30 September

 
Så här fint kan man ha det en lördag! En promenad till sjön och vända tillbaka. Innan dess var jag och kikade på en jacka som inte fanns i min storlek så brydde mig inte ens om att prova en mindre. På kvällen fick jag dessutom fin fint sällskap till min film och en skål glass :)
 
Idag däremot så har jag börjat dagen med att göra pizzasallad och coleslaw att ha i veckan :D Hoppas i alla fall att det är gott! Resten av dagen ska spenderas med städning och pluggande men först mat! Hungrig tjej!!
 
Har ni några mål ni vill uppnå i oktober? :)

27 September

weheartit.com lr i min värld, I love it!
 
Mina träningsplaner går fint hittills! Har gått en halvtimme varje dag, ätit totalt fyra godisbitar och har ett massivt sug efter morot större delen av dagarna... till mina kompisars förtret som menar att de inte är choklad men jag är ju inte sugen på det så tänker njuta av mina morötter så länge det varar :)
 
Just nu regnar det mycket så elljusspåret blir allt kladdigare. Imon lär de få bli en längre runda på asfalt för att inte bli tokblöt. Trist men sant.
 
Fick även en trevlig överraskning att syssla med under morgondagen. Ska sitta som informatör för forskar fredagen på universitetet mellan 9-15 :) Efter det blir det ännu bättre för då får jag gå på stan med två av mina fina vänner :) Fin fredag!
 
Har ni börjat mysa med ljus om kvällarna? :)

25 September

weheartit.com - Nu jävlar!
 
Igår gick jag ca 10 km. Idag har jag hittils gått 3,1. Hoppas att jag orkar en kort jogging i afton så jag kan köra styrka annars blir det mobilfixande :) Kan vara bra det med!
 
Nu har jag i alla fall gett mig fan på att jag ska promenera en gång om dagen, minst, om jag så ska vara småförkyld så ska jag ut. Sparade ner x-antal bilder som motivation så nu bara ska jag skuta lata mig så får de gå som de går med maten. Kan inte vara bäst på allt :)
 
I övrigt så har jag insett att jag jag har massor att skriva om på kursen med så imon blir det pluggdag med styrelsemöte bland alla promenader :)
 
Har ni något mål iår? :)

24 September

weheartit.com
 
Kolla, bruden lever ju!
 
Men ja... bilden är väl ungefär vad min själ känner. Jag ser ännu inte ut så men de är lite den känslan jag har :p De är mycket på kursen samtidigt som mycket runt omkring pågår och de känns som att jag kommer slå knut på mig själv snart.
 
Därför har jag försökt lova mig själv att börja träna för att jag vet att jag mår bättre då men de går dåligt. Har kommit ut på nån promenad men skolan låser mig ganska väl vid min kompis datorn. Bra kille men inte så givande i längden.
 
Har dock hittat mina höstskor och går fortfarande klurandes på om jag ska köpa en yllekappa eller inte. Tycker de där är så krångligt. Men ja, kan lika gärna kolla rean efter jul eftersom jag inte ser det som ett trängande behov.
 
Så jag är numera en pluggnörd men ska försöka gå in här oftare och framför allt läsa ERA bloggar :)
 
Njuter ni av höstens nycker med kyla ena dagen och värme andra? :)

7 September


Nollning is the good thing in life!
 
Mitt liv har rusat förbi mig och när kroppen kom ikapp fick jag årets förkylning. Min stackars rumskompis får höra mig hosta på nätterna när jag själv sover. Dock bra att jag fortfarande kan sova!
 
Idag är det näst sista dagen på nollningen. Välkomstfest och avslutningssittningen kvar. Dock känns det mest som om jag borde ligga under ett täcke och se på film hela helgen i stället men skam den som ger sig, aight?
 
Hur som helst så har jag haft två fantastiska veckor och lärt känna en rumskompis jag verkligen uppskattar. Känns så galet bra att ha en vän direkt som fungerar efter att ha bott själv i sju månader.
 
Förutom sånt där roligt så har min shoppinglista enbart blivit längre och smalare. Jag letar fortfarande efter de där perfekta kängorna som inte verkar säljas och suckar i kapp med herrmodet som verkligen slår dammodet inom skor iår. Men vad gör man inte för ett par snygga kängor?
 
Nåväl, nu åter till städandet! Är ni taggade för höst? :)
RSS 2.0