mäktigt eftersom det var första matchen och riktigt nervkittlande andra period samt straffar då det stod 2-2 lagen mellan. Men de var det värt när lyckoruset från FBK vinsten kom med en sjungande sittande straff som gav oss vinst! En upplevelse jag gärna gör om :)

Följer ni elitserien? :)

17 September


Hej shoppingbegär! Hur snyggt är inte detta ihop med snygga strumpisar och en skarfs? H&M does it again!

Lördag. Städa och plugga är tanken. Börjar bra med att läsa om Gustav Fridolin för att sedan tappa vinglaset rätt i golvet i ca 100 bitar. Töppen.

Nåväl nu har jag iaf fått igång datorn och en film i bakgrunden så ska jag väl få något gjort hoppas jag. Har lite dåligt samvete för de där nämligen. Men det är ju bara att ta igen :) Imon ska vi analysera och sedan skicka in. Sedan kommer tenta... BLÖH! Jag är inte ett dugg sugen på att skriva massa sidor om EU. Så trist ämne, räcker det inte att kunna basen och vad EU gör liksom? De styr ju oss ändå...

Hur som haver ska jag ha en trist lördag.

Vad gör ni idag? :) Fest, kalas, mys? :)

14 SeptemberHej världen! Visst är det en alldeles fantastiskt strålande dag idag?! :D

Idag har jag klurat lite på grupparbetet, handlat och nu fastnade jag visst här. Ska snart kika igenom min text, lägga till lite och sedan påbörja maten skulle jag tro :)

Min kompis har även fått mig att ladda ner "Wordfeud" som går mig på nerverna. Alla är bättre än mig :O Inte okej!

Förresten buggade jag igår. Så galet roligt men stackars lilla trampdyna vad den fick jobba. Nåväl fick en kopp kaffe innan bussturen hem iaf :)

Vilket humör är ni på idag? :)

12 September


Tröja - H&M, Rutig klänning - H&M, Strumpisar- Ge-kås, Klocka/Halsband- Gåvor :D

Yeah, this is me today! Åh jag har en strålande glad-dag! Jag ler mest hela tiden, känner mig glad och lycklig. Det är så bra att jag tom känner för att skriva på grupparbetet i en rusande fart. Jag är redan halvvägs liksom!

För att inte tala om att jag rasselviskar när jag pratar och inte ens min mamma förstår mig fullt ut är det en ganska bra grej kan jag tycka :D Jag har för visso lätt ont i halsen men hesheten gör att det mesta onda dämpas vilket jag är tacksam för så blir en till kopp kaffe i eftermiddag. Min tredje då min första hamnade i backen med en splash ^^

Vilken dag va? Åh än är den inte slut, kan bara sluta ännu bättre! Woop Woop! :D

Vad gör ni denna fantastiska måndag?! :D

9 September

Sovmorgon!! Så ska försöka plugga eller handla. Saknas en del i kylen nämligen... Inge bra alls :O

Tänkte ni ville se hur jag springer runt och särskilt i afton ;)


Yeah så sexig är jag då alltså i overall ^^

Så ikväll är de välkomstfest med all in!

Vad gör ni denna fredag? :)

8 September

Alltså. Nollningen tar verkligen all tid när man samtidigt har skola och ska få livet att pusslas ihop. Men nu är jag här en sväng iaf!
Idag gick jag upp löjligt tidigt för att vara jag och hade lektion mellan 8.15-10.00 vilket var tungt för tjejen som som blev förkyld. Nåväl de är bara att sätta på sig mer kläder och hoppas på det bästa :)
I övrigt så är det äntligen sol igen efter många mulna och tråkiga dagar vilket jag uppskattar men behöver plugga så är ändå fast inne. jay.... går de med antar jag ^^
Har ni några galna minnen från skoltiden? :)

2 SeptemberKlok och kär är ingen dödlig //Shakspeare

Känner känslan och bilden talar om vad hjärnan tänker dagligen.

1 September

Hjälp vad tiden går och snart ska jag rusa på en tre timmars föreläsning innan jag hade tänkt att kämpa mig ett varv runt elljusspåret och sedan ut på en barrunda med underbara nollor :)

Tänkte inviga denna med klackar, vad tror ni? :)Tror de blir AWSOME!
RSS 2.0