19 Februari

Tjej på sniskan
 

Dagen började bra igår. Lyckades tvätta och sova in en timme men när jag skulle ta ut bröd för att göra frukost hugger det till i ryggen som om tre knivar körs in (Jag tänker iaf att de känns typ så). När jag sedan sysselsatts med ett antal stretchövningar, en vetevärmare och ett hett bad ser jag mig i spegeln och ser hur hela höger höften pekar åt just höger medan de ser ut som jag tappat 10 kg på vänster sidan. När min kompis som är suverän på massage kommer glor hon stort på mig och frågar varför jag är sne. Sedan börjar en dans på rosor. Not. Hon börjar med att värma upp muskler och muskelfästan som enbart får mig att storgråta medan jag snorar. Det följs av en paus och sedan kommer helvetet. Punkterna ska masseras bort så maximalt tryck läggs mot dem och jag funderar nästan på att skriva till grannarna att jag inte blir misshandlad men lär göra om det snart.
 
Så idag sitter jag så rakt jag kan, avskyr min säng och stretchar enligt min kompis ordination. Att sitta på seminarium känns inte så rock n' roll ska ni veta.
 
I övrigt har jag dock snart gjort första kursen i c-uppsatse som blir de sista jag gör på utbildningen. Känns ganska bra :)
 
Har ni haft problem med ryggen? 


Kommentarer
Liborius

nej jag har inte haft problem med ryggen vilket är skönt! men sen har jag alltid dansat och då är det mycket ryggövningar:)

2013-02-23 @ 19:01:34
URL: http://liborius.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0