31 Juli

Sista juli och jag har bara en vecka kvar att jobba! Sen blire slappt och ett rännande i södra Sverige innan jag ska tillbaka till Svealand ^^ höhö!

Tydligen ska jag även till Ullared imon efter att ha spenderat ca 500 pix på shoppingtur igår... ja så kan de gå när man vet vad man vill ha ^^

Hur som haver hade jag tänkt städa idag... Samt försöka gå och skriva lista på vad som ska upp till Karlstad och vad som ska inhandlas... Vi får väl se hur det slutar ;)

Här är iaf gårdagens inköp:


Gillar kontrasten av mössa och solisar som båda är från H&M medan burkarna är från Åhaga outlet :)


Klänningen som jag bara skulle ha blev äntligen min :D 299 på H&M och den sitter som gjutet på :D

Dessutom fick jag en ny jacka som kanske inte är toppensnygg på galje men galet fin på! (Dock förra helgen i Halmstad)


Samt sandalerna jag fann i Spanien. Ångrade att jag inte köpte de gråa men dessa är riktigt fina med :)

Används rätt flitigt vilket kanske syns? ;)

Har ni börjat shoppa inför hösten? :)

29 Juli


FREDAG! Behöver jag säga mer? Jaa FREDAG!!

Om tre timmar har jag endast 40 planlagda arbetstimmar kvar och hela två veckors semester! Sen bär de av mot Karlstad och 1,5 fri vecka med men de är en annan sak :p

Så just nu vill jag bara ha helg och ströva i butiker imon så ska jag såsa mig igenom sista arbetsveckan innan friheten kommer. Ser definitivt ljuset i tunneln! :D hihi!

Hur som haver ska jag försöka ta tag i det där med spanien oxå... Sen (A)

Vad gör ni i helgen? :)

En tisdag i Juli

Idag har jag jobbat. Det har gått långsamt och varit ytterst frustrerande då jag igår ägnade sista minutrarna innan jag somnade åt ett blogginlägg från en av överlevarna på ön i Norge. Därför drömde jag en sjuhelvetets mardröm som gjorde mig paranoid och skräckslagen. Efter en vända hos mamma ramlade jag in på mitt rum igen och drömde på nytt men sov iaf tills jag vaknade. Har ingen aning om jag stängde av larmet lr om det inte gått igång för vaknade två minuter efter egentlig tid.

Därefter började arbetsdagen. Den har inte gått fort och den var otroligt motsträvig. Jag var rätt grinig dessutom. tack och lov hinner jag sova lite på lunchen samt när jag slutar innan jag kilar iväg för film med tjejerna och sedan hem för pizza, dusch och nu sömn :)

Lider med hela norges landssorg och hoppas att veckan går fort. Bara en och en halv till ledighet!

Så vet ni att jag lever!

Vad gör ni dessa sista Juli-dagar? :)

GE MIG!


Jag vill ha begär från H&Ms höst kollektion.

Om ni fått katalogen kan jag hälsa att jag är kär i en specifik del. Den innan den bohemiska. Romantik säger jag bara, flirtar med femtiotal i mjuka tyger som matchas med stickat och ser underbart ut! JAG VILL HA!

Dessutom har jag blivit dunderförkyld så tycker synd om mig medan jag glor i katalogen (A)

Hur mår ni idag? :)

Sverige nästa?


www.pimkie.com Hittade två skärp där i spanien men butiken är tydligen fransk (?)

Hur som haver en superhärlig och mysig butik som påminner om både bikbok och gina på något vis. Helt klart värt en span iaf :)

I övrigt så hittade jag ett par sandaler för 12 euro samt en del smycken och ett superfint klockspel jag ska ha på altanen i Karlstad :) Ska försöka hinna med att lägga upp lite bilder men är mycket jobb och annat just nu med (A)

Vad har ni för planer till veckan? :)

8 Juli

Veckan verkar ha rusat fram och nu har jag bara 120 arbetstimmar kvar innan jag blir ledig i två veckor för att sedan åka tillbaka till Karlstad med ny rumskompis. Känns lite små galet så där fast bra :)

Dessutom ska jag ju hitta på massa roligt där mellan och på helgerna så tror fortfarande på en fantastisk sommar :)

Vad gör ni denna fredag? Partynight eller grillmys? :)

4 Juli 2011 - 20 års dagen!


På önskan från Sötnos Moa som driver utankontroll.blogg.se :)

Tänke uppmärksamma er om att denna tösen blir 20 idag klockan 13.56 och är på jobbet och pussar ogräs och är inte ens sur över det eftersom det väntar en massa grattis överallt :D De gillar jag skarpt!

I övrigt så firade vi mig igår och idag blir de tårta på jobbet innan man ska hem och dra på sig klänningen ovan och njuta av livet. Ska dessutom avnjuta en kycklingpaj ikväll, de ni!

Fick dessutom det jag önskade mig, en matberedare! ^^

Vad gör ni denna fin fina Nationaldag (USA) alias min födelsedag? :)

2 Juli


Nya klänningen som jag är kär i. Kan knappt lägga ifrån mig den.

Idag har vi blivit bjudna på middag och efterrätt hos världens mysigaste familj :) Sånt gillar jag allt! Sen körde vi upp syster till hennes gosse oxå körde vi en runda i jojjo regnet innan vi kom hem och gjorde tacopaj :)

Nu väntar födelsedagsfirande imon innan en 40 timmar vecka... Är inte så pepp ska ju erkännas men får väl gå ^^

Vad gör ni denna varma helg? :)
RSS 2.0