26 Juni


weheartit.com

Frånvarande tjej som jobbat sina två veckor och en dag ska nu försöka forma sig en liiiten semester :)

Igår blev de en tur till Grand Samarkand i Växjö som slutade i lite shopping och trevligt sällskap. Klagar jag verkligen inte på! 
 
I övrigt så funderar jag på om jag kan lura med mig mormor och morfar till visingsö och beställa min tur till Karlstad om jag får tag i min kompis så jag kan träffa henne då med. Saknade tjejen!

Vad gör ni denna vecka? :)

13 Juni


weheartit.com

God middag! Jag har upptäckt att internet är en sällsyn sak i hemorten vilket gör mig grymt avtänd på att använda datorn överhuvudtaget och tillsammans med jobb så har de blivit lite ignorerande av bloggen men hinner nu snabbt på lunchen :)

Har nu jobbat halva veckan och har slitit på både knä och rygg. Har även märkt att händerna formas efter arbetet man gör då de blir torra och bruna :p Men de är grymt skönt att ha något att göra. Förstår mig inte på att sitta rakt upp och ner längre. Vill göra saker och träffa människor jag!

Hur som haver blir de massa firande och sigges i helgen så ska bli grymt kul med helg oxå :D

Jobbar ni i sommar? :)

6 Juni


weheartit.com

GOD MIDDAG! Idag har jag lyckats ta mig upp innan sju för att börja tvätta vid sju och somna om för att flytta tvätt och gå på en morgonpromenad innan jag väckte min kompis och fick en dos Big bang theory :) SÅ just nu är jag väldans glad och pigg!

Dagen som tydligen är röd och bara ivägen ska i alla fall ägnas åt att säga hej-då till två fina personer och packas! Sen får jag nog dammsuga så mormor inte får ont i ögonen när hon kommer imon ^^

I övrigt så har solen äntligen börjat värma lite lätt igen så man kan vika upp byxbenet när man blir varm. Känns fint även om denna kyla går mig på nerverna!

Firar ni nationaldagen?

4 Juni


Ikea 499:- (sommarkollektion)

Idag är det exakt en månad tills jag blir 21. Lämnar en milstolpe i livet och känner mig ganska trygg med det. Fast de är lite skumt ändå. 21 levnadsår och pluggar än, fast trivs de gör jag :)

Dagen har ägnats åt redovisning som var punkten för sommarlov. Firade med en kortare promenad i elljusspåret och trevligt samtal med Eddie som flyttar ifrån mig i sommar. Suck. Livet är inte rättvist alla gånger!

Önskar mig förresten stolen ovan och en basväska som finnes på Åhlens. Gärna skärgårdsdoktorn och om jag har tur ger jag mig själv en ny mobil i present. Men de får jag se hur de blir med :)

Har ni tagit sommar än? :)

2 Juni


Saknar värmen! Nyaste klänningen från H&M

Har en maximal slödag idag. Har städat lägenheten och börjat småpacka men att hämta USBt som innehåller rapporten är så mycket svårare. Nä de tänker jag allt skjuta upp tills imon!

Saknar att kunna sitta på balkongen och njuta av solen. Istället får jag sitta inne och fundera på hur min solbränna tidvis ser ut som brun-utan-sol. Intressant faktum! Att klä på sig har oxå blivit trist eftersom sinnet är inställt på sommrigt medan vädret säger iskalla vindar och låga temperaturer. Jippi!

Så ikväll får jag se om jag lyckas locka till mig sällskap eller om jag ser American Pie x2 :) Hoppas mer på sällskap men man kan ju inte tvinga någon ;)

Vad gör ni denna lördag? :)
RSS 2.0