30 Januari

Solen strålar av glädje och de ser skönt ut ute :)

Idag ska jag läsa någon sida till sen ska jag hem och njuta av solsidan!

Har en viss hemlängtan idag, kan inte sätta fingret på varför eller vad de är men något rycker och drar. Lite läskigt och gör mig på sämre humör... Hoppas starkt på mildare väder och tillfrisknande så jag kan komma ut och gå igen. Blir lessen av att sitta still...

Vad gör ni denna härliga söndag? :)

28 Januari

FREDAG IT IS!

Började dagen med en dusch och föreläsning.

Har när jag kom hem diskat, ätit och ojat mig ett antal gånger över valda delar i munnen ^^ Men lika glad är jag för det för jag ska ju snart tvätta! Denna dödsfördömda maskin. Nåväl, idag ska vi bli bästisar!

Men det bästa med idag är att jag ska vara i en lägenhet som luktar pojke helt solo i en hel helg! Jag kurslitteraturen och miljoner filmer väntar, och jag ser fan fram emot det! Hur sjukt de än låter! :D

Det enda negativa är.... att jag måste packa... Det onda fenomenet.

Så vad gör ni denna soligt glada fredag?! :D


Miss happyface!

27 Januari

Så idag struntade jag i första förelsningen när jag vaknade när den började...

Nåväl kom upp och gick på den andra som var lika underbara som gårdagens :D och varade en halvtimme extra! :D

I övrigt har jag haft mössa på hela dagen, frisyren ser hemsk ut så när jag kom hem blev det knut under mössan och bara luggen fram ^^

Nu sitter jag framför "halv åtta hos mig" och hoppas på mer tillfrisknande. ^^

25 Januari

Jaa igår lyckades jag tappa matlusten...

Så tänkte att jag skämmer bort mid med studentmiddag på Ikea för totalt 30:-... Tror ni det smakade något vidare eller?! Nä, precis. Det enda bra med den måltiden var att den mättade och att colan svalkade hela strupen som lindrade något... Great.

Åh förutom det så var jag vaken 05.45... helt i onödan eftersom jag skulle upp 06.45 för att komma iväg på föreläsning 8.15. Mm mördande, okristligt tidigt. Hur som haver höll jag på att somna den sista kvarten. Trött och syrefattigt och varmt rum, vad hade de väntat sig?

Nåväl... köpte massa frukt att knapra på och om jag nu klarar av att gå upp tidigt klarar jag att bugga och få en milkshake för besväret, VÅGA INTE HINDRA MIG MODER! :)

Jaa de var väl min dag det! Hur har eran varit? :)


Världens sötaste lilla björn!

24 Januari

Aj aj aj... Min hals är gigantisk och jag vill helst gråta mest hela tiden. Gör mig frisk!

Hur som haver fick jag iaf sova inatt förutom en väckning runt ett. Kan jag leva med!

Idag är det bara att bli klar med tentan som gäller så vänta er inget roligt härifrån ;)

23 Januari

ååh bara 11 månader till uppesittarkväll ;)

Nä fy tusan. Har inte fått sova mycket i natt och har frösit och skakat som en maraccas ( lr hur de stavas :s). När man sen vaknar vid nio har man en pulserande huvudvärk, fryser fortfarande, blir yr av att stå, ingen matlust, uppsvälld mandel som dessutom trycker på visdomstanden så den spränger... Plus en massa träningsvärk. Jag är inte glad idag.

Åh om det inte vore nog måste jag ju skriva på tentan idag! Halleluja då! :'(

Nä får se om jag kan muntra upp mig lite senare... När jag kommit någonvart med tentan.

Men NI får ha en riktigt bra dag åt mig! :)

22 Januari

Morning.

Släpade mig ur sängen vid halv elva för att duscha... Det var väldigt ansträngande så landade i sängen igen direkt när jag kom ut. Låg til halv tolv då jag fick i mig frukost och sen fick jag för mig att baka. Rulltårta blev det och klockan är inte ens ett!

Nä galen är jag och helt slut. Förkylningen tar sin lilla udd nu ska ni veta. Whiskyröst och hosta vid ansträngning. Inte försvinner tentan heller men nu har jag bara några sidor till innan jag ska ge mig fan på att skriva innan jag läser klart det sista och skriver sista frågan. Fastän jag inte vill.

Det snöade innan förresten, tar det som ett ont tecken! :O





Sådär blev resultatet och citronfromagen hade jag tänkt lägga på så jag får "riktig" rulltårta till eftermiddagsfikat :)

Mitt försenade projekt




Svart ram från Ullared (30x40) samt beställda foton med massa minnen :) Hade tänkt flytta om några en dag när tentan är skriven... typ :p

Bra eller dålig idé? :)

Fredags kvällen i bilder








Bowling med två brudar som får mig att skratta och må förbannat bra!

Detta följdes med kinamat inne i stan (som var god och galet mättande!) samt bandy/basket med klassen i ett tomt små läskigt universitet ^^

En dunderkväll som avslutas med lets dance och sängen :)

16 Januari

Töar! :D Regn och slaskande idag!

Tyvärr har jag ont i halsen och ska skriva på tentan, men lite snö försvinner det allt från träd och mark.

Inte för att jag väntar mig vår än, de ska bli minus nästa vecka igen men ändå. Lite fuktighet i luften istället för sträng uttorkande kyla. Mumma.

Hoppas även på att få träffa pajken idag men de vet en aldrig. Annars sitter jag här... med min kära Collins!

Ha en fin söndag!

Dagens promenad


Såhär såg mina skor ut efter att ha pulsat i elljusspåret... Två spår för längdskidor och ett för hundpromenader/galningar som jag själv ^^ Dessutom snöade det rätt i facet!


Men de var ganska vackert nä rman kunde titta upp och slippa få snö i rätt i ögonen. Men de var en kort promenad så passade på att gå med tidningarna för återvinning. Lite miljöpoäng till mig! :D

15 Januari

Lördag...... Jaha ja.

Det snöar. Jag är ensam, tänker inte jobba på tentan och borde vara ute och gå just nu.

I övrigt så spenderade jag pengar igår. På en sen, sen julklapp men den gick endast på 60:- så jaja :D Simmade dessutom 1000 m... De var visst ett tag sen, aj!

För att vara duktig idag dammsög jag. De ni de var ett tag sen, ska även städa på toan och gå den där jäkla promenaden... Eller ska jag de? Yrandet ökade när jag skrev de där :O

Så har ni en fin skimrande lördag? Eller ska slå klackarna i taket?

Eller som jag... dega ner mig framför en film och gå och lägga mig.


Sådär vill jag kunna gå ut med ett par converse på fötterna.

Envisa snö...

14 Januari

Jag vill inte.

Det är en seg, grå dag.

Sådär ljusgrå dag där solen inte kommer igenom utan göms bakom vitgråa moln och kyla som tränger in och gör en torr precis överallt. Nä fy för idag.

Men det är fredag och för att muntra upp mig ska jag kika i butiker på rea och vårnyheter samt försöka ta mig iväg och simma några meter... lr hitta en bubbelpool/bastu ^^

I övrigt går tentan åt helvete och jag hatar den innerligt. ärligt, förstår mig inte på inlämningar! Jäkla massa läsande och hittande, sedan skrivande, finna källor, få till det, det ska låta bra och vara på en massa sidor. Skitkorkat sätt att göra saker på. De flesta lär sig mer på detta än på tenta, jag föredrar ändå tenta. Böcker kan man läsa om.

Men nu ska jag väl skaka upp mig och sätta på mig något snyggt, för att bli liiiite glad.

Vad gör ni denna fredag? :)



Se på vad man finner när man söker!
Nollningens cocktailkväll :)

13 Januari

Idag är de då 20dag knut.... Julgrejerna ska bort :D

Idag är jag trött, hade föreläsning, har ångest inför tentan (once again!) och ska nu iväg för att hämta ut mitt nya pass där jag ser strålande förjävlig ut ^^ Mycket bra!

Nä så istället för att skapa mer ångest här ska jag nu göra det jag säger att jag ska göra och försöka knäppa en bild på det oxå!



Mm... värme! :D

12 Januari

Vaknade på fel sida idag. Ville verkligen inte gå upp men av någon sjuk anledning gjorde jag det ändå... Satt på föreläsningen och försökte printa ner något vettigt, hade en diskussion där jag bidrog med... ingenting ^^ Sen kom jag hem smakade shaken och vart vrålmätt... Sen sov jag en stund till, gick ner och la på ett brev på posten och gick en sväng...

Sen dess har jag suttit här... Försökt formulera mig till hemtentan men nä, de går bara inte. Så nu ska jag äta och sen ska jag läsa kurslitteraturen så gör jag ngt vettigt idag oxå!

Har ni haft en bra eller dålig dag? :)


Är jag inte en stjärna på att kladda? ;)

11 Januari

Så... Idag var man uppe i vettig tid och satt på föreläsning... Som inte var särskilt rolig alls. Väldigt ovanligt faktiskt, brukar tycka de iaf är intressant men njaa, fångades inte.

Hur som haver har jag ångest för hemtentan som jag snart gråter bittra tårar över... (läs fanskapet) Men de får väl bli som det blir med de där... Dessutom gick jag ner till Välsviken och införskaffade mig shakepulver så ska vi se om vi kan råda bot på min breda bak! Dock kom jag bara halvägs hem eftersom marken var ett rent helvete att gå på fick jag ont i fötter och rygg så åkte buss sista biten. Men ca 4500 steg blev det :)

Har ju dessutom sit ups och upphoppen kvar för dagen :)

Har ni några bra tips för att jag ska slippa få sötsug eller äta massa dumt? Några bra recept för en billig peng? :)

10 Januari

Sorry för frånvaron men de var en del att packa och ordna så blev tv och sängen när jag kom fram igår efter allt uppackande... Hatar att packa! Både upp och ner...

Idag hade jag tänk försöka mig på att skriva på tentan och ta en promenad... Får se hur de går. Inte det lättaste ska ni veta... Inte så seg som jag är iaf :p

Så ni får ha en toppendag och njuta av min värdelösa "nya-frisyr-bild" ;)

Likey

Såg dessa på Kappahl's hemsida på Xlint avdelningen och blev lite tyst kär... Så vackra :)

Dock är 399 inte de roligaste priset för en student....

7 Januari

Vr uppe tidigt. Traskade in på banken. Fick papper jag kunde ordnat själv och sen hem igen. Slutsatsen jag frågade mamma om var varför vi inte gick fram så det hade varit någon mening med det?

Man lär så länge man lever tydligen. Hur som haver åt vi på Bambu. Så galet gott och jag var riktigt mätt ska ni veta. Hua... Tur att man inte äter de allt för ofta :)

Resten av dagen har varit småspring i olika butiker och just nu försöker jag hitta ork till hemtentan... Infinner sig inte kan jag säga så funderar på en kort promenad ist. Så man gör någon nytta. Mamma rusade iväg som vanligt. Gillar inte att gå i mörker så blir kanske en kik hos morföräldrarna ist.

Så vet ni det! ;)

Vad gör ni i helgen? :)

6 Januari

Det snöar. Jag som vill ha vår. Men nähä absolut inte inom närmsta framtiden blev visst svaret.

Idag ska jag umgås med louise, förhoppningsvis Mella och Eliin när hon behagar dyka upp :)

Har försökt plugga men det går så dåligt att jag vill gråta. Behöver lägenhetens trygga väggar för att kunna plugga. Känns iaf så...

I övrigt har jag inge mer roligt att tala om. Puss på er!


Mm... KAFFE!

Önsketänkande



Jag vill HA!

Men mest den randiga klänningen och klackarna. Vilka små drömmar! <3

4 Januari

Tungt att gå upp, gick fort och nu är man nyklippt.

Känns riktigt bra så blir kanske ett foto på det om jag kommer för mig :p ska iaf föreviga verket på ett nytt pass dagen till ära, så här på 19,5 års dagen ^^ Då är de bara 6 månader tills man får köpa egen sprit ^^ höhö! De bästa med det är att man är tjugo när man åker till spanien så man kan köpa med om man vill :)

Hur som haver försöker jag plugga idag. När jag inte gör allt annat vill säga... Men det kommer ;)

Filurar även på att ta mig iväg och simma några meter oxå... men beror på om jag hittar bikinin samt att jag är hemma i vettig tid ^^

Så har ni snöstorm eller är det lugnt nu? :)


1 Januari 2012


we<3it.se

GOTT NYTT ÅR MINA FINA LÄSARE!

Jag har varit på ett sånt där suveränt läger där tiden står still och samtidigt rusar och man inser att man inte kommer kunna träffa de underbara människorna som finns där på en lång tid. Då känns det lite tungt även om det ska bli kul med rutin och vardag igen.

I övrigt så är jag trött på att packa. Troligen de tråkigaste jag vet. Vad är grejen liksom?

Dessutom tror jag att jag blivit smålänning igen efter att ha umgåtts med så många småländska dialekter! ^^ FINT!

Hur var ert nyår? :)
RSS 2.0